Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #033 -- Tips en trips voor de Meivakantie
April 13, 2012
Hallo

Meivakantie tips en trips

Nog twee weken en dan begint de meivakantie. Een drukke week met koninginnedag en 5 mei als hoogtepunten.

meivakantie

Heb je ook nog zin om er even tussenuit te gaan met je gezin? Kijk dan snel verder voor leuke tips en trips tijdens de meivakantie!

Heel bijzonder is CCCelebration. Een festival en vakantie in één. Meer informatie vind je in deze nieuwsbrief!


Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Parijs en Disneyland®
  • Vakantie bij een Attractiepark
  • Zoek de zon op...
  • CCCelebration: gun jezelf en je gezin dit prachtige kado!
  • Feedback


Parijs en Disneyland®

Parijs met kinderen

Een hele leuke bestemming in de meivakantie is Parijs.

De kinderen zullen diep onder de indruk zijn van de Eiffeltoren, het Louvre en de Notre Dame. Maar ook de ritjes met de metro, de trappen op en af rennen bij de Sacre Coeur of genieten van een heerlijke crepe is een hele belevenis.

Voor de afwisseling kun je een bezoek brengen aan Parc Floral de Paris (de botanische tuin) met spectaculaire speeltuinen met grote glijbanen en klim-constructies.

Je kunt je bezoek aan Parijs ook combineren met een bezoek aan Disneyland®. Op de pagina Parijs met Kinderen vind je diverse arrangementen om Parijs of Disneyland® te bezoeken met de kinderen. Ook kindvriendelijke appartementen en campings in de buurt van Parijs zijn te vinden op deze pagina.Vakantie bij een Attractiepark

Movie Park

Zijn jullie op zoek naar een beetje spanning en sensatie? En wil je daar een paar dagen van genieten? Dan kun je leuke arrangementen boeken met entree en overnachtingen bij diverse attractieparken.

Ontmoet Mega Mindy in Plopsaland, ontdek de magie van Disney, waan jezelf in een film in Movie Park Germany, beleef een sprookjesachtig avontuur in de Efteling of laat je fantasie tot leven komen in Phantasialand.

Heb je er al zin in gekregen? Kijk dan voor diverse mogelijkheden op Pharosreizen.nl, Peterlanghout.nl of de pagina Vakantie bij een attractiepark van Vakantie met Kinderen.Zoek de zon op....

zonvakantie

Zijn jullie ook zo toe aan een beetje zonneschijn? Dan is de meivakantie een ideaal moment om op vakantie te gaan naar het zuiden.

De temperatuur aan de Middellandse zee ligt in deze periode rond de 20 á 25 graden en de natuur is mooi groen. De kinderen zullen zich prima vermaken aan het strand of in het zwembad.

Voor leuke zonvakantie aanbiedingen in de meivakantie kun je kijken bij D-Reizen, Corendon.nl, Arke.nl en Sunweb Zomer.

Kijk voor meer zonvakanties op Zonvakantie met kinderen of onder de diverse landen in Europa.CCCelebration: gun jezelf en je gezin dit prachtige kado!

CCCelebration

Open je hart voor elkaar en zorgeloos genieten. Daar draait het om bij CCCelebration!

CCCelebration is een festival en vakantie in één. Midden in de natuur op één van de mooiste plekjes van Nederland zijn jullie met de kids t/m 15 jaar hartelijk welkom!

Je kunt er samen met je kind dansen, yoga beoefenen of muziek maken. Als je zelf workshops wilt volgen kan dat ook: je kinderen spelen veilig onder begeleiding of volgen speciale kinderworkshops, van ‘Het weten van de Sjamaan’ tot speurtochten en dansfeestjes.

’s Avonds zitten jullie gezellig bij het kampvuur, en zijn er feesten met DJ’s, livemuziek en percussie.

CCCelebration is van 30 april - 4 mei 2012 in Markant Outdoor Centrum, Montferland, Gelderland. Voor meer informatie zie www.zi-on.nl of bekijk hier de folder.

Meer aanbiedingen en tips voor de meivakantie vind je op Meivakantie AanbiedingenFeedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page