Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #032 -- Zin in een Gezinsvakantie met Pit?
March 29, 2012
Hallo

Zin in een Gezinsvakantie met Pit?

Zin in een beetje actie tijdens de zomervakantie? In deze nieuwsbrief drie leuke vakanties voor actieve gezinnen!

gezinsvakantie met Pit

Houden jullie van lekker bezig zijn in de natuur waar je samen met de kids vlotten kan bouwen, hoge bergtoppen beklimmen of de weg moet vinden met een GPS? Kijk dan snel verder naar deze bijzondere gezinsvakanties met pit!

Bekijk ook de speciale actie van Tirol Outdoor Experience!


Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Outdooractiviteiten in Remouchamps, België
  • Op Expeditie naar Zweden
  • Familietrekking door de Italiaanse Dolomieten, met speciale actie van Tirol Outdoor Experience
  • Feedback


Outdooractiviteiten vanaf Camping Olympia in Remouchamps, België

labyrinth in belgie

Labyrinth - Actieve familievakantie, Remouchamps

Camping Olympia ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Ambleve en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps met winkels, supermarkt, restaurants en de grotten van Remouchamps.

Deze camping is een ideale uitvalsbasis voor het ondernemen van outdooractiviteiten, wandelingen en verkenningen van de Ardennen.

Kinderen vanaf 6 jaar mogen twee dagen per week deelnemen aan de Adventure Club. Hier beleven ze spannende avonturen op de touwbrug en klettersteig tijdens het challenge parcours en gaan ze tokkelen, vlotbouwen en varen, en boogschieten.

Slapen doen jullie in een compleet ingerichte huurtent, blokhut of je reserveert een campingplek voor je eigen tent of caravan.

Deze reis is ook te boeken als 1-ouder vakantie.Op Expeditie naar Zweden

actief in Zweden

Pharos Reizen - Op Expeditie naar Zweden

Deze 8- of 10-daagse adventure-vakantie in Värmland is een hele leuke actieve vakantie met je kinderen.

Elke dag reis je op een andere manier naar de volgende verblijfplaats. Te voet met een GPS, varend op een houten vlot, per kano en op de fiets.

Heel bijzonder is de railbike fietstocht over een oude spoorlijn die dwars door de prachtige natuur van Värmland loopt!

Al je bagage wordt vervoerd naar de hotels, het Lappi-tentenkamp en de boerderij waar jullie overnachten. Dagelijks wordt een lunchpakket voor jullie geregeld.€ 25,00 p.p. Extra korting op gezinswandelreizen van Tirol Outdoor Experience

Tirol Outdoor

Familietrekking door de Italiaanse Dolomieten

Tirol Outdoor Experience organiseert komende zomer weer de succesvolle huttentocht door de populaire Rosengarten. Ze wandelen hier 6 dagen lang van hut naar hut met verschillende gezinnen door één van de mooiste gebieden van de Italiaanse Dolomieten, dat sinds juni 2009 prijkt op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

De wandelingen zijn niet al te lang, waardoor er voldoende tijd over blijft om met volle teugen te genieten van het indrukwekkende landschap, te ravotten in een beek, op zoek te gaan naar murmeltieren of een bergtop te beklimmen. Overnachten doe je in meerpersoonskamers in gezellige berghutten.

Prijs: € 625,00 (kinderen tot 15 jaar: 10% korting)

Actie: lezers van deze nieuwsbrief ontvangen tot 8 april € 25,00 p.p. extra korting op deze reis of één van de andere gezinswandelreizen!

Extra: Bij boeking ontvang je bovendien een gratis jaarabonnement op Bergen Magazine! (1 abonnement per boeking)

Meer informatie over deze en andere gezinswandelreizen is te vinden op: www.tiroloutdoor.nl

Kijk voor meer vakanties met Pit op Actieve vakantie met kids of onder de diverse landen in Europa.Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.

Back to Back Issues Page