Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #036 -- Bijzondere Editie : Speciale LEGOLAND® aanbieding!
May 11, 2012
Hallo

Bijzondere Editie : Speciale LEGOLAND® aanbieding!

Omdat wij zelf naar Legoland op vakantie gaan, en daar uitgebreid over zullen berichten op onze Weblog, Facebook en twitter, stelt Arke een speciale Legoland aanbieding ter beschikking voor bezoekers van vakantie-met-kinderen.com!!

3-daags arrangement Hotel Legoland vanaf € 299 per kamer
(Aanbieding 2 nachten voor de prijs van 1 nacht
voor bepaalde data, verwerkt in vanafprijs)

4-daags arrangement Vakantiepark Lalandia vanaf € 378 per bungalow
(Aanbieding 3 nachten voor de prijs van 2 nachten
voor bepaalde data, verwerkt in vanafprijs)

Legoland

LEGOLAND® Billund Resort

Het LEGOLAND® park, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia en Safaripark GIVSKUD ZOO vormen samen de basis voor een perfecte (korte) vakantie in Denemarken.

Treed binnen in LEGOLAND, een wereld gebouwd uit meer dan 60 miljoen LEGO® steentjes, waar kinderen kunnen spelen, proberen, ontdekken, lachen, bouwen, hun lef testen - en dat allemaal tegelijkertijd.

Ontdek de ongekende mogelijkheden van Vakantiepark Lalandia met haar moderne vakantiewoningen, de sportieve én ontspannende faciliteiten en het AquadomeTM het grootste zwemparadijs in Scandinavië.

Een bezoek aan safaripark GIVSKUD ZOO is ook zeker een unieke beleving. Kortom, LEGOLAND Billund Resort is een droombestemming voor jong en oud!

Resortpas

Legoland draak

Een verblijf in het LEGOLAND Billund Resort wordt extra aantrekkelijk als je gebruik maakt van de resortpas. Met deze resortpas heb je onbeperkt toegang tot het LEGOLAND pretpark.

Gasten die in Hotel LEGOLAND verblijven mogen tevens onbeperkt gebruik maken van speelparadijs Monky Tonky Land en AquaDome van Lalandia.

Je kan deze pas al vooraf bijboeken. De resortpas kost € 69 p.p. bij verblijf op vakantiepark Lalandia en € 75 p.p. bij verblijf in Hotel LEGOLAND.

Boekers via vakantie-met-kinderen.com ontvangen de resortpas voor de kinderen gratis!!

Voorwaarden

Voor deze mooie aanbieding gelden de volgende voorwaarden:

Periode

De aanbieding geldt voor een verblijf in de periode van 12 mei tot en met 31 oktober 2012. Er is geen specifieke aankomstdag, iedere dag is mogelijk.

De reis moet echter wel geboekt zijn vóór 26 mei (dus tot en met 25 mei 2012 kan je boeken).

Wat is wel en niet inbegrepen?

Het arrangement is inclusief:

 • 3x overnachting o.b.v. logies in Lalandia Billund of 2x overnachting o.b.v. logies en ontbijt in Hotel LEGOLAND;
 • Gratis resortpas voor alle kinderen;
 • Boek snel en je ontvangt een uniek LEGO® cadeau ter waarde van € 50 (op=op);
 • Gratis toegang Aquadome & Monky Tonky bij verblijf in Lalandia Billund, met de resortpas ook gratis voor kinderen die verblijven in Hotel Legoland. Volwassenen met verblijf in het LEGOLAND hotel dienen de resortpas bij te boeken voor gratis toegang;
 • Eindschoonmaak bungalow;
 • 1 kinderbed (0-2 jaar) zelf bedlinnen meenemen en 1 kinderstoel per bungalow. Type CL+8 Classic +8 heeft van elk 2.

En exclusief:

 • Calamiteitenfonds: € 2,50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 15 per boeking;
 • Water, elektriciteit en verwarming bungalow;
 • Theedoeken, bedlinnen en handdoeken bungalow.
 • Alle kosten zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld;

Voor informatie en boekingen klik hier voor Lalandia Billund of hier voor het Legoland Hotel. Op de prijzenpagina zie je de tarieven voor de vakantie-met-kinderen.com lezersaanbieding.

Je kan ook met Arke bellen op telefoonnummer 0900-8847 (€ 0,15 p.m.) of ga langs bij een Arke winkel in de buurt en vraag naar de ‘vakantie-met-kinderen.com lezersaanbieding Legoland’

Op deze reis zijn de ANVR en SGR voorwaarden van toepassing.Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page