Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #069 -- De vakantie begint! Wat zijn jouw plannen?
July 04, 2014
Hallo

Wat zijn jouw vakantieplannen?

Voor regio Noord is vandaag de laatste schooldag. Voor andere regio's is het nog een weekje of twee doorploeteren. Bij deze wil ik alvast iedereen een hele fijne zomervakantie toewensen! Geniet ervan!!

De meeste gezinnen hebben ondertussen hun vakantie wel geboekt, maar er zijn er ook nog die op zoek zijn naar een leuke bestemming.

In deze nieuwsbrief staan wat kindvriendelijke vakantieadresjes die nog te boeken zijn deze zomer. Kijk maar snel verder of er wat leuks voor jullie bijzit.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Leuke All en More inclusive vakanties
  • Camping aan het strand
  • Sportief in de Ardennen
  • Nog meer Last Minutes
  • Feedback


All en More inclusive vakanties van Pharos reizen

Genieten van minimaal half pension verzorging in een kindvriendelijk hotel met verrassende buitenactiviteiten en hoge kinderkorting. Soms mogen de kinderen zelfs gratis verblijven.

Pharos heeft een paar leuke adresjes:

Naar Hotel Sauerland Stern in het Duitse Willingen in het Sauerland, mogen 2 kinderen t/m 14 jaar bij 2 volbetalende volwassenen, gratis mee.

In het hotel is het Nederlandstalig ANWB-animatieteam aanwezig om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen. Ook mag je elke dag 3 uur zwemmen in het overdekt lagunazwembad of het buitenzwembad in Usseln en er is een overdekt speelparadijs.


Hou je van wat hogere bergen? Dan is Hotel Tirolerhof in Nauders, Oostenrijk een leuk vakantieadresje.

Er word voor de kinderen van alles georganiseerd. Bijvoorbeeld een indianendag, sprookjesfakkelwandeltocht, 007-trainingsdag, boshuttenbouw en veel meer.

Je verblijft in dit hotel op basis van half pension en de Tiroler Oberland Summer-Card is inbegrepen. Deze kaart geeft hoge kortingen of gratis entree op diverse uitjes. Kinderen t/m 10 jaar mogen gratis mee bij 2 volbetalende volwassenen.

Ook voor last minute vakanties aan zee, in de natuur, op de camping, in de zon of in eigen land kun je kijken bij Pharos Reizen


Camping aan het strand

Via Canvas Holidays kan je in juli nog een stacaravan of bungalowtent huren op Camping Cala Gogo. vlakbij St Cyprien in Zuid Frankrijk.

Naast de directe ligging aan het strand heeft deze camping ook een zwembad om je af te koelen en is er voor de tieners een disco. Op een paar minuten rijden ligt Aqualand, een spectaculair waterpark met leuke glijbanen.

Canvas Holidays heeft ook nog een leuke actie lopen. De zomerkorting, waarbij je op geselecteerde campings € 100,- extra korting kan krijgen. (Helaas zit camping Cala Gogo niet in deze selectie...)


Camping met sportieve mogelijkheden in de Ardennen

Camping Petite Suisse ligt op 500 meter hoogte in het hart van de Belgische Ardennen in Dochamps.

De camping is een walhalla voor gezinnen die sportief zijn. Er worden diverse outdoor activiteiten georganiseerd. En je kan er ook deelnemen aan een tennisclinic.

Ook is er een verwarmd buitenzwembad en natuurlijk zijn er speeltuintjes en is er animatie.


Nog meer Last-Minutes

Zijn de bovenstaande aanbiedingen niet jouw keuze? Geen nood, er zijn nog meer last-minutes.

Ik ben de laatste tijd druk bezig geweest om de last minute pagina's op de website weer helemaal up to date te krijgen. En daar blijf ik ook mee bezig tot iedereen geboekt heeft ;-)

Vanaf de Last minute met kinderen pagina kan je doorklikken naar aparte Last minute pagina's voor vakantieparken, pretparken, vliegreizen, vakantiehuizen, en groepsreizen. Allemaal geschikt voor kinderen.

Er is voor jullie dus ook zeker nog wat leuks te boeken. Maar het wordt nu toch wel eens tijd om je keuze te maken, vind je niet?


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page