Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #043 -- I'm dreaming of a ...zwartepietenstijl
November 30, 2012
Hallo

I'm dreaming of á ...zwartepietenstijl

Er staat ons een druk weekje te wachten. Sinterklaas vieren met opa en oma, op de sportclub en natuurlijk thuis met pakjesavond.

sint en kerst

Terwijl we de laatste cadeautjes inslaan voor het sinterklaasfeest, gaan onze gedachten ook alweer richting de kerst.

Nog maar drie weekjes en dan begint namelijk de kerstvakantie alweer....Weet jij al wat je gaat doen?

In de nieuwsbrief kan je lezen wat diverse vakantieparken jullie kunnen bieden tijdens de kerst. En de echte knutselaars kunnen aan het werk om het huis mooi te versieren voor sinterklaas.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Er tussenuit met kerst
  • Knutsel een pieten mobile
  • Beleef een magische kerst bij Disneyland Parijs!
  • Feedback


Er tussenuit met kerst

Heb je dit jaar zin om er eens lekker tussenuit te gaan met de kerst? Dan kan je op één van de vele vakantieparken terecht. Maar wat hebben deze parken jou en je gezin te bieden?

Centerparcs kerst

Centerparcs heeft al zijn parken, inclusief market dome versiert met gezellige lichtjes. Voor het echte kerstgevoel kun je een kerstboom in de cottage laten plaatsen en deze met de kinderen versieren. Leuk is de lampionnenoptocht en de family winter game night met vele spelletjes, dans en muziek!

Libema kerst

Bij Vakantiepark Beekse Bergen kun je kerst vieren met een Afrikaans tintje. Je mag namelijk gratis naar het naastgelegen safaripark en naar nog 4 dagattracties, waaronder Sportiom in Den Bosch waar je kan zwemmen en schaatsen. Want als je nu een accommodatie huurt bij Beekse Bergen, krijg je de extracard gratis!


ginkelduin kerst

Molecatenpark Ginkelduin heeft met de kerst haar kampeervelden geopend. Je kunt er dus lekker op uit met je eigen caravan en gaan genieten van de prachtige omgeving, het zwembad, de sauna of van een heerlijk diner in het restaurant. In de kerstvakantie is er animatie voor de kinderen.


Duinrell

Kies je voor een verblijf bij Duinrell? Dan mag je elke dag van je vakantie gratis en onbeperkt naar het tikibad. Ook zijn er tijdens de kerstvakantie wat kleine attracties geopend in het attractiepark en worden er vele activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Met oud en nieuw is er een prachtige vuurwerkshow.

Meer tips en aanbiedingen vind je op kerstvakantie aanbiedingen.

Ga je liever naar de sneeuw, kijk dan eens op de wintersport met kinderen pagina.Knutsel een pieten mobile

pieten mobile

Heb je zin om van het weekend nog even lekker te knutselen met de kinderen? Maak dan een pieten mobile. Deze leuke mobile kan mooi voor het raam met pakjesavond.

Je knipt een pietenmuts, ogen, neus, oren, mond en kraag van papier. De pietenmuts en kraag kunnen de kinderen ook mooi versieren. Dan wordt de mobile nog mooier!

Als laatste maak je kleine gaatjes in de onderdelen die je met draadjes aan elkaar bevestigt.

En klaar is je mobile! Veel plezier!Beleef een magische kerst bij Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs

Terwijl wij maar twee dagen kerst vieren, kun je dat in Disneyland Parijs wel twee maanden doen! Van 9 november 2012 tot 6 januari 2013 is het kerstseizoen in het extra magische Disneyland Parijs.

Op Town Square staat er dan een reusachtige kerstboom met pakjes eronder. Iedere avond is er een licht ceremonie waarbij de lichtjes door Mickey en zijn vriendjes aangestoken worden. Op Main street USA is het één en al gezelligheid met de vele lichtjes, kerstslingers en de sneeuw die meerdere keren per dag valt.

Deze magische straat heeft nog veel meer voor jullie in petto. Heb jij wel eens poppen, speelgoed soldaten en ander speelgoed tot leven zien komen? Ook dat gebeurt in Main Street USA tijdens de Kerst cavalcade! Een bijzondere optocht met de kerstman, Mickey en Minnie en hun vrienden die dansen op kerstmuziek.

Op het einde van een heerlijke dag kan je nog gaan genieten van een spectaculaire show van Disney Dreams in het Château de la Belle au Bois Dormant kasteel. De prachtige fonteinen en vuur effecten zorgen voor een adembenemend schouwspel!

Tot 25 december kun je op bezoek gaan bij de kerstman en zijn elfjes in het kerstdorpje in Frontierland. Daarna is het park nog wel ruim 1,5 week in de magische kerstsfeer, maar is de kerstman richting de noordpool vertrokken.

Wil jij ook met je gezin een Magische kerst beleven? Profiteer dan van deze aanbieding!

Meer tips en aanbiedingen vind je op kerstvakantie aanbiedingenFeedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page