Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #038 --Win een reisspel en keurmerk voor vakantiepark Beekse Bergen
June 09, 2012
Hallo

Win een reisspel en keurmerk voor vakantiepark Beekse Bergen

Zin in een spelletje tijdens de vakantie? Bij vakantie met kinderen kan je de ideale reisspellen winnen die beschikbaar zijn gesteld door Puzzlingworld!

Busy bugs

Verder in deze nieuwsbrief een aantal bijzondere bestemmingen voor de zomervakantie en de uitreiking van het keurmerk aan Vakantiepark Beekse Bergen!


Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Keurmerk voor Libema's Vakantiepark Beekse Bergen
  • Nieuwe actie: Win één van de ideale reisspellen van puzzlingworld

  • Logeren bij de boer in een Boerenbedtent
  • Actief in de Alpen
  • Feedback


Keurmerk voor Libema's Vakantiepark Beekse Bergen

Libema met keurmerk

Vorige week ben ik samen met mijn gezin een weekendje bij Libéma Vakantiepark Beekse Bergen geweest. Wat een heerlijk weekend was dat!

Ik was echt verrast door de prachtige opzet van dit park. De jungalows liggen in een bosrijke omgeving, om een mooi groot meer. Ook is er een zeer ruime camping met veel speelvelden en speeltuinen.

Met de boot vaar je zo naar Speelland Beekse Bergen waar de kinderen zich helemaal uit kunnen leven. De vele (water) attracties zorgen voor veel plezier terwijl je zelf plaats kunt nemen op het strandje om lekker te relaxen.

Wij waren ook in het bezit van de Extracard zodat we onbeperkt het safaripark Beekse Bergen in en uit konden. Je kunt de dieren in het safaripark bekijken vanuit een boot, met de bus, lopend of met je eigen auto. Een echte aanrader is de roofvogelshow! Met deze Extracard kun je naar nog 4 andere dagattracties in Nederland.

Op het vakantiepark is ook een leuk zwembad met een glijbaan en een peuterbad. Er zijn diverse strandjes aan het meer waar je heerlijk kunt vertoeven met mooi weer en het restaurant heeft heerlijk eten, terras aan het water en een kinderkaart.

Een echte aanrader dus voor je vakantie met kinderen. Zeker in het weekend van 22 t/m 25 juni. Wat dan komen Ernst en Bobby naar het vakantiepark om de boel op stelten te zetten! Met o.a. een Soepkippen Disco en de grote Soepkippenshow!

Lees op de website en op het weblog meer over Onze avonturen bij Vakantiepark Beekse Bergen.Nieuwe actie: Win één van de ideale reisspellen van puzzlingworld

Legoland

Volgende week starten we een hele leuke quiz op facebook. De prijzen die je daarmee kan winnen zijn echt super!

Puzzlingworld heeft namelijk de ideale reisspellen ter beschikking gesteld. Deze spellen zijn compact en zorgen voor uren speelplezier!

Zelf zijn we in het bezit van de IQ Puzzler 101 (zie het plaatje). Het spel heeft al goed dienst gedaan tijdens onze autorit naar Denemarken. Onze jongste zoon Tycho kan zich uren vermaken met het spel. Hij bijt zich er helemaal in vast om de puzzel in elkaar te leggen!

Maar ook Patrick en ik hebben al aardig wat uurtjes pret van het spel gehad. Met de voorbeelden in het boekje kan je de puzzel zo gemakkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Voor jong en oud is er dus genoeg uitdaging!

Ga dus nu alvast naar onze facebook pagina. Klik op "Vind ik leuk", dan zie je vanzelf wanneer de actie start!

Neem ook eens een kijkje op de website van puzzlingworld. Want naast de reisspellen, hebben ze ook nog vele andere uitdagende spelletjes voor een schappelijke prijs. Ennn, het is bijna vaderdag!Logeren bij de boer in een Boerenbedtent

Melkveehouderij de Lange Weide

Boerenbed - Melkveehouderij de Lange Weide te Dwingeloo

Boerenbed heeft op diverse boerderijen in Nederland speciale boerenbed tenten staan. De inrichting van deze tenten doen je denken aan vroeger tijden. Compleet met bedstee en kookkachel.

Op melkveehouderij de Lange Weide in Dwingeloo staan de tenten van Boerenbed. De Lange Weide ligt naast het prachtige Nationale Park het Dwingelderveld dat één van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa is.

Naast de melk koeien heeft deze boerderij een hele hoop verschillende dieren die je mag knuffelen, aaien, mee rondlopen of wat lekkers voeren. Zo zijn er; een paard, een paar pony's en witte melkgeiten, een ezel, een hangbuik zwijn, cavia's, kippen en nog veel meer. Voor de kinderen is er een aparte dieren knuffel stal in de wagenberging.

Wil je eens wat unieks beleven ga dan eens op pad met de trekker met kar (zelf rijden) of duik in een heerlijk warme BoerenBadhuus. Wellness op z’n BoerenBeds met uitzicht op de sterrenhemel en in de vrije natuur.

Je vindt nog meer leuke kampeeradressen bij de boer op onze pagina Drenthe met kinderen, of bij één van de andere provincies in Nederland.Actief in de Alpen

Tirol outdoor experience

Actieve gezinsvakantie in de Alpen met Tirol Outdoor Experience

Heb je zin om tijdens de vakantie met je gezin lekker actief bezig te zijn in de Alpen. Dan kun je bij Tirol Outdoor Experience vast wel een passende vakantie vinden.

Ze hebben de keuze uit wandel-, klim- en multisportreizen voor ieder niveau. De reizen zitten boordevol actie en avontuur voor jong en oud, en zijn geschikt voor kids vanaf 8 jaar.

Liever met een groep op pad? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Kortom: er is een enorme keuze voor gezinnen die echt actief bezig willen zijn. Maar ook als je nog wilt ontdekken of een actieve vakantie voor jouw kinderen iets is, kan je bij Tirol Outdoor Experience terecht. Kijk hier voor meer informatie
Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page