Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #039 --Al klaar voor de zomervakantie? Hier nog wat nuttige tips!
June 23, 2012
Hallo

Al klaar voor de zomervakantie? Hier nog wat nuttige tips!

Voor sommige scholen nog 4 weken, maar voor andere scholen begint over een week de zomervakantie al!

genieten van een zonsondergang met je baby

Zijn jullie al klaar voor de vakantie?

In deze nieuwsbrief handige tips om je voor te bereiden op een vakantie met kinderen en nog wat leuke adresjes en aanbiedingen voor de zomervakantie!


Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Leuke familievakantie in Oostenrijk
  • Last minute familiekamers

  • Handige tips voor de vakantie.
  • Feedback


Leuke familievakantie in Oostenrijk

Gasthof Auwirt

Familieweken in het gezellige gasthof Auwirt

In de zomervakantie organiseert Gasthof Auwirt twee speciale Familie-Zomerweek vakanties.

Tijdens deze weken is er voor de kinderen elke ochtend een afwisselend kinderprogramma. Ezeltocht door de bergen, bezoek van een burcht, afdalen in een zilvermijn, tocht met een kabelbaan en natuurlijk ontbreekt ook het zwembad en de speeltuin niet.

Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de ouders in alle rust ontbijten en met een boekje relaxen op het terras. Liever actief bezig zijn, ga dan lekker wandelen of (E-)biken in de omgeving van het huis. Het ontstressen kan beginnen.

's Middags is er genoeg tijd om samen met de kinderen iets te ondernemen. Klik hier voor meer informatie!Last minute familiekamers

Hotel Ocean Blue

Neckermann Lastminutes

Bij Neckermann kan je zoeken naar last minutes met familiekamer. Als je op de site komt van Neckermann, klik je door naar het last minute aanbod. Aan de linkerkant kan je familiekamer selecteren. Ook familiekamer vanaf 5 personen.

Een hele leuke is Hotel Ocean Blue op Rhodos, Griekenland. Daar hebben ze familiekamers met een stapelbed. Het hotel heeft een mooie, grote tuin met zwembad, zonneweide en strand met ligbedden en badhanddoekservice.

Het gehele seizoen is er Nederlandstalige reisleiding aanwezig. In juli en augustus is er tevens een gratis Nederlandstalige Neckermann KidsClub voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Bekijk meer Neckermann Lastminutes

Kijk hier voor nog meer last minutes met familiekamerHandige tips voor de vakantie

Tip 1: Zonnebrand voor Kinderen

Als je op vakantie gaat naar een warme zonnige bestemming, is het zeer belangrijk om de huid van je kinderen goed te beschermen.

Spray Kids UV 50

Het is dan ook heel belangrijk om de huid goed in te smeren met een zonnebrandcréme met een hoge beschermings factor. Bij Greenjump.nl kan je speciale minerale zonnebrand voor kinderen krijgen. De beschermingsfactor is 50 en het is waterbestendig.

De zonnebrand blijft op de huid liggen en werkt als een onzichtbaar schild wat de zonnestralen reflecteert. Doordat het op de huid blijft liggen en niet erin trekt beschermt de minerale zonnebrand beter en geeft ook minder snel irritatie.

Tip 2: UV werende kleding

UV werende kleding van Happy Sunnydays

Geen zin om te smeren of hebben jouw kinderen er een hekel aan, dan is de UV werende kleding van Happy Sunnydays misschien iets voor jullie!

Deze vrolijke shirts en rompers geven een optimale bescherming en kunnen de kinderen ook aanhouden met zwemmen. Ze drogen weer op in no-time en zitten lekker. Ook verkrijgbaar bij Happy Sunnydays is een goede pet die ook de nek beschermt tegen het felle zonlicht.

Tip 3: Verrassingszak

Als je een lange rit met de auto of het vliegtuig voor de boeg hebt, dan is het leuk en handig om een verrassingszak voor de kinderen te maken. Bij Toys R Us kan je een leuke speelgoedtas kopen waar je allerlei spulletjes in kan doen. Denk dan bijvoorbeeld aan raamstickers, een leesboekje/plaatjesboekje, een nieuwe cd, wat tekenspulletjes of een leuk spel.

Tip 4: Reisspellen

Hele leuke spelletjes kan je bestellen bij Puzzlingworld. Zij hebben diverse compacte reisspellen waar het hele gezin van jong tot oud uren speelplezier mee kan beleven.

Op dit moment loopt ook nog steeds de prijsvraag op facebook waarmee je leuke spelletjes van puzzlingworld kunt winnen!

Tip 5: de Paklijsten

paklijsten

Ten slotte het pakken. De meeste lezers van deze nieuwsbrief zijn in het bezit van de handige paklijsten voor baby's, peuters en kinderen.

Ben je de paklijst kwijt, of heb je een paklijst nodig voor een andere leeftijds categorie, dan kan je de paklijsten ook via facebook downloaden.Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page