Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #055 -- Herfst, kerst, en de uitslag van de Fotowedstrijd
October 17, 2013
Hallo

Herfst, kerst en de uitslag van de fotowedstrijd

Zo halverwege de herfst is het gewone leven er alweer helemaal ingesleten. Je zou bijna vergeten dat we zo af en toe ook vakantie moeten vieren!

paddestoel gevonden

In deze nieuwsbrief daarom aandacht voor herfstvakantie uitjes, de kerstvakantie en wintersport in Tsjechië.

Maar natuurlijk ook de uitslag van de fotowedstrijd. Uit meer dan 100 foto's (een record!) heeft de deskundige jury de winnaar gekozen. Lees dus snel verder.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • De leukste Herfstvakantie uitjes
  • Heb je al plannen voor de kerstvakantie?
  • Kindvriendelijke skigebieden in Tsjechië
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen: Ierland en Zwitserland
  • De uitslag van de Fotowedstrijd
  • Feedback


De leukste Herfstvakantie uitjes herfst uitjes

In het Zuiden is het al bijna weer afgelopen, maar in de rest van het land begint het morgen: de herfstvakantie.

Zoek je nog leuke activiteiten om samen met de kinderen te ondernemen? Ik heb de leukste uitjes voor de herfstvakantie voor je op een rijtje gezet.


Heb je al plannen voor de Kerstvakantie?

De dagen beginnen al flink korter te worden. Het weer laat het regelmatig afweten. Tijd om te gaan bedenken wat je wilt gaan doen met de kerstdagen.

Waar vier jij kerst

Schuif je dit jaar weer aan bij familie of vrienden, of ga je er lekker even tussenuit?

Diverse vakantie aanbieders zijn al aan het strooien met kortingen. Deze heb ik verzameld op de kerstvakantie pagina. Kijk snel of er wat leuks voor jullie tussen zit.

Kerst vieren in de sneeuw? Doe dan leuke ideeën op, op de wintersport met kinderen pagina's.


Kindvriendelijke skigebieden in Tsjechië

Skiën in Tsjechië

Zou je graag gaan skiën met de kinderen, maar zie je op tegen de files, lange wachtrijen bij de skilift en, vooral, hoge prijzen? Dan is Tsjechië een uitstekend alternatief.

Tsjechië heeft de laatste jaren sterk geïnvesteerd in moderne faciliteiten voor de wintersport. In de verschillende skigebieden vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor een fijne wintersport.

In samenwerking met Czech Tourism heb ik de verschillende kindvriendelijke skigebieden in Tsjechië voor je uitgezocht. Neem snel een kijkje.


Nieuw op vakantie met kinderen: Ierland en Zwitserland

struinen over de rotsen in Ierland

Als ik aan Ierland denk, dan denk ik aan de vriendelijke mensen in de pubs, de Ierse muziek, de ruige natuur en de prachtige kusten. Maar ik had niet gedacht dat het ook een goede bestemming voor een gezinsvakantie zou zijn.

Dat had ik dus mis. In Ierland is enorm veel te doen voor kinderen. Met name voor een actieve vakantie natuurlijk, maar er is eigenlijk voor ieder wat wils. Wat dacht je van de leukste stads-tour ooit?

Ook nieuwsgierig naar wat Ierland te bieden heeft voor een vakantie met kinderen? Lees het op Ierland met Kinderen.

Hou je meer van bergen, waterpret, wandelen en prachtige treinritten? Dan is Zwitserland een aanrader! Op Zwitserland met kinderen staat nu nog meer informatie waarom dit land zo bijzonder is om met de kids te ontdekken.


Uitslag van de Fotowedstrijd

Wat hebben we weer een leuke fotowedstrijd achter de rug! Er waren heel veel leuke en mooie inzendingen en ik wil dan ook iedereen bedanken voor het meedoen!

Maar er kan er maar 1 de winnaar zijn. En dat is de foto "Zon, zee, zand en wind zorgen voor een mooi moment!" geworden van Natacha uit Maarssen

Zon, zee, zand en wind

Deze foto stond bij twee juryleden op nummer 1 en heeft daarmee 20 punten gescoord. Sanne: Een hele bijzondere foto en zeer lastig vast te leggen. Joyce: Absolute nummer 1!

Hartelijk gefeliciteerd Natacha, wil jij contact met mij opnemen zodat we de cadeaucheque van Landal naar je toe kunnen sturen?

Helaas geen prijzen voor de nummer twee en drie, maar zeer zeker het vermelden waard.

Finn op rendiersafari

Tweede is geworden Finn op rendiersafari van Mario Luitengaard. Deze foto staat op de derde plaats bij Patrick, de vierde plaats bij Sanne en heeft de negende plek bij de publieke stemmen gehaald. Met een totaal aan 17 punten een mooie tweede plaats!

Patrick: Een prachtig plaatje van een hele stoere jongen.

Mijn dochter in een rugzak

De derde plaats is voor "Mijn dochter in een rugzak" van Gert-jan uit Groningen. Deze foto stond op de eerste plaats bij Jos en op de vijfde plaats bij Sanne. Met een totaal van 16 punten een prachtige derde plaats.

Jos: Gewoon erg mooi en grappig tegelijk. Hoe kom je erop om daar een foto van te maken? Het geeft aan dat je ook met kleine kinderen toch actief vakantie kunt vieren.

Wil ik bij deze de juryleden hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Dank je wel Sanne, Joyce, Jos en Patrick!

Natuurlijk wil ik ook onze sponsor van dit jaar hartelijk bedanken. Landal GreenParks Bedankt! De winnaar gaat een heerlijke tijd beleven in één van jullie prachtige kindvriendelijk parken in een mooie natuurlijke omgeving.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page