Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #051 -- Ga je nog voor de Last Minute Race?
June 21, 2013
Hallo

Ga je nog voor de Last Minute Race?

Gisteren was het op het nieuws: voor het eerst in 30 jaar blijven we vaker thuis. Vorig jaar bespaarden we wel op de uitgaven bij de vakantie, maar nu gaan veel mensen helemaal niet op vakantie.

Last minute

Wat ga jij doen deze zomer? Ben je genoodzaakt om door de crisis de vakantie te laten schieten? Of ga je nog op zoek in de Last Minute Race?

Ik kan natuurlijk niet in je portemonnee kijken, maar in deze nieuwsbrief heb ik wel goede tips voor je.

Voor leuke, betaalbare last minutes bijvoorbeeld. Maar ook voor leuke dingen die je in Nederland kan doen, ook als je gewoon thuis blijft.

Verder vind je een heel bijzonder kindvriendelijke vakantiewoning welke het keurmerk van vakantie met kinderen heeft verdiend.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Keurmerk voor Herlaeve Vakantiewoningen
  • Stripspeurtocht in Zuid-Limburg
  • Kinderroutes en andere uitjes in Nederland
  • Wat maakt een Center Parcs park uniek?
  • Last Minute Race
  • Nog beschikbare Kidsproof Vakantie-adresjes in Italië
  • Uitslag Facebook Prijsvraag
  • Feedback


Keurmerk voor Herlaeve Vakantiewoningen

Herlaeve

Tijdens ons bezoek aan Zuid-Limburg verbleven we in een vakantiewoning van Herlaeve. En wat zijn we daar heerlijk in de watten gelegd!

Herlaeve ligt prachtig in het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Met een heerlijk terras en groot grasveld.

Met trampoline, opzetzwembad en speelhuis voor de kinderen, en mooi uitzicht voor ons.

Daarnaast waren de poezen favoriet bij onze jongens, en mochten ze zich uitleven op het vele speelgoed wat er stond. Van een Duplo treinbaan, tot Playmobiel, dino's, noem maar op.

En het is ook vooral de hartelijkheid waarmee we ontvangen werden die me heeft doen besluiten het Vakantie met Kinderen Keurmerk uit te reiken.

Ik kan je de Herlaeve vakantiewoning bijzonder warm aanbevelen. Het is geschikt voor kleine en grote gezelschappen, met ook nog een aangepaste woning voor mindervaliden. Lees meer op onze pagina over Herlaeve.Stripspeurtocht in Zuid-Limburg

Stripspeurtocht zuid Limburg

In Nederland zijn vaak hele leuke, goedkope dingen te doen. In Zuid-Limburg bijvoorbeeld, heeft het VVV in samenwerking met Stichting Artidé zorg een leuke stripspeurtocht uitgezet.

Voor € 4,95 koop je een leuk foto/stripboekje bij het VVV Zuid-Limburg. Hiermee kunnen de kinderen zelf een mooie wandelroute volgen door het Limburgse heuvellandschap. Ondertussen vermaken ze zich met de opdrachten in de natuur.

We hebben deze stripspeurtocht zelf uitgeprobeerd, en onze jongens vonden het geweldig. Het zijn helemaal niet zulke wandelaars, maar als ze zo bezig gehouden worden ineens wel. Lees onze verdere bevindingen op de weblog.


Kinderroutes en andere uitjes in Nederland

Wolvenspoor

Terwijl ik de pagina's voor de verschillende regio's in Nederland aan het bijwerken was, kwam ik erachter dat er veel meer leuke kinderroutes zijn. Wandel- en fietsroutes, vaak met een leuk verhaal in een boekje.

Of je nu ergens in Nederland op vakantie bent, of je viert vakantie vanuit huis, dergelijke kinderroutes zorgen voor een leuk dagje uit in de natuur. En uiteraard heb ik ook nog wat andere leuke uitjes in de verschillende regio's gevonden.

Tot nu toe zijn de volgende pagina's geheel vernieuwd:

Als je de nieuwspagina volgt, dan zie je wanneer andere pagina's vernieuwd zijn. En als je zelf nog tips hebt, dan hoor ik die natuurlijk graag!


Wat maakt een Center Parcs park uniek?

Stripspeurtocht zuid Limburg

Iedereen kent Center Parcs wel van hun luxe vakantieparken, met subtropisch zwemparadijs. Maar wist je ook dat vrijwel ieder Center Parcs park iets unieks heeft?

In ieder park vind je de typische Center Parcs faciliteiten, zoals de Market Dome, het Wanabe programma voor jonge kinderen, en nu ook de Cool Factor Mission voor oudere kids. Maar dat betekent niet dat elk park hetzelfde is.

Ik heb daarom eens een duidelijk overzicht gemaakt van wat ieder park uniek maakt. Zo kun je een goede keuze maken voor je weekend of weekje Center Parcs. Waarbij je het park helemaal niet af hoeft om een geweldige vakantie te hebben.

Klik hier voor het overzicht van Center Parcs vakantieparken.


Last Minute Race

Het Last Minute seizoen is actiever dan ooit. Veel mensen kiezen pas laat hun vakantie, en veel reisorganisaties spelen daar op in.

Zoals altijd geldt wel dat hoe langer je wacht, hoe minder goede plekjes er nog zijn. Maak dus snel je keuze uit onderstaande mogelijkheden:

Farmcamps

Luxe boerderijvakantie bij Farmcamps

Zoek je nog een erg leuke bestemming voor het komende weekend? Ga dan logeren op één van de boerderijen van Farmcamps in een prachtige luxe tent.

Vanaf €265,- ga je heerlijk genieten van het buitenleven op de boerderij. Inclusief een ontbijt aan tent voor de ouders, en een kook of knutsel ochtend met de boerin voor de kids!

Kijk op de website van Farmcamps voor de actiecode!

Weet je trouwens dat bij Farmcamps de prijs voor logeren in een luxe tent in de zomervakantie net zoveel kost als in het voor en naseizoen. Dat noem ik nou eerlijke prijzen!


Vrij Uit

Lastminute Race bij Vrij Uit

Bij Vrij Uit is de last minute race aan de gang. Korting kan oplopen tot 50%. Ook al voor de zomervakantie.

Tussen de last minutes zitten vakantieparken, campings en hotels in Nederland en heel Europa.

Vrij Uit heeft ook een speciale aanbieding lopen. Deze vind je op de homepage van hun Vrij uit


Travelbird Marco Polo

TravelBird.nl Zonvakanties

Travelbird heeft een aantal zeer leuke zonvakanties in de aanbieding voor een leuke prijs.

De aanbiedingen variëren regelmatig en gaan voornamelijk naar Spanje, Griekenland en Italië.

Ook aantrekkelijk zijn de vakanties naar een pretpark.


Neckermann last minutes

Neckermann Last minutes

Lekker all inclusief op vakantie, of zoek je juist een wat betaalbare last minute?

Bij Neckermann staan de last minute vliegvakanties die goedkoper zijn dan 400 Euro per persoon, per week. En de all inclusief vliegvakanties in een handig overzicht.

Weet je nog niet precies waar je naartoe wilt? Maak dan gebruik van de last minute goeroe.

Na het invullen van het reisgezelschap en je vakantiewensen komt er een passend reisvoorstel tevoorschijn. Ook handig voor autovakanties.


Kijk voor meer last minutes op vakantie-met-kinderen.com


Nog beschikbare Kidsproof Vakantie-adresjes in Italië

Dolomieten

Italië is een prachtig land waar ook hele leuke knusse vakantieadresjes zijn.

Helaas zitten deze vakantieadresjes wel snel vol.

Reis-idee is op zoek gegaan naar deze bijzondere adresjes en heeft de beschikbaarheid voor deze zomer op een rijtje gezet.

Meer kindvriendelijk vakanties in Italië vind je op de website.


Uitslag Facebook Prijsvraag

Facebook Prijsvraag

We hebben weer een succesvolle prijsvraag achter de rug.

Pharos Reizen van ANWB had een leuke vakantie van 3 dagen naar Sauerland Stern beschikbaar gesteld. Nog hartelijk dank daarvoor Pharos Reizen!

En de gelukkige winnaar is geworden: Nele Claes

Hartelijk gefeliciteerd Nele!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page