Kortingen en Last Minutes voor Hemelvaart en Pinksteren

Welkom bij de vijfde Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

wunderland kalkar De hemelvaart en pinksteren staan weer voor de deur!! Heerlijk die lange weekenden, en voor diverse scholen is er zelfs nog een hele week vakantie.

Heb je zin om er deze weekenden nog even tussenuit te gaan, of ben je van plan om een dagje met het gezin naar een pretpark te gaan, lees dan snel verder, want Vakantie met Kinderen heeft weer handige tips en leuke aanbiedingen!!

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #005 Inhoud
  • Aanbiedingen Hemelvaart en Pinksteren
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Gratis Peuter Probleem Oplosser
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Op zoek naar leuke vakantie verhalen


Aanbiedingen Hemelvaart en Pinksteren

Vele reisorganisaties hebben weer leuke aanbiedingen voor de hemelvaart en de pinksteren. Met de hemelvaart kun je een extra lang weekend boeken van woensdag t/m maandag, en met de pinksteren van vrijdag t/m dinsdag.

jungalow Libema Vakantieparken heeft hele leuke aanbiedingen voor het hemelvaartweekend:

Als je een weekend boekt bij Vakantiepark Beekse Bergen, Safaricamp Beekse Bergen of Vakantiepark Dierenbos, dan mag je met de ExtraCard die je dan cadeau krijgt, gratis naar de muziekshows van Ch!pz in Speelland Beekse Bergen.

Met deze Extracard heb je ook gratis én onbeperkt toegang tot 6 dagattracties, waaronder Safaripark Beekse Bergen, speelland Beekse Bergen en Sportiom waar je kunt zwemmen in het spetterend zwemparadijs met golfslagbad, spectaculaire waterglijbanen en andere waterattracties.

Voor meer aanbiedingen kun je kijken op de last-minute met kinderen pagina.


Vakantie met Kinderen tip

Met de hemelvaart en pinksteren voor de deur zijn veel gezinnen van plan om een dag uit te gaan naar een attractiepark, museum of dierentuin.

Op de website www.uitmetkorting.nl kun je voor veel uitjes met kinderen korting krijgen. Er staan kortingsbonnen op de site die je zelf uit kan printen en er staan tips op over spaaracties van verschillende winkels. Daarnaast staat er ook informatie op de site over goedkope pretparken.


Gratis Peuter Probleem Oplosser

Vakantie met Kinderen groeit maar door. Op dit moment trekken we ruim 6000 unieke bezoekers per maand, en heeft deze nieuwsbrief meer dan 150 abonnees.

Om al deze bezoekers tevreden te houden, hoor ik graag van jullie wat jullie van de website vinden, en wat er nog verbeterd moet worden.

Daarom heb ik op de website een enquête gezet. En als dank voor het invullen daarvan, ontvang je gratis de Peuter Probleem Oplosser. Dit handige e-boekje staat vol met tips om om te gaan met de driftbuien van je peuters en kleuters.

Want hoewel het natuurlijk lieverdjes zijn, peuters kunnen je vaak tot wanhoop drijven. In de supermarkt, een restaurant, of gewoon thuis. Met dit boekje heb je voor vele situaties het juiste antwoord, wat je een hoop hoofdpijn bespaart.

Ga dus snel naar de enquête en vul hem in. Mijn dank is groot!!


Nieuw op vakantie met kinderen

brazilie waterval Er zijn weer wat nieuwe pagina's bijgekomen en er zijn een aantal pagina's veranderd op de site.

Nieuw is de landenpagina over Brazilië met kinderen met kinderen. Wat een prachtig veelzijdig land is dit met heerlijke bounty stranden, mooie steden, machtige watervallen en het prachtige Amazone oerwoud.

Drenthe en Friesland met kinderen zijn ook nieuw met een diverse keuze uit prachtige accommodaties en beste tips voor een dagje uit tijdens de vakantie.

De pagina's over Mexico en Denemarken hebben een kleine update ondergaan.

Heb je nog niet geboekt voor de zomervakantie, kijk dan voor de leukste vakanties op onze website onder Nederland, Europa en Verre Reizen.


Op zoek naar leuke vakantie verhalen

Vakantie met Kinderen is op zoek naar leuke vakantie verhalen. Heb je ook nog een leuk vakantie verhaal en wil je die delen met andere ouders, Schrijf hem dan op vakantie-met-kinderen.com.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.