Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #063 -- Optimaal genieten van het voorjaar
April 04, 2014
Hallo

Genieten van het Voorjaar

"Ik heb de zomer in m'n bol....Al de terrassen zijn weer vol" Wat was het genieten de afgelopen week. Van zoveel zon en heerlijke temperaturen begin ik helemaal in een vakantiestemming te raken. Landal parken in de natuur

En dat komt goed uit, want over twee weekjes staat een lang weekend Pasen voor de deur. En een week later de meivakantie. Laten we hopen dat het weer ons dan net zo goed gezind is.

Optimaal genieten van het voorjaar doe je natuurlijk met een weekendje weg, of langer natuurlijk. In deze nieuwsbrief vind je diverse zonnige voorjaars acties.

Lees dan ook snel verder, en kijk of je kan profiteren van een mooie aanbieding.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Springsale bij Eurocamp
  • Geniet van het voorjaar bij Landal GreenParks
  • Een onvergetelijk paasweekend bij Duinrell
  • Facebook - Land van de maand: Frankrijk
  • Feedback


Springsale bij Eurocamp

Eurocamp

Spring is in the air! En dat merk je bij Eurocamp maar al te goed. Zij bieden nu vakanties aan in het voorjaar met korting die kan oplopen tot 40%.

De actie is geldig op bijna alle campings op nachten t/m 4 juli. Dus ook in de meivakantie!

Via Eurocamp kan je een accommodatie huren op de leukste campings in Europa. Bijzonder is dat ze voor kinderen speciale kinderclubs hebben. Van Learn to swim voor de kleintjes en action station voor de stoere kids tot Base, de club voor tieners.

Lees meer over Eurocamp...


Geniet van het voorjaar bij Landal GreenParks

Strandhuisje van Landal

Heerlijk wandelen in de bossen, struinen op het strand of genieten van een subtropische zwemparadijs. Het is allemaal mogelijk bij Landal GreenParks.

Landal heeft maar liefst 51 parken in Nederland. En ook nog in diverse andere landen in Europa.

Heel bijzonder vind ik de strandhuisjes op Beach Resort Ooghduyne bij Julianadorp aan zee. Loop je zo vanuit je huisje het strand op!

Landal heeft verschillende aanbiedingen lopen. Voor de komende lange weekenden en meivakanties kan de korting oplopen tot 25%. Wil je wel in het voorjaar, maar buiten de vakantieperiodes? Dan kan de korting oplopen tot 35%.


Een onvergetelijk paasweekend bij Duinrell

Tikibad Duinrell

Wil je een speciale Pasen beleven, dan is een lang weekend Duinrell een aanrader.

Wat zullen de kinderen zich daar goed vermaken. Lekker spelen in het attractiepark en dagelijks 2 uur zwemmen in het Tikibad. Daarnaast worden er ook nog een heleboel leuke paasactiviteiten georganiseerd.

Er zijn nog een aantal bungalows te boeken voor het paasweekend met korting tot 20%. Voor de meivakantie kan de korting zelfs oplopen tot 25%.

Kijk op de website voor meer aanbiedingen met Pasen en voor de Meivakantie


Facebook - Land van de maand: Frankrijk

eiffeltoren

Een nieuwe maand, een nieuw land van de maand. In April delen we de leukste vakantie-adresjes, bijzondere foto's en informatie over vakantiebestemmingen in Frankrijk met jullie op Facebook.

Heb jij nog leuke tips of bijzondere foto's over Frankrijk? En wil je deze met ons delen?

Stuur ze dan in via Facebook en "Vind ons leuk" als je dat nog niet gedaan hebt, of Reply gewoon op deze mail zodat ik het kan plaatsen. Alvast hartelijk dank!

In maart stond Nederland centraal, en verlootten we vrijkaartjes voor de Holle Bolle Boom. Winnaars zijn geworden: Chantal van Liefland en Willeke Stolker. Hartelijk gefeliciteerd!

Wil je dit jaar naar een andere bestemming? Die vind je natuurlijk ook op de website van Vakantie met Kinderen!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page