Stel je vraag op Vakantie met Kinderen

Welkom bij de zevende Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

Velen weten meer dan één. Daarom is het vanaf nu mogelijk om op de website Vakantie met Kinderen Vragen te stellen en antwoorden te geven.

Verder zijn in heel Nederland de vakanties begonnen. Daarom een Tip voor een dagje uit, en nog een paar goede suggesties voor Last Minutes in Binnen- of Buitenland.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #007 Inhoud
  • Vragen en antwoorden
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Last Minute Tips
  • Eenoudergezinnen
  • Reisverhalen actie verlengd
  • Feedback


Vragen en Antwoorden

Hoe meer bezoekers Vakantie met Kinderen trekt, hoe meer vragen ik opgestuurd krijg. Uiteraard probeer ik die zorgvuldig te beantwoorden, maar ook ik weet niet alles.

Daarom kun je vanaf nu je vragen op de website zelf zetten. Niet alleen krijg je dan een antwoord van mij, het is dan ook mogelijk dat anderen een (aanvullend) antwoord geven.

Ga dus snel naar de Vragen en Antwoorden Pagina van Vakantie met Kinderen. Lees de al gestelde vragen, en geef eventueel een aanvullend antwoord. En stel gerust je eigen vraag!!


Vakantie met Kinderen tip

Ga je (nog) niet op vakantie, dan ben je vast wel in voor een dagje uit. Kijk dan eens naar het volgende:

10% Korting op de leukste pretparken

Ben je van plan om naar het Dolfinarium, Walibi world of Avonturenpark Hellendoorn te gaan, dan kan je nu je entreetickets on-line bestellen bij Tickets 4 Fun en krijg je 10% korting!!


Last Minute Tips

Heb je, bijvoorbeeld vanwege de Krediet Crisis, tot het laatste moment gewacht of je wel op vakantie gaat of waarheen? Geen nood, bijna iedere tour operator heeft nog plaatsen over. Ga dus naar de bestemmingen pagina's op Vakantie met Kinderen, en kies wat leuks uit.

De uitzondering zijn de campings in Nederland, die zijn bijna allemaal volgeboekt. Maar we hebben nog wel een paar last minute tips in Nederland en Europa:

Last-Minutes Nederland

Roompot - Aanbiedingen & LastminutesaanbiedingenRoompot vakantieparken

Roompot heeft zeer spectaculaire last-minutes! De kortingen voor het komende weekend en de midweek erna kunnen oplopen tot wel 65%. Kijk dus snel bij Roompot als je er even tussenuit wilt voor een zeer leuke prijs!

Beekse Bergen - Libema Vakantieparken last-minute aanbiedingen voor een weekend of midweek. Ga je kamperen bij Libema dan kun je profiteren van de Kids voor nix en 3=2 aanbiedingen. De 3=2 aanbieding is aantrekkelijk voor de diegene met een late schoolvakantie.

Landal heeft last-minutes met kortingen tot 40%.

Last minutes Europa

Suncamp Holidays - Aanbiedingenlast minute met kinderen

Suncamp Holidays heeft aanbiedingen voor de maanden juli en augustus, op prachtige campings in Luxemburg, Italië en Frankrijk met kortingen die oplopen tot wel 40%. De campings zijn zeer kindvriendelijk met leuke zwembaden.

Bij Pharos reizen heb je zomer voordeel toppers met de keuze uit campings, all inclusief hotels, groenvakanties en vakantieparken met kortingen van 10 tot 60%.

Arke heeft vele last-minutes voor diverse soorten vakanties over de hele wereld.

Kijk hier voor meer last-minutes.


Eenoudergezinnen

Tot nu toe een beetje onderbelicht op de website. Maar ik heb de volgende suggestie voor een last minute voor eenoudergezinnen.

last minute CirkelCircel vakanties heeft een hele leuke actieve vakantie in Zweden voor eenoudergezinnen. Voor 395 Euro kun je genieten van de ongerepte natuur en van activiteiten als vlotvaren, kanoën, wandelen, op zoek gaan naar bevers die een dam bouwen en natuurlijk elanden spotten.

Later meer op een aparte pagina voor eenoudergezinnen.


Reisverhalen actie verlengd: win een Happy SunnyDay T-shirt

Heb jij nog een leuk vakantieverhaal van een vakantie met je kinderen en wil je deze delen met andere gezinnen, Schrijf hem dan op vakantie-met-kinderen.com, en maak kans op een zonwerend shirt van Happy Sunnydays.

happy sunnydays Happy Sunnydays heeft een UV-werende kinderkleding collectie. Deze kleding beschermt de kinderhuid geheel tegen schadelijke zonnestralen.

Je kunt je kind ook gerust laten zwemmen met dit shirt. De stof is sneldrogend, het shirt zit lekker en ze zien er erg stoer uit!

Mijn zoontje Zeb heeft het shirt uitgeprobeerd en vindt het vooral erg prettig dat hij niet helemaal ingesmeerd hoeft te worden en dat het insmeren lekker snel klaar is. Wil je meer weten over dit product, kijk dan op happysunnydays.nl.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.