Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #057 -- Vier je nog Feestelijke dagen buiten de deur?
November 29, 2013
Hallo

Vier je nog feestelijke dagen buiten de deur?

Met sinterklaasavond nog in het vooruitzicht, begint de kerst toch ook al snel te naderen.

Tijd om plannen te maken voor de kerstvakantie. En waarom zou je dan niet één of enkele feestelijke dagen buiten de deur vieren?

onze Zeb is al in de kerststemming

Op diverse vakantieparken in Nederland en België is het goed toeven tijdens de kerst en oud en nieuw.

Er worden leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd en er zijn vaak heerlijke culinaire arrangementen bij te boeken.

Verder staat het leukste daguitje voor de kinderen in de kerstvakantie ook in deze nieuwsbrief vermeld. En je kan een korte skivakantie naar Tsjechië winnen via Czech Tourism.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Diverse evenementen bij Landal Greenparks
  • Culinair genieten bij Roompot vakanties
  • Een warme kerst bij Tropisch CenterParcs
  • Kerst bij Sunparks in België
  • Dolle pret in de winterse kou bij Winter Slagharen
  • NKJB LEGODAY, het leukste daguitje in de kerstvakantie
  • Win een korte skivakantie naar Tsjechië
  • Feedback


Diverse evenementen bij Landal Greenparks

De parken van Landal lichten op tijdens de donkerste maar gezelligste vakantie van het jaar.

Het is een feestje om er de kerst of oud en nieuw door te brengen. En dat kan nu met kortingen die oplopen tot 30%

In de kerstvakantie worden op verschillende Landal parken in Nederland en Duitsland leuke evenementen georganiseerd. Van leuke kindershows tot graffiti workshops of timmerfestijn.

Bekijk de parken waar de exta evenementen zijn. Of bekijk welke van de kindvriendelijke Landal parken het beste past bij jouw gezin.


Culinair genieten bij Roompot vakanties

Ook bij de vakantieparken van Roompot is het weer goed toeven tijdens de kerstvakantie.

Overdag lekker uitwaaien op het strand of struinen door de bossen. De kinderen nemen een duik in het zwembad of vermaken zich bij de Koos kidsclub. Bekijk de parken met gratis kinderanimatie en activiteiten.

's Avonds kan je er genieten van één van de vele culinaire arrangementen om de feestdagen compleet te maken.

Leuk park voor het hele gezin is Roompot Beach resort waar ze een Chill zone hebben voor Tieners. Maar waar ook het Wonderlijk Winterfeest met Koos Konijn word gehouden. Een dag vol gezellige activiteiten zoals dansen en knutselen en lekkere kerstlekkernijen eten.


Een warme kerst bij Tropisch CenterParcs

Open haartje aan, kerstboom in de cottage, duik in het tropische zwemparadijs en sfeervol verlichte vakantieparken.

De warmte straalt je tegemoet bij de Centerparcs Vakantieparken.

Maar ook culinair genieten en de vele leuke kinderactiviteiten en vuurwerk zorgen voor een onvergetelijke kerst en oud en nieuw.

Ieder park heeft zijn eigen bijzondere activiteiten. Maak jouw keuze uit ons overzicht van CenterParcs vakantieparken


Kerst bij Sunparks in België

Weer of geen weer, bij Sunparks in de Ardennen, aan de Belgische kust of bij de Kempense Meren zal je er warmpjes bijzitten.

Want als het weer wat minder is, kunnen de kinderen heerlijk indoor spelen. Natuurlijk zorgt het subtropisch zwemparadijs voor vele uurtjes spetterplezier. En kan je genieten van een heerlijk diner in het restaurant.

Kortingen kunnen er nu oplopen tot wel 40%

Meer kerstvakantie aanbiedingen vind je op de website


NKJB LEGODAY, het leukste daguitje in de kerstvakantie

De lego dag in Hoogmade

Het uitje wat mijn kinderen niet willen missen in de kerstvakantie is de NKJB LEGODAY in Hoogmade.

Vanaf 10 uur ’s ochtends kunnen de kleine architecten in spe er de mooiste creaties maken van maar liefst 100.000 legosteentjes.

Klaar met bouwen? Dan kunnen ze hun energie eruit springen op de luchtkussens in de gymzaal van de Schuur, even verderop! Daar wordt op een podium ook een streetdance-clinic gehouden. Heb je honger of dorst? Er is volop eten en drinken te verkrijgen, tegen redelijke prijzen.

Maar dat is nog niet alles, ook Sjaak de Piraat komt deze dag naar Hoogmade met een super leuke theatershow. Echt een aanrader dus.

En hou de komende weken de Facebookpagina van Vakantie met Kinderen in de gaten. Want wij mogen kaartjes weggeven voor dit spetterende uitje!


Dolle pret in de winterse kou bij Winter Slagharen

Genieten van een sfeervol winters attractiepark, dat kan bij Winter Slagharen. Naast spectaculaire attracties, gezellige vuurkorven en een winterparade hebben ze vele bijzondere activiteiten!

Wat dacht je van een rondje met de kerstman in zijn arrenslee, een rondje schaatsen, winter circus, indoor pony rijden, shoppen in winter village en niet te vergeten de waanzinnige avondshow met met lasers, fonteinen, projecties, illusies, vuurwerk, live artiesten en sfeervolle muziek.

Het klinkt allemaal geweldig, hoe leuk het echt is gaan wij dit weekend uitproberen. Hou facebook in de gaten, daar zullen we onze belevenissen met jullie delen.


Win een korte skivakantie naar Tsjechië

Op dit moment is er een leuke prijsvraag bezig via Czech Tourism. Daarmee kun je een korte skivakantie naar Tsjechië winnen.

Je hoeft alleen maar de vraag te beantwoorden op de site en misschien ben jij de gelukkige die de Tsjechische skipistes onveilig mag maken.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page