Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #064 -- Ga je mee jonge dieren kijken?
April 17, 2014
Hallo

Ga je mee jonge dieren kijken?

Vrolijk Pasen

De Pasen en de Meivakantie staan alweer voor de deur. Ik wil iedereen een hele fijne paasdagen toewensen en voor volgende week alvast een hele fijne Meivakantie.

We hebben al een paar hele mooie voorjaarsdagen gehad. De lammetjes lopen in de wei en de bomen en bloemen staan alweer prachtig in bloei.

Hou jij ook zo van dieren? Dan is deze nieuwsbrief echt iets voor jou. Deze nieuwsbrief staat namelijk in het teken van een vakantie op een boerderij of bij een dierentuin. Juist in deze periode is dat erg leuk omdat er zoveel dieren geboren worden.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Glamperen bij de boer
  • Logeren in een tent met bedstee
  • Vakantie in Nederland met een Afrikaans tintje
  • Volg onze belevenissen
  • Feedback


Glamperen bij de boer

Jawel, het kan echt. Glamperen op de boerderij. En wel bij Farmcamps.

Terwijl de kinderen genieten van buiten spelen op de boerderij en helpen met het verzorgen van de dieren, geniet jij van de luxe van de safaritent.

Elke boerderij heeft zijn eigen extra leuke voorzieningen voor de kids. Denk dan aan de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en de Stoere Boeren Stormbaan.

Kijk op de website van Farmcamps voor het overzicht van de boerderijen en hun voorzieningen.


Logeren in een tent met bedstee

BoerenBed is logeren bij de boer in een tent die ruim en comfortabel is, met een bijzondere inrichting die herinnert aan het landleven van vroeger dagen.

In de tent kook je op een houtkachel, is er licht via olielampjes en kunnen de kinderen slapen in een bedstee.

Op de boerderijen is veel ruimte om te spelen en zullen de kinderen zich prima vermaken met het knuffelen en verzorgen van de dieren.

De Boerenbed tenten staan op werkende agrarische kleinschalige boerderijen, in de omgeving van de mooiste natuurgebieden in Nederland, Engeland, Duitsland of Frankrijk.

Tot 30 april kan je voor je vakantie in het voorjaar nog profiteren van € 70,- korting bij een weekverblijf met aankomst voor 7 juli. Gebruik de kortingscode: Weekkorting14


Beekse Bergen, vakantie met een Afrikaans tintje

Een hele leuke bestemming voor een vakantie in de buurt van dieren is Vakantiepark Beekse Bergen.

Met de gratis extracard die je krijgt bij het boeken van een accommodatie kan je namelijk gratis naar het naastgelegen safaripark met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen, grote olifanten en overstekende zebra’s.

Maar er is meer. Je hebt namelijk ook gratis toegang tot Speelland Beekse Bergen. Hier kunnen de kids heerlijk spelen in de grote speeltuin, op brede zandstranden en in veilig zwemwater.

Beekse Bergen is in het bezit van het Vakantie met Kinderen keurmerk.


Volg onze belevenissen op facebook

In de meivakantie ga ik met mijn gezin Venetië bezoeken. We verblijven dan op camping Marina di Venetia in de nieuwste accommodatie van Eurocamp: De Aspect.

Wil je onze belevenissen volgen, Like dan de facebook pagina. Ik zal met regelmaat wat foto's plaatsen zodat jullie een indruk kunnen krijgen van Italië en hoe het is om met kinderen Venetië te bezoeken.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page