Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #053 -- De Fotowedstrijd en het Na-seizoen
August 30, 2013
Hallo

De Fotowedstrijd en het Na-seizoen

Helaas, de zomervakantie is weer voorbij, en de school gaat, of is alweer begonnen. Maar dat betekent tijd voor napret en nieuwe voorpret.

Tijd voor de fotowedstrijd

Bovendien is dit HET ideale seizoen als je kinderen nog geen 5 jaar oud zijn. Dan kun je namelijk nog lekker buiten het hoogseizoen.

In deze nieuwsbrief daarom aandacht voor die jongste groep kinderen.

En de aankondiging van onze Fotowedstrijd natuurlijk.

Tenslotte nog wat tips voor de Wintersport. Het wordt tijd om die te boeken, anders zijn de beste plekjes misschien al weg.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Nazomeren met je baby, peuters of kleuters
  • Boek nu je Wintersport met Kinderen
  • De Fotowedstrijd 2013
  • Gebruik jij GMail?
  • Feedback


Nazomeren met je baby, peuters of kleuters

Lekker op vakantie in de na-zomer

Terwijl de scholen vanaf maandag weer volop gaan draaien, breekt nu juist een heerlijke periode aan om met je baby, peuter of kleuter op vakantie te gaan.

Met kleuter bedoel ik kinderen t/m 4 jaar. Want een kind is pas echt leerplichtig vanaf 5 jaar. Tot die tijd kan je nog profiteren van een vakantie buiten het hoogseizoen.

In Zuid Europa zijn de temperaturen in september nog zeer aangenaam. Ben je nog op zoek naar een leuke bestemming voor de nazomer met kleine kinderen? Kijk dan eens bij Kidswordlclub. Leuk voor als je op zoek bent naar een all inclusief vakantie met vele faciliteiten voor jonge kinderen.

Meer kindvriendelijke accommodaties kan je vinden op de website onder Europa.

Maar ook de voorspellingen voor Nederland zien er goed uit voor de komende week. Heel erg leuk met kleine kinderen is logeren bij de boer.

Ga je liever op vakantie naar een vakantiepark met zwembad en speeltuintjes, in een mooie groene bosrijke omgeving? Kijk dan eens bij Landal GreenParks.

Kijk voor meer handige tips voor je vakantie met baby of peuter op de website.


Boek nu je Wintersport met Kinderen

Sneeuwplezier bij Landal Skilife

De zomer is nog niet om of ik maak je al attent op de komende winter. Het is namelijk nu al tijd om na te denken over de wintersport.

Een actieve vakantie in de sneeuw is voor kinderen helemaal geweldig. En dat hoeft niet persé een skivakantie te zijn.

Op de pagina Wintersport met kinderen vind je tips voor kindvriendelijke skigebieden (weleens aan de Harz in Duitsland gedacht?). Maar ook voor andere sneeuwvakanties.

Verder aandacht voor verschillende soorten accommodaties. Chalets, all-inclusief, of een goedkope wintersport, ik heb het allemaal voor je uitgezocht, en de pagina's ge-update.

Het is dus zaak om nu alle mogelijkheden voor jouw wintersport met kinderen te bekijken, anders zijn de beste plekjes al weg.


De Fotowedstrijd 2013: vakantie-activiteiten

Wil je nog niet aan de winter denken? Mijmer dan nog even lekker weg met de foto's van de zomervakantie. Want het is tijd voor de Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd 2013!!

Je kan een heerlijk weekendje of mid-week winnen bij één van de kindvriendelijke vakantieparken van Landal GreenParks.

Het thema dit jaar is vakantie activiteiten. Zoek dus je leukste foto van de kinderen op, waarbij ze een activiteit ondernemen.

Lees hoe je moet inschrijven op deze pagina.

En lees ook de officiële regels.

Veel succes!


Gebruik jij Gmail?

Gmail

Zo ja, dan heb je het waarschijnlijk al gemerkt. Gmail heeft in je Postvak IN tabs geïntroduceerd. Afhankelijk van de inhoud van een mailtje komt die terecht in de tab Primair, Sociaal, of Reclame.

Uiteraard hou je niet zo van Reclame, maar de kans is groot dat ook deze nieuwsbrief in de tab Reclame terecht gekomen is. Wil je dat niet, klik en sleep dit bericht dan naar de tab Primair.

Nog beter is het om die vervelende tabs te verwijderen. Je kan met filters immers helemaal zelf bepalen waar berichten terecht komen. Klik daarom op "Instellingen" (het tandwiel icoontje rechts bovenin).

Kies dan "Postvak IN configureren" en vink de tabs Sociaal en Reclame uit (en laat de andere tabs ook uitgevinkt). Je krijgt dan je oude vertrouwde Postvak IN terug.

Merk op, dat je dit apart op je Smartfoon of Tablet moet doen, en daar kan het even duren voordat de app je instellingen "pakt". Irritant, maar blijven proberen dus!

Hoe je filters instelt, vroeg je? Simpel. In dit bericht klik je rechtsboven op het kleine pijltje. In het menu dat verschijnt klik je op "Berichten zoals deze filteren".

Selecteer de kenmerken van de mailtjes die je wilt filteren, en klik dan onderaan op "Filter maken met deze zoekopdracht". In het scherm daarna kies je "Nooit naar Spam zenden" en eventueel andere automatische acties die je wilt doen.

En zo weet je zeker dat je Vakantie Krabbels zult blijven ontvangen op de manier die JIJ wil.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page