Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #067 -- Wie heeft het Vakantie met Kinderen Keurmerk gekregen?
June 06, 2014
Hallo

Wie heeft het Vakantie met Kinderen Keurmerk gekregen?

Soms zijn er uitjes of vakantieadresjes zo bijzonder dat ik ze extra warm wil aanbevelen. Voor deze speciale adresjes heb ik het keurmerk van Vakantie met Kinderen in het leven geroepen.

Het eerste keurmerk van 2014 is een feit. Simone van de Vechtdal Hoeve heeft met haar enthousiasme en unieke uitje, "de koesafari", het keurmerk dik verdiend. Hartelijk gefeliciteerd Simone!

Daarnaast ook een keurmerk voor het Landal park Het Land van Bartje. En vertel ik je hoe je een kampeervakantie kan combineren met een kindvriendelijke stedentrip naar Venetië.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Kamperen bij Venetië
  • Eurocamp, luxe Kampeervakanties
  • Keurmerk voor Koesafari Vechtdal Hoeve
  • Keurmerk voor Land van Bartje
  • Bestemming van de maand Juni
  • Feedback


Kamperen bij Venetië

Begin mei waren wij in Italië. Daar mochten we logeren in een luxe stacaravan van Eurocamp, "De Aspect" op Camping Marina di Venezia.

Wat een heerlijke accommodatie was dat. Ruim opgezet, voorzien van vaatwasser (ben ik toch zo blij mee ;-)) en een prachtig groot terras.

Wat zo ideaal was aan de ligging van deze camping, is dat je een hele leuke campingvakantie kan combineren met een kindvriendelijke stedentrip naar Venetië.

Deze romantische stad lijkt misschien wat saai voor kinderen. En er is ter plekke ook erg weinig informatie over wat te doen met kids in Venetië.

Maar wij hebben daar twee hele leuke dagen met onze kinderen doorgebracht.

Met een dagkaart voor de Vaporetto kan je bijna alle boten pakken en ook de eilandjes rondom Venetië bezoeken. Glasblazers aan het werk zien op Murano en de vrolijk gekleurde huisjes bekijken op Burano zijn dan zeker een aanrader.

Lees op de weblog ons verhaal: Venetië niet voor kinderen? Onzin!!


Eurocamp, het luxe kamperen

Een vakantie op de camping vinden wij erg leuk. Maar het gesjouw met eigen tent of caravan, dat is niets voor ons. Wij zijn dan ook erg blij dat er organisaties bestaan als Eurocamp.

Bij Eurocamp kan je verschillende soorten accommodaties huren op mooie kindvriendelijke campings in Europa. Naast de (safari) tenten en stacaravans hebben ze ook boomhutten en een waterlodge. Erg leuk als je van een bijzondere accommodatie houdt.

Op de campings zijn altijd medewerkers van Eurocamp aanwezig, waarbij je terecht kan voor tips en vragen. Er zijn zelfs campings waarbij Eurocamp ook de animatie verzorgt. Ze hebben dan vaak diverse kinderclubs op leeftijd. Ook zijn er campings waarbij de kleintjes kunnen leren zwemmen of fietsen.

Meer informatie over Eurocamp vind je op de website.


Keurmerk voor Koesafari Vechtdal Hoeve

Het eerste keurmerk van 2014 is uitgereikt. En wel aan de koesafari van de Vechtdal Hoeve. Het is een zeer leuk en verrassend uitje voor gezinnen met kids van alle leeftijden.

Eigenaresse Simone vertelt met bijzonder veel passie en enthousiasme de mooiste verhalen over de prachtige Brandrode Vechtdal Runderen.

De kids mogen zelf de trekker besturen! En tijdens de stop aan de Vecht is er ruimte om te spelen met zand en water. Lees meer over de superleuke Koesafari.


Keurmerk voor het Land van Bartje

Je hebt Vakantieparken en Vakantieparken natuurlijk. Van verschillende organisaties, in verschillende prijsklasses.

Maar toen we bij Landal park Het Land van Bartje kwamen waren we wel heel verrast. Wat een ruimte! En wat is er veel te doen!

Tuurlijk, we zaten met z'n vieren in een huis voor 6 personen. Maar ook met 8 hadden we alle ruimte gehad. Het was gewoon meer dan een volwaardige woning, met veel ruimte er omheen om te spelen.

En dan waren er ook nog diverse kleine en grote speeltuinen, een boerderij om binnen te spelen, een pony-ranch, zwembaden. En vooral ook: een hele vriendelijke en goede bediening.

Kortom: ik kon niet anders dan ook hier het keurmerk uitreiken. Lees er meer over op de website.


Bestemming van de maand...

En dan is het alweer juni geworden. Tijd voor een nieuwe Bestemming van de maand op onze Facebook pagina.

Dit keer heb ik niet voor een land gekozen, maar voor een gebied: De Alpen!!

De prachtige bergen zijn ideaal om een actieve vakantie te beleven. En in de verschillende Alpen-landen zijn diverse prachtige plekjes te vinden.

De komende maand zul je dus bijna dagelijks een foto of bericht over die mooie plekjes langs zien komen. Tenminste, als je natuurlijk.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page