Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #065 -- Meer leuke weekendjes in het vooruitzicht
May 09, 2014
Hallo

Meer leuke weekenden in het vooruitzicht

Zwembad bij onze camping bij Venetie

Terwijl er nog diverse scholen meivakantie hebben, kijken wij alweer vooruit naar de Hemelvaart en Pinksteren.

Wil je er een lang weekendje tussenuit? In deze nieuwsbrief staan wat leuke kindvriendelijke vakantiebestemmingen.

Daarnaast gaat het in deze nieuwsbrief over Italië. Onze vakantiebestemming van deze meivakantie waar we met veel plezier op terug kijken.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • De camping bij Venetië waar wij waren
  • Italië is land van de maand
  • De leukste Boerderijvakanties
  • We gaan naar Beerze Bulten in het Vechtdal!
  • Feedback


Tycho bij de stacaravan

Camping Marina di Venezia

In de meivakantie zijn wij in Italië geweest. We verbleven in een prachtige stacaravan "de Aspect" van Eurocamp op Camping Marina di Venezia. We hebben een heerlijke week gehad.

Op de weblog kun je lezen hoe wij onze autorit naar Italië hebben overleeft en hebben we een recensie geschreven over het mooie zwemparadijs, het heerlijke eten, de mooie accommodatie en de prachtige ligging van Camping Marina di Venezia.


Italie weken Vrij-uit

Bella Italia Weken

Staat een vakantie naar Italië ook op jullie verlanglijstje? Dan kan je ook een kijkje nemen bij Vrij Uit. Daar zijn op dit moment de Bella Italia weken waarbij de korting kan oplopen tot 30% op een selectie van ongeveer 50 accommodaties.

Deze accommodaties zijn vaak stacaravans op kindvriendelijke campings aan het Gardameer, Toscane of aan de Venetiaanse kust.

Meer tips over Italië vind je op Facebook, waar Italië het land van de maand is.


FarmCamps

De leukste boerderijvakanties bij FarmCamps

Hemelvaart en Pinksteren zijn leuke lange weekends om te gaan logeren bij de boer. En nergens is dat leuker dan bij de FarmCamps boerderijen.

Terwijl de kinderen struinen op de boerderij en spelen in de hooiberg, kan je als ouder heerlijk relaxen en genieten vanuit een mooie luxe safaritent van FarmCamps.

Op de boerderijen worden leuke activiteiten georganiseerd. De kinderen krijgen bij aankomst een Boerenpaspoort. Daarin staan opdrachten die ze zelf of met de boer kunnen uitvoeren. Voor iedere uitgevoerde opdracht krijgen ze een stempel. En een vol paspoort levert een Boerenknecht diploma op.

Is jouw kind gek van paarden en pony's, dan heeft FarmCamps iets heel speciaals. Het Penny Weekend op boerderij Breehees. Je mag dan een heel weekend je eigen pony of paard verzorgen en meedoen aan allerlei leuke pony activiteiten?

De Pennyweekenden zijn van 9 - 12 mei, 16 - 19 mei, 12 - 15 september (Inclusief 6 gratis toegangskaarten voor Horse Event) en 3 - 6 oktober.

Op de website vind je nog meer leuke vakantieadresjes voor een lang weekendje weg met Pinksteren en Hemelvaart.


Vlotvaren bij Beerzebulten

We gaan naar Beerze Bulten!

Beerze Bulten is een heel fijn kindvriendelijk vakantiepark in het Vechtdal. Wij mogen dat dit weekend gaan ontdekken, dus volg ons op Facebook!

Beerze Bulten heeft een hele leuke buitenspeelplaats bij een waterplas met zandstrand, een overdekte speelruimte en een binnen- en buitenbad.

Er wordt voor de kinderen en hun ouders heel veel georganiseerd. Van poppenkast en knutselen voor de kleintjes, tot vlotten bouwen en meer outdoor activiteiten voor de wat oudere kids. Ook is er een theater waar met regelmaat een voorstelling gegeven wordt.

Bij Beerze Bulten kan je een plekje op de camping reserveren of een accommodatie huren.

Op de website vind je nog meer leuke vakantieadresjes voor een lang weekendje weg met Pinksteren en Hemelvaart.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page