Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #042 -- Wintersport, kerst en winnaar fotowedstrijd !
October 30, 2012
Hallo

Wintersport, kerst en winnaar fotowedstrijd!

Wat een mooie dag is het vandaag! Ik mag namelijk een weekendje Molecaten weggeven aan de winnaar van de fotowedstrijd!

ben jij de winnaar

In deze nieuwsbrief vind je de 3 leukste vakantiefoto's van deze fotowedstrijd! Ook de nummers twee en drie krijgen een klein presentje, dus kijk snel verder of jij iets gewonnen hebt!

Natuurlijk staan er ook weer leuke aanbiedingen en tips in voor een heerlijke vakantie in de sneeuw of met de kerst!

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Beleef een magische kerst bij Disneyland Parijs!
  • Skiën in de Meivakantie
  • All-in Wintersport met Kinderen
  • Winnaars fotowedstrijd 2012

  • Feedback


Beleef een magische kerst bij Disneyland Parijs!

Disneyland Parijs Kerst

Terwijl wij maar twee dagen kerst vieren, kun je dat in Disneyland Parijs wel twee maanden doen! Van 9 november 2012 tot 6 januari 2013 is het kerstseizoen in het extra magische Disneyland Parijs.

Op Town Square staat er dan een reusachtige kerstboom met pakjes eronder. Iedere avond is er een licht ceremonie waarbij de lichtjes door Mickey en zijn vriendjes aangestoken worden. Op Main street USA is één en al gezelligheid met de vele lichtjes, kerstslingers en de sneeuw die meerdere keren per dag valt.

Deze magische straat heeft nog veel meer voor jullie in petto. Heb jij wel eens poppen, speelgoed soldaten en ander speelgoed tot leven zien komen? Ook dat gebeurd in Main Street USA tijdens de Kerst cavalcade! Een bijzondere optocht met de kerstman, Mickey en Minnie en hun vrienden die dansen op kerstmuziek.

Op het einde van een heerlijke dag kan je nog gaan genieten van een spectaculaire show van Disney Dreams in het Château de la Belle au Bois Dormant kasteel. De prachtige fonteinen en vuur effecten zorgen voor een adembenemend schouwspel!

Tot 25 december kun je op bezoek gaan bij de kerstman en zijn elfjes in het kerstdorpje in Frontierland. Daarna is het park nog wel ruim 1,5 week in de magische kerstsfeer, maar is de kerstman richting de noordpool vertrokken.

Wil jij ook met je gezin een Magische kerst beleven? Profiteer dan van deze aanbieding!

Meer tips en aanbiedingen vind je op kerstvakantie aanbiedingenAll-in Wintersport met Kinderen

All-inclusive in de sneeuw? Jazeker, ook dat is mogelijk.

In de zomer gaan vele Nederlandse gezinnen naar een zonbestemming en boeken daar een all-inclusive pakket. Maar de meesten weten niet dat dit in de winter ook mogelijk is!

Wens Chalet

Catered Chalet met kindvriendelijke formule

Als enige catered chalet aanbieder komt Wens Chalet nu met een kindvriendelijke formule.

Niet even snel wat voorzieningen voor de kids geregeld, maar een compleet pakket met:

  • Een chalet dat volledig is ingericht naar de wensen van kinderen EN hun ouders
  • Kinderopvang en speciaal activiteitenprogramma voor kinderen
  • Speciale maaltijden en andere verzorging

Zo is er een aparte speelkamer en is er bij de inrichting rekening gehouden met kleine kinderen. Er zijn veilige stopcontacten, kinderbedden, traphekjes en, natuurlijk, speelgoed.

Maar het meest belangrijk is dat er Nederlandse kinderopvang aanwezig is. De kinderen zullen al snel vriendjes worden met deze vriendelijke oppas. En ze gaan er gezellig mee knutselen, Disney DVD's kijken of spelen in de sneeuw.

Vanwege de hoge eisen die Wens Chalet aan de kinderformule stelt, is dit in slechts twee chalets mogelijk.

Chalet Erlifeld ligt in het Oostenrijkse Ehrwald, net over de Duitse grens. Chalet Vermala ligt in het Zwitserse Crans Montana.

Lees meer over de Catered Chalets van Wens Chalet

bekijk nog meer all-in wintersport vakanties met kinderenSkiën kan ook in de Meivakantie

snowtime familie week Snowtime.nl familie week

In de meivakantie skiën? Dat kan! Het is juist een goed alternatief voor de voorjaarvakantie!

In het sneeuwzekere Tignes zijn voor deze week aantrekkelijk geprijsde appartementen te boeken. De sneeuwomstandigheden zijn door de hoge pistes die reiken tot 3456 m nog bovengemiddeld en je maakt grote kans op veel lentezon met aangename temperaturen!

Maar Snow Fam Week is méér dan een gewone wintersport! Het is een evenement waar lekker skiën en snowboarden en zoveel mogelijk andere leuke dingen doen met het gezin centraal staan.

Naast de Nederlandse skilessen in de ochtend is er voor de kinderen dagelijks een kinderprogramma tussen 16.30 - 20.00 uur, waardoor ouders onbezorgd kunnen genieten van de après-ski.

Of ga gewoon lekker met het gezin in de middag alle pistes verkennen. Kortom, kom met de kinderen skiën in de meivakantie van 27 april t/m 4 mei 2013!

Voor meer wintersport vakanties kijk je op wintersport met kinderen.Winnaars fotowedstrijd 2012

En dan is het zover! Hieronder staan de winnaars van de fotowedstrijd 2012.

Natuurlijk wil ik Molecaten hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de mooie prijs! Molecaten heeft kindvriendelijke vakantieparken op de mooiste plekjes van Nederland: aan zee, in de natuur, of voor de watersport.

Wie heeft het weekendje Molecaten gewonnen?!

Little boy against the wild nature

Little boy against the wild nature

Deze prachtige foto van Marcel Brakels heeft verre weg de meeste punten verdiend! De foto staat als enige foto bij alle vier de juryleden in de top 5. Bij het stemmen door de bezoekers heeft de foto geen punten verdiend. Wel had hij genoeg stemmen om mee te dingen naar de prijs!

Bij jurylid Jeannette staat de foto op nr. 1: Gave plaat, wat het mooiste is, is de verwondering van zowel jongetje als dier die je op de foto ziet. De kleuren (vacht t.o.v. het bemodderde lijfje): prachtig! En je moet erom lachen. Dat alles tegelijk maakte dit voor mij tot de mooiste foto.

Juryleden Ronald Hoogendoorn en Nicolien Kop: Leuke vakantie foto met een goede uitsnede en humor. Vooral de modder aan het kindje geeft het gevoel van vakantie. Voor ons de nummer twee!

De nummer twee is geworden?

Zandsurfen in peru

zandsurfen in peru

Na weken lang Inka cultuur en wandelen in de Andes waren de jongens wel toe aan een stoer verzetje.

Met een bugee door de hoogste zandduinen scheuren en daarna naar beneden met een een surfboard. Gaaf!

Ook deze coole foto van Eugene Wesselman heeft het goed gedaan bij de juryleden. Het plaatje staat twee maal in de top 5!

Jeannette: snowboard en zand: een onverwachte vakantiecombi. Verder is dit een stoere plaat (echt een jongen op vakantie) en een prachtige omgeving bovendien.

Patrick: Stoer en origneel, in het prachtige decor van Peru. Prachtig!

De derde plaats is voor?

keukenprinsesje

keukenprinsesje

Een heerlijke foto van Jill van den Akker. En een grappig verhaal dat de kinderen op vakantie vooral genoten hebben van de gewone dingen.

De foto stond bij twee juryleden in de top 5.

Jeannette: alles zit erin: vakantiesfeer (bikini, hoedje, camping en achtergrond), maar de foto vertelt ook een ‘verhaal’ – de lol van het koken. Leuk!

Mies: Tekst is erg leuk erbij. Dat kinderen inderdaad al genieten van de kleine dingen, niet zozeer het land, de bergen, cultuur, maar lekker koken met paps. Heerlijke foto!


Winnaars Hartelijk Gefeliciteerd! Neem even contact met mij op om jullie adres door te geven.


Ook de nummers twee en drie krijgen een leuk presentje thuis gestuurd!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page