Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #059 -- Zoek je inspiratie voor de vakantie?
January 10, 2014
Hallo

Januari is een maand vol inspiratie

De Vakantiebeurs

We hebben vele dagen van storm en regen achter ons, en nu staat er een koufront voor de deur.

Goed weer om lekker op het internet te speuren naar een zonnige of actieve vakantie met kinderen.

Inspiratie voor je vakantie kan je ook opdoen op de Vakantiebeurs die komende week plaats vindt in de jaarbeurs in Utrecht.

Daar kan je gerust een dagje naartoe gaan met de kids, want er is voor hun ook van alles te beleven. Wat?, dat lees je in deze nieuwsbrief.

Maar ook de nieuwe verwen-vakanties van Center Parcs komen aan bod. En je kan nog profiteren van vroegboekkortingen. Verder willen we het even hebben over het Hof van Saksen en staat Spanje deze maand centraal op Facebook.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Vernieuwde Vakantiebeurs ook leuk voor gezinnen
  • Verwen het hele gezin met Pack&Go vakanties van Center Parcs
  • Profiteer nog van vroegboekkortingen
  • Het Hof van Saksen: park met net meer extra's
  • Bestemming van de maand: Spanje
  • Feedback


Vernieuwde Vakantiebeurs ook leuk voor gezinnen

Met de kids naar de Vakantiebeurs

De opzet van de vakantiebeurs is dit jaar vernieuwd. En juist voor gezinnen is dit zeer aantrekkelijk. Want ook voor de kinderen is er genoeg te beleven.

De place to be is het plein "Samen". Hier vind je diverse mogelijkheden voor je vakantie met kinderen.

Terwijl de ouders zich verdiepen in wat ze dit jaar gaan doen tijdens de vakantie, kunnen de kinderen zich vermaken bij het kindertheater, met LEGO bouwen, in een boomhut klimmen of spelen bij de ANWB Explorer bus. Ook UNICEF is aanwezig met kinderactiviteiten.

Hou je van kamperen, dan kom je alvast helemaal in de stemming in hal 12 bij de Camping by Night.

Met een zaklamp kunnen de kinderen hier op avontuur en een speurtocht maken. De geur van barbeque en warme marshmellows maken het camping gevoel compleet.

Ook nieuw is dat reisaanbieders dit jaar ook daadwerkelijk reizen mogen verkopen op de beurs. Vanaf dinsdag zal ik de leukste beusaanbiedingen vermelden op Facebook en Twitter.

Maar er is nog veel meer te beleven. Lees er alles over op de website. Daar vind je ook een link om tot 14 januari goedkoper kaarten te bestellen.


Verwen het hele gezin met Pack&Go vakanties van Center Parcs

Center Parks heeft iets nieuws op de markt gebracht voor gezinnen, die ervan houden om verwend te worden. De Pack&Go Vakanties.

Je kan kiezen uit verschillende thema's waaronder de Pack&Go Baby Vakantie, Kids Vakantie, Vakantie met Tieners, drie generatie vakanties en de familie reünie.

Inbegrepen is een verblijf in een cottage, gratis activiteiten, verwennerijen voor de ouders, verrassingen voor de kinderen, en leuke extra’s voor het hele gezin

Kijk voor meer informatie op onze CenterParcs pagina.


Profiteer nog van vroegboekkortingen

Sa Coma op Mallorca

Op dit moment kun je nog volop profiteren van vroegboekkortingen. Maar een aantal acties stoppen na dit weekend.

Bij Arke.nl kun je alleen dit weekend nog extra profiteren van kassakorting van € 50,- p.p. bovenop de vroegboekkorting. Voor verre reizen is dit € 100,- p.p.

De luxe All inclusive vakanties van Club Med kun je dit weekend nog boeken met 15% korting.

En bij Molecaten kun je nog profiteren van 14% korting op diverse vaklantieparken in Nederland. Hieronder ook Bosbad Hoeve met het spectaculaire waterspeelpark Splesj.

Kijk voor meer kortingen op onze vroegboek pagina.


Het Hof van Saksen: een park met meer extra's

vlot varen bij hof van Saksen

Het Hof van Saksen is een prachtig vakantiepark in Drenthe. Hier verblijf je in bijzondere, sfeervolle boerderij-woningen.

Het park heeft een mooi binnen zwembad met een wildwaterbaan. Maar ook buiten kunnen de kinderen in de zomer heerlijk zwemmen in het recreatiemeer. En in het indoor speelparadijs Harrewar kunnen ze terecht als het weer wat minder is.

Bijzonder bij het Hof van Saksen zijn de Educatieve Kinder Academies. zoals de MOOV Academie waarbij je je eigen bike of scooter bouwt, de Avonturen Academie waarbij je o.a. vlotten bouwt en gaat klimmen of de Knutsel- of Kook Kcademie.

De boerderijen bieden je ondertussen alles wat je nodig hebt. Er is sinds kort zelfs een boerderij speciaal voor jonge ouders, de Newborn-boerderij. Bekijk alle boerderijen op de website van het Hof van Saksen.


Bestemming van de maand Januari: Spanje

Heerlijk dineren aan een mooi Spaans strand

In 2014 beginnen we met een bestemming van de maand. En voor Januari is dat het prachtige Spanje.

Op de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen zet ik (bijna) dagelijks een berichtje over één van de gebieden, een mooie vakantiefoto, of iets anders over Spanje.

Ik put daarbij uit mijn eigen Spanje pagina natuurlijk, maar ik kan jouw hulp ook goed gebruiken.

Heb je dus een mooie foto uit Spanje? Stuur hem dan naar me toe. Dat kan via Facebook of gewoon een reply op deze nieuwsbrief.

En, als je dat nog niet gedaan had, klik dan op "Vind ik leuk" op de Facebook pagina, dan krijg je die mooie Spaanse foto's in je tijdlijn, en zie je vanzelf wat de bestemming van volgende maand wordt!

Wil je dit jaar naar een andere bestemming? Die vind je natuurlijk ook op de website van Vakantie met Kinderen!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page