Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #044 -- Fijne feestdagen en inspiratie voor de kerstvakantie
December 20, 2012
Hallo

Fijne feestdagen en inspiratie voor de kerstvakantie

De kerstvakantie staat weer voor de deur. En dus wil ik iedereen van harte fijne kerstdagen en veel vakantieplezier in 2013 toewensen!

sint en kerst

De kerstvakantie is traditioneel ook DE periode waarin mensen gaan bedenken waar ze het komende jaar op vakantie willen gaan.

En daarbij kan je natuurlijk volop inspiratie opdoen op vakantie-met-kinderen.com.

Waar je komend jaar naar toe wilt is heel persoonlijk. Ik heb in deze nieuwsbrief daarom leuke tips opgenomen naar zowel Nederland, Europa, en verder weg.

En dan natuurlijk ook nog een leuke tip voor een uitje in de Kerstvakantie. Meer van die tips vind je natuurlijk weer op de website!

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Nederland: Het Stoetenslagh, een strandvakantie met het hele gezin!
  • Europa: Pharos autorondreizen met kids
  • Verder weg: Koning Aap Kidz, voor de echte belevenissen
  • Kerstvakantie uitje: de Legoday in Hoogmade
  • Feedback


Nederland: Het Stoetenslagh, een strandvakantie met het hele gezin!

Stoetenslagh

Met het hele gezin op vakantie? Dan ben je bij het Stoetenslagh aan het juiste adres. Want zowel jonge kinderen als tieners hoeven zich niet te vervelen tijdens de vakantie op dit gezellige vakantiepark.

Heerlijk met de jonge kinderen aan het strand zitten spelen bij grote de recreatieplas met speelvoorzieningen. Terwijl de tieners zich vermaken in de BOX, een plek waar zij leeftijdsgenoten ontmoeten?

Maar er is nog veel meer te beleven tijdens de vakantie op het Stoetenslagh. Er is namelijk ook een binnenzwembad in Caraïbische sfeer, bowling en boogschietbanen en een sfeervol restaurant voor een heerlijke maaltijd. Nieuw in 2013 is de Tubby Splash, een water attractie voor jong en oud.

Naast de diverse faciliteiten worden in de schoolvakanties verschillende activiteiten georganiseerd en shows gepresenteerd door het entertainmentteam.

Kamperen met het hele gezin was nog nooit zo leuk!

Je vindt het Stoetenslagh op onze pagina's over Overijssel en Tienercampings.

Meer leuke plekjes vind je op de regio-pagina's onder Kindervakantie in Nederland.Europa: Pharos autorondreizen met kids

Pharos rondreizen

Pharos is, als onderdeel van de ANWB, gespecialiseerd in autovakanties. En gezinnen met kinderen zijn daarbij een belangrijke doelgroep.

Voor deze doelgroep worden leuke autorondreizen samengesteld.

Deze reizen zijn er op gericht om een land te ontdekken, of om bijzondere dingen rond een leuk thema te beleven, zoals bij de kinderboekenhelden reizen.

Bij de rondreizen voor kinderen wordt extra gelet op activiteiten die voor kinderen leuk zijn. Daarnaast wordt vaak langer op één plek verbleven.

Ik heb een handig Overzicht van rondreizen van Pharos samengesteld.

En ze staan ook met alle andere leuke reizen vermeld op de Landenpagina's onder Europa met kinderen.Verder weg: Koning Aap Kidz, voor de echte belevenissen

Een belevenis bij de nomaden

Wil je deze zomer een rondreis maken met de kinderen naar een bijzondere bestemming buiten Europa? Een reis vol belevenissen die je samen met andere gezinnen gaat beleven?

Waarbij jullie overnachten in accommodaties met een bijzondere sfeer, met meestal een zwembad voor de kinderen? En waarbij je de mooiste plekjes van één of meerdere landen bezoekt?

Kijk dan eens bij de reizen van Koning Aap Kidz! Want zij kunnen je droomreis uit laten komen!

Hele bijzondere reizen zijn die naar Marokko met een overnachting in de zandwoestijn, en Indonesië, met een bezoek aan de Bromovulkaan. Op de kraterrand kun je een kijkje nemen in het binnenste, roodgloeiende van de aarde.

Lees op de website meer over de leuke familiereizen van Koning Aap Kidz.

En bekijk en vergelijk hun reizen met de reizen van andere aanbieders op de verschillende landen pagina's onder Verre reizen met kinderen.Kerstvakantie uitje: de Legoday in Hoogmade

Legodag Hoogmade

Bouwen je kinderen graag met Lego? Kom dan op donderdag 3 januari van 10:00 tot 17:00 naar de schuur in Hoogmade!

Gebruik je fantasie om mooie, leuke, bijzondere of grappige bouwwerken te maken. Legosteentjes en bouwplaten genoeg! Aan het eind van de middag wordt het mooiste/leukste bouwwerk ook nog eens beloond met een prijs.

Maar er is meer. In de nabijgelegen gymzaal wachten een heleboel luchtkussens op je. Of leef je uit met tafelvoetbal, airhockey of een spel op de Wii. Nieuw dit jaar is een workshop streetdance.

Als uitsmijter komt Vof de Kunst (Het duo dus niet de complete band) hun kids voorstelling in De Schuur spelen. DIT MAG JE NIET MISSEN.

Kijk voor meer informatie op www.nkjbhoogmade.nl

Op de website vind je nog meer Leuke uitjes in de kerstvakantie.

En wil je toch nog een paar daagjes er tussenuit? Kijk dan naar de kerstvakantie aanbiedingen

Naar de sneeuw? kijk dan eens op de wintersport met kinderen pagina.Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page