Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #062 -- Vakantie is een Belevenis
March 21, 2014
Hallo

Vakantie is een Belevenis

Ik merk de laatste jaren dat gezinnen vaak op zoek zijn naar een bijzondere belevenis tijdens hun vakantie. Tuurlijk, we willen ook rust en een mooie bestemming, maar eigenlijk toch ook wat meer. Op pad met Oerrr

Samen met de kinderen iets ondernemen. Actief of creatief bezig zijn met elkaar schept een band.

We willen wat beleven tijdens de vakantie, waar we later nog met veel plezier aan terug kunnen denken.

In deze nieuwsbrief vind je dan ook een aantal leuke vakantie waarbij de belevenis voorop staat.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • SNP Arrangement van OERRR
  • Wandel- en skihotel Gürgaletsch, met veel extra's voor kids en tieners
  • Festival Vakanties
  • Facebook - Win gezinskaart voor de Holle Bolle Boom
  • Feedback


SNP arrangement van OERRR

Oerrr

Ooit wel eens van Oerrr gehoord? Oerrr is een onderdeel van Natuurmonumenten om kinderen te stimuleren buiten in de natuur te spelen en deze te ontdekken.

Nu heeft Oerrr in samenwerking met SNP, een heel leuk arrangement samengesteld waarbij het ontdekken van de natuur met de kinderen voorop staat.

Samen met andere gezinnen ga je op vleermuizentocht, kom je 's ochtends vroeg je bed uit om edelherten, damherten en wilde zwijnen te spotten en ga je geocachen. 's Avonds wordt het gezellig rondom het kampvuur waarbij de marshmallows niet zullen ontbreken.

Jullie slapen twee nachten in boerderij de Mossel. Midden in de prachtige natuur van de Veluwe. Dit Oerrr-arrangement is te boeken in de mei- en herfstvakantie.


Wandel- en skihotel Gürgaletsch, met veel extra's voor kids en tieners

Tienerweek Hotel Gürgaletsch

Nog eventjes en dan gaan de deuren open van het mooi gerenoveerde kindvriendelijke Hotel Gürgaletsch in het Zwitserse dorpje Tschiertschen.

Broer en zus Tobias en Anna Alderliesten en schoonvader Frank Kruit zullen er alles aan doen om jullie een tweede thuis te bieden. Dat ze dat kunnen, hebben ze al bewezen in Hotel Alpina. Het hotel waar ze deze week afscheid van gaan nemen.

In hotel Gürgaletsch zijn er familiekamers tot wel 6 personen en is er een speelruimte voor de kleintjes en een jeugdruimte voor kids en tieners.

In de zomermaanden is het helemaal feest in het hotel. Dan organiseren ze namelijk speciale kinderweken. De kinderen gaan de bossen verkennen, speurtochten doen, grappen en grollen uithalen, en worstjes braden op een kampvuur.

Speciaal voor tieners van 12 tot 20 jaar wordt er van 4 tot 10 augustus 2014 een avonturenweek georganiseerd.

Onder begeleiding gaan de kids op stap. Alle stoere bergsporten komen aan de orde: Survival, rotsklimmen, abseilen, raften, enzovoorts.

Bekijk de informatie over Hotel Gürgaletsch.


Festival Vakanties

kindertafel Angel Art Festival

In het Noord-Oosten van Portugal bevindt zich het uitgestrekte landgoed Dominio Vale do Mondego. Eigenaren Karin en Eelco hebben dit omgetoverd tot een prachtige plek voor een gezinsvakantie vol natuur en cultuur.

Van 2 tot 8 augustus 2014 wordt hier het Angel Art festival gehouden. Een unieke week vol workshops, voorstellingen, enzovoorts. Een volle week feest voor jong en oud!


Create Changes Celebration

In de meivakantie organiseert Zi-on CCC: Create Changes Celebration.

Midden in de natuur op één van de mooiste plekjes van Nederland zijn jullie met de kids t/m 15 jaar hartelijk welkom!

Open je hart voor elkaar en zorgeloos genieten. Daar draait het om bij CCCelebration!

Je kunt er samen met je kind dansen, yoga beoefenen of muziek maken. Als je zelf workshops wilt volgen kan dat ook: je kinderen spelen veilig onder begeleiding of volgen speciale kinderworkshops, van ‘Het weten van de Sjamaan’ tot speurtochten en dansfeestjes. Lees verder..


Facebook - Win gezinskaart voor de Holle Bolle Boom

holle bolle boom

De Holle Bolle Boom was in 2012 het eerste speelpark wat het Keurmerk van Vakantie met Kinderen kreeg uitgereikt.

Het is echt een feestje bij Koning Pa-Radijs. Het was koud toen wij er waren, maar dat is geen probleem. Want de kinderen konden heerlijk binnen spelen en hebben veel pret gehad in het waterparadijs Plons.

Op dit moment kan je nog gezinskaarten winnen voor de Holle Bolle Boom in Tuitjenhoorn.

In maart staat Nederland centraal op Facebook. Vind je het leuk om tips over vakanties en daguitjes te lezen, klik dan op "Vind ik leuk" op de Facebook pagina, dan krijg je de tips in je tijdlijn, en zie je vanzelf wat de bestemming van volgende maand wordt!

Op de pagina kindervakantie in Nederland vindt je diverse provincies en gebieden waarop informatie over deze regio's te vinden is en een aanbod van de leukste kindervakanties.

Wil je dit jaar naar een andere bestemming? Die vind je natuurlijk ook op de website van Vakantie met Kinderen!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page