Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #068 -- Het Last-Minute seizoen is losgebarsten
June 20, 2014
Hallo

Heb je al geboekt? Het wordt hoog tijd...

De trend is nog altijd dat we onze vakantie steeds later boeken. En ook nu zijn er nog velen die hun zomervakantie nog niet geboekt hebben.

Voor de eerste regio begint over twee weken echter de zomervakantie al. En dat betekent dat de populaire (en vaak ook de goede) plekjes nu snel vollopen.

Heb je je vakantie nog niet geboekt? Dan is het nu tijd om te gaan speuren naar de beste last minute deals. In deze nieuwsbrief help ik je op weg.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Buitenkansje van Pharos
  • All&More Inclusive aanbiedingen
  • Franse zomerdeals bij Suncamp
  • Nog meer Last Minutes
  • Feedback


Buitenkansje: Logeren bij de Boer

Pharos reizen heeft deze week dit leuke buitenkansje: logeren bij boer Johan.

In Zweeloo ligt de melkveehouderij van boer Johan en boerin Martine en hun drie kinderen. Op deze boerderij is het een feestje om te logeren.

De kinderen mogen de boer helpen en als ze goed hun best doen krijgen ze het boerenknechtdiploma & boerenpaspoort.

Natuurlijk is er van alles te beleven op de boerderij. Lekker spelen in de knuffelschuur of buiten op de speeltoestellen, de skelters, schommels, zandbak en het sportveldje. In de schoolvakanties kunnen ze een ritje maken op een pony.

Kijk voor meer boerderijvakanties op onze pagina Logeren bij de boer


All & More Inclusive

De all & more inclusive autovakanties van Pharos Reizen vind ik ook een aanrader om even te bekijken.

Bij deze reizen zitten hoge kinderkortingen en soms mogen de kinderen zelfs gratis mee. Ook is er heel veel inbegrepen.

Verblijf is minimaal op basis van halfpension en voor het hele gezin worden er leuke buitenactiviteiten georganiseerd.

Kijk ook naar het andere aanbod aan last-minutes van Pharos.


Franse zomerdeals bij Suncamp

Vakantie in een luxe stacaravan op een kindvriendelijke camping in Frankrijk. Bij Suncamp kan je dit weekend, bij 11 geselecteerde campings nog profiteren van 30% korting.

Een hele leuke lijkt mij Camping Château de l'Eouvière. Dit is een kleine kasteelcamping aan de Côte d’Azur. Er is geen animatie maar wel genoeg speelgelegenheid en een zwembad voor de kinderen.


Nog meer Last-Minutes

Zijn de bovenstaande aanbiedingen niet jouw keuze? Geen nood, er zijn nog meer last-minutes.

Ik ben de laatste tijd druk bezig geweest om de last minute pagina's op de website weer helemaal up to date te krijgen. En daar blijf ik ook mee bezig tot iedereen geboekt heeft ;-)

Vanaf de Last minute met kinderen pagina kan je doorklikken naar aparte Last minute pagina's voor vakantieparken, pretparken, vliegreizen, vakantiehuizen, en groepsreizen. Allemaal geschikt voor kinderen.

Er is voor jullie dus ook zeker nog wat leuks te boeken. Maar het wordt nu toch wel eens tijd om je keuze te maken, vind je niet?


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page