Vakantie met Kinderen verloot gratis T-shirts!

Welkom bij de zesde Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

marokko kamelenrit Zijn jullie kinderen ook aan vakantie toe?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook wel uitkijk naar een paar weken niet opschieten om op tijd op school of op mijn werk te hoeven zijn. Dus "LANG LEVE DE VAKANTIE".

In deze vakantiekrabbels staan weer leuke aanbiedingen en handige tips voor de zomervakantie. En: we verloten gratis zonwerende T-shirts, dus lees snel verder.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #005 Inhoud
  • Aanbiedingen Zomervakantie
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Gratis Peuter Probleem Oplosser
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Gratis t-shirt voor het leukste vakantie verhaal


Aanbiedingen Zomervakantie

Heb je nog niet geboekt voor de zomervakantie, vrijwel alle aanbieders hebben nog genoeg ruimte op hun reizen naar diverse bestemmingen.

Kijk dus snel voor de leukste vakanties naar jouw favoriete bestemming op onze website onder Nederland, Europa en Verre Reizen.

Disneyland Op dinsdag 23 juni start Disneyland Paris een stuntverkoop. Tijdens deze speciale actie kunnen consumenten tot maar liefst 55% besparen op een verblijf in Disneyland Paris!

Op dinsdag 23 juni om 12.00 uur gaat de stuntverkoop van start en deze eindigt op donderdag 25 juni om 12.00 uur.

Deze aanbieding geldt voor een verblijf van 3 dagen/ 2 nachten in een standaardkamer in een Disney hotel.

Kijk voor deze en meer aanbiedingen op de last-minute met kinderen pagina.

Libema Vakantieparken (bij Beekse Bergen) - Kids voor nix is een leuke aanbieding voor een kampeervakantie in de periode tussen 4 juli en 5 september waarbij de kids voor nix mee mogen!


Vakantie met Kinderen tip

De zomervakantie is een heerlijke tijd, maar soms kan een steek of beet van een mug, een bij, een wesp of een ander insect de pret behoorlijk drukken.

after bite kids Ik gebruik in deze situaties "After Bite Kids". Dit spul werkt het beste als je het binnen 5 minuten na een steek of beet gebruikt. Daarom heb ik standaard een kleine tube in mijn handtas. After Bite Kids kun je voor jonge kinderen en ook voor baby's gebruiken. Voor grote kinderen en volwassenen kun je beter de gewone After Bite gebruiken.

After bite en After Bite Kids kun je kopen bij de apotheek en drogisterijen.


Gratis Peuter Probleem Oplosser

Op dit moment hebben we het uiterlijk van de website veranderd. De reden hiervoor is dat we de site wat overzichtelijker willen maken.

Om jullie, als trouwe bezoekers van vakantie met kinderen nog meer tevreden te houden, hoor ik graag van jullie wat jullie van de website (en het nieuwe uiterlijk) vinden, en wat er nog verbeterd moet worden.

Daarom heb ik op de website een enquête gezet. En als dank voor het invullen daarvan, ontvang je gratis de Peuter Probleem Oplosser. Dit handige e-boekje staat vol met tips om om te gaan met de driftbuien van je peuters en kleuters.

Want hoewel het natuurlijk lieverdjes zijn, peuters kunnen je vaak tot wanhoop drijven. In de supermarkt, een restaurant, of gewoon thuis. Met dit boekje heb je voor vele situaties het juiste antwoord, wat je een hoop hoofdpijn bespaart.

Ga dus snel naar de enquête en vul hem in. Mijn dank is groot!!


Nieuw op vakantie met kinderen

Nieuw op Vakantie met kinderen is de pagina over Griekenland en het Reisverhaal Arcen met Peuter en Kleuter.

Een ander nieuw thema op de site is vakantie met een gehandicapt kind en de daarbij behorende pagina over Domaine de Puylagorge. Een vakantiebestemming dat een bijzonder warm welkom biedt aan gehandicapte kinderen en hun ouders.

Heb jij nog een leuke tip over een vakantie die geschikt is voor gezinnen met een gehandicapt kind, laat het ons dan weten via het contact formulier!!


Schrijf een leuk vakantie verhaal en win een Happy SunnyDay T-shirt

Heb jij nog een leuk vakantieverhaal van een vakantie met je kinderen en wil je deze delen met andere gezinnen, Schrijf hem dan op vakantie-met-kinderen.com, en maak kans op een zonwerend shirt van Happy Sunnydays.

happy sunnydays Happy Sunnydays heeft een UV-werende kinderkleding collectie. Deze kleding beschermt de kinderhuid geheel tegen schadelijke zonnestralen.

Je kunt je kind ook gerust laten zwemmen met dit shirt. De stof is sneldrogend, het shirt zit lekker en ze zien er erg stoer uit! Mijn zoontje Zeb heeft het shirt uitgeprobeerd en vindt het vooral erg prettig dat hij niet helemaal ingesmeerd hoeft te worden en dat het insmeren lekker snel klaar is. Wil je meer weten over dit product, kijk dan op happysunnydays.nl.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.