Meivakantie en Lange Weekenden

Welkom bij de vierde Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

vakantie krabbels Hebben jullie ook zo’n zin in een beetje warmte!!

Het voorjaar wilde maar niet beginnen, maar volgens de voorspellingen, krijgen we deze week eindelijk wat meer zon en hogere temperaturen.

Als het weer dan ook een beetje meewerkt tijdens de lange weekenden en de meivakantie die voor de deur staan, dan is het helemaal top!! Want we gaan weer een heerlijke tijd tegemoet, het is weer lente!!

Wil je er eens tussenuit met Pasen? Vindt je Hemelvaart ook zo'n loos weekend waarin er niets gebeurt? Of zoek je iets leuks voor Pinksteren of de Meivakantie? Deze nieuwsbrief zit weer boordevol met tips voor korte vakanties, om deze weekenden of week in te vullen.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #004 Inhoud
  • Aanbiedingen Pasen en Meivakantie
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Afschaffing vliegtax
  • Op zoek naar leuke vakantie verhalen


Aanbiedingen Pasen en Meivakantie

Heb je ook zo’n zin om er even tussenuit te gaan!! Dan kan je nu gebruik maken van de aanbiedingen die vele reisorganisaties hebben voor de pasen, pinksteren, hemelvaart en meivakantie. Wil je een weekendje weg in Nederland of zoek je liever de zon op in de meivakantie, kijk dan eens op de last minute met kinderen pagina, voor de leukste korte vakantie.


Nieuw op vakantie met kinderen

De laatste maanden zijn er weer diverse nieuwe pagina’s bijgekomen.

Op de weekend met kinderen pagina staan de leukste weekendjes uit waarover de kinderen nog lang na zullen praten. Daarnaast zijn er 2 landenpagina’s bijgekomen. Namelijk Kenia en Noorwegen, waarop handige tips staan en de leukste vakantie met kinderen reizen.

Ook de pagina’s Noord-Brabant en Ameland zijn nieuw met prachtige accommodaties en beste tips voor een dagje uit tijdens de vakantie.


Afschaffing Vliegtax

vakantie krabbels Per 1 juli zal de vliegtax weer afgeschaft worden. Deze heffing heeft dan precies een jaar bestaan en was ingevoerd om het milieu te beschermen.

Op deze manier hoopt Nederland weer meer passagiers te trekken die vanaf Schiphol vertrekken, wat de economie ten goede zal zijn. Het laatste jaar vertrokken veel mensen vanuit Duitsland of Belgie omdat dat goedkoper is.

Heb je je vakantie al geboekt en vertrek je na 1 juli, dan krijg je als het goed is een aangepaste factuur van de reisorganisatie waarop de vliegtax is weggelaten.

Heb je nog niet geboekt voor de zomervakantie, kijk dan voor de leukste vakanties op onze website onder Nederland, Europa en Verre Reizen.


Op zoek naar leuke vakantie verhalen

Vakantie met Kinderen is op zoek naar leuke vakantie verhalen. Heb je ook nog een leuk vakantie verhaal en wil je die delen met andere ouders, Schrijf hem dan op vakantie-met-kinderen.com.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.