Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #035 -- Win een weekendje weg naar het met keurmerk bekroonde Landal Stroombroek!
May 09, 2012
Hallo

Win een weekendje weg naar het met keurmerk bekroonde Landal Stroombroek!

Jawel, je leest het goed! Landal Stroombroek is bekroond met het vakantie met kinderen keurmerk!

vmk keurmerk

En om dat te vieren kun je een weekendje uit naar dit kindvriendelijke vakantiepark winnen!

Verder in deze nieuwsbrief de beste last minutes voor de hemelvaart en de nieuwste attractie van Legoland, Polar land!

En wij zijn het komende weekend in Legoland om deze spannende attractie uit te proberen....


Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Vakantie met Kinderen Keurmerk voor Landal Stroombroek
  • Hemelvaart Aanbiedingen
  • Volg ons tijdens onze vakantie naar LEGOLAND®
  • Feedback


Vakantie met Kinderen Keurmerk voor Landal Stroombroek

vmk keurmerk>

Warm aanbevolen: Landal Stroombroek

Landal Stroombroek is een heel leuk kindvriendelijk park in Braamt, vlakbij Doetinchem, waar wij samen met Opa en Oma en de kids een heerlijk weekend hebben beleefd!

We hebben zo genoten dat we besloten hebben om Landal Stroombroek te belonen met het Vakantie met Kinderen keurmerk!

De grote pluspunten van dit park zijn het recreatiemeer met zwemstrandje en de speeltuin naast het restaurant. Ideaal om te lunchen of dineren terwijl de kids spelen.

Het park heeft een klein binnenzwembad en een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. De huisjes zien er keurig uit en liggen in een bosrijke omgeving.

Vlak naast het park bevindt zich bovendien het Land van Jan Klaassen, voor een heerlijk dagje speelplezier.

Win een weekendje Landal Stroombroek

Landal is blij verrast met het keurmerk en heeft een prijs, een weekendje landal Stroombroek, ter beschikking gesteld!

Deze prijs is te winnen met de Facebook FOTOWEDSTRIJD! Inzenden kan tot 21 Mei 2012, dus zoek een leuke foto van de Meivakantie op en doe mee!Hemelvaart Aanbiedingen

vakanttiepark Oranje>

Vakantiepark Oranje

Vier hemelvaart bij vakantiepark Oranje in het Drentse dorp Oranje waar de kinderen de tijd van hun leven zullen hebben!

Op het vakantiepark staan diversen speeltoestellen, en naast het vakantiepark ligt attractiepark Speelstad Oranje waar je vrij toegang tot hebt.

Heb je zin om een keertje te zwemmen. Dan mag je gratis naar het zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever in Assen.

Bij vakantiepark Oranje kun je logeren in een standaard of comfort pipowoning.

Vanaf 299 Euro - 4 nachten.!!


bosbad Hoeve>

Bosbad Hoeven - € 259,- lang hemelvaart weekend in een stacaravan

Bosbad Hoeven staat bekend om zijn heerlijke waterparadijs Splesj. Hier vind je spectaculaire glijbanen als de Super Crater, Sidewinder en Anaconda, en duik je van metershoge duikplanken in het duikbassin.

Voor de kleine kinderen is er een prachtig familiebad met Slot Hoevenstein, het Spetterkasteel en nog veel meer! Rondom de glijbanen en zwembaden vindt je een grote ligweide met volop picknickplaatsen. De camping heeft ook een indoor- en buiten speeltuin en een visvijver.

Je kunt hier een plekje op de camping, een compleet ingerichte tent of stacaravan huren.

Molecaten heeft nog meer leuke vakantieparken met vele aanbiedingen voor de hemelvaart. Kijk hier voor alle aanbiedingen van Molecaten.

De lange weekenden met Hemelvaart en Pinksteren zijn ideaal voor een weekend uit met de kinderen.

Hou de pagina's Hemelvaart Aanbiedingen en Pinksteren Aanbiedingen in de gaten voor de beste en leukste aanbiedingen.
Volg ons tijdens onze vakantie naar LEGOLAND®

Legoland

Zijn jullie kinderen ook zo dol op Lego? De mijne in ieder geval wel! Het zal dan ook vast en zeker een hele speciale vakantie voor Zeb en Tycho worden de komende week. Want van 12 t/m 16 mei gaan we naar Legoland! Jippie!!

Staat een vakantie naar Legoland ook bij jullie op de verlanglijst? En wil je graag weten hoe het is om te overnachten in vakantiepark Lalandia, welke naast Legoland in Denemarken ligt?

Volg ons dan de komende week via de Weblog, de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen (kun je gelijk meedoen aan de Fotowedstrijd) of via twitter

Pinguïns zijn geland in LEGOLAND®

Heel benieuwd zijn we naar de nieuwste attractie van Legoland. Namelijk Polar Land!

In dit nieuwe onderdeel van het park kunnen bezoekers een reis maken door en over een poolgebied met de Polar X-plorer, een soort vliegende sneeuwscooter.

De passagiers kunnen onder meer een kolonie van zeventien echte pinguïns zien en landen na een ‘vrije val’ van ongeveer vijf meter temidden van sneeuw en ijs. Ik ben benieuwd of ik erin durf...

Legoland polar pinguin

De pinguïns bewonen sinds kort de speciale Penguin Bay in Polar Land en zijn onlangs in gekoelde kisten per vliegtuig van Schotland naar Denemarken overgebracht. Het gaat om zogenaamde ezelspinguïns, die zijn geboren in de dierentuin van Edinburgh.

De dieren kunnen in Polar Land de bezoekers niet zien en horen. Zij worden gescheiden van het publiek door een geluiddichte wand die tevens licht tegenhoudt. Omgekeerd kunnen bezoekers de dieren wel waarnemen – onder meer vanuit het restaurant van Polar Land.

De pinguïns kunnen ook onder water worden waargenomen, waar ze snelheden tot 36 km/u kunnen bereiken.

De nieuwste attractie van LEGOLAND is de kostbaarste uit de geschiedenis van het park. Er is een bedrag van omgerekend 10 miljoen Euro mee gemoeid. Meer informatie: www.legoland.dk en www.visitdenmark.nl/Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page