Wat gaan jullie doen met Pasen?

Volgende week begint de lente, de eerste lammetjes lopen weer in de wei en over een paar weekjes is het alweer Pasen. Tijd om plannen te maken.

Paashaas

Weten jullie al wat je gaat doen met Pasen?

In deze nieuwsbrief vind je tips over daguitjes en weekendjes uit voor het hele gezin met Pasen.

Eén van de tips is de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn. Zij hebben als eerste het Vakantie met Kinderen Keurmerk ontvangen!


Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Nieuw! Het Vakantie met Kinderen Keurmerk
  • Weekendje uit met Pasen
  • Dagje uit met Pasen
  • Feedback


Nieuw! Het Vakantie met Kinderen Keurmerk

Vakantie met Kinderen Keurmerk Onder het enorme aanbod aan kindvriendelijke vakanties en uitjes wil ik de leukste en bijzondere plekjes speciaal in het zonnetje zetten.

Dat doe ik met het Vakantie met Kinderen keurmerk.

Plekken waar je dit keurmerk ziet, zijn persoonlijk door mij en mijn gezin bezocht en worden door ons extra warm aanbevolen.

De Holle Bolle Boom verdient als eerste het Vakantie met Kinderen keurmerk!

Holle Bolle Boom

In de voorjaarsvakantie van 2012 zijn we een dagje uit geweest naar de Holle Bolle Boom. Dit speel- en waterpark in Tuitjenhorn kent een bijzondere sfeer, met leuke speeltoestellen binnen, buiten, en in het water voor kinderen van 0 tot 11.

Wij waren zeer onder de indruk van de leuke attracties, de aankleding, en ook het personeel. Zo liet een medewerker onze jongens zien hoe de fonteintjes reageren op hun stem en aanraking. Dolle pret was het resultaat.

Lees hier meer over onze belevenissen in de Holle Bolle BoomWeekendje uit met Pasen

Boerenbed

Boerenbed.nl

Boerenlandlucht, de ochtendzon door de ramen van de tent, kakelende kippen en pasgeboren boerderijdiertjes springend door de wei... Beleef een bijzondere pasen op één van de boerderijen van Boerenbed!

Overnachten doe je in een boerenbed tent die je doet herinneren aan vroeger tijden. Compleet met bedstee en houtkachel waar je op kan koken.

Iedere boerderij is anders en heeft verschillende voorzieningen voor de kinderen. Bij de meeste boerderijen mogen de kids helpen met het verzorgen van de dieren. Soms is er een hooizolder waar ze kunnen spelen en op andere boerderijen is er een knuffelschuur.

Helemaal leuk zijn de boerderijen met een boeren badhuus. Kijk voor meer informatie op Boerenbed.nlvakantiepark Oranje

Paasarrangement Vakantiepark Oranje € 249,- 3 nachten.

Vier Pasen in vakantiepark Oranje in het Drentse dorp Oranje. Hier kun je logeren in een standaard of comfort pipowoning.

Bij een arrangement heb je vrij toegang tot attractiepark Speelstad Oranje en het zwem- en saunaparadijs De Bonte Wever in Assen.sprookjescamping

Met pasen kamperen op de Sprookjescamping voor € 125,-

Op deze bijzondere camping komen sprookjes tot leven en worden kinderdromen werkelijkheid.

De Sprookjescamping is een echte familiecamping voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar en heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren.

Op de camping zullen de kinderen zich goed vermaken in het buiten en overdekte waterparadijs met een heus kasteel. Het water is hier niet dieper dan 30 cm. Op 200 meter van de camping is een recreatiemeer met zandstrand.

Het recreatieteam zorgt voor een leuk programma, ook buiten de schoolvakanties. Je kunt hier kamperen of een chalet of caravan huren.

Kijk voor meer weekendjes en dagjes uit met pasen op Vakantie met Pasen


Dagje uit met Pasen

Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen

Eén van de leukste dierentuinen in Nederland is Dierenpark Emmen. Want naast de vele dieren die je er kunt zien is er ook een grote speelhal.

In speelexpeditie Yucatán kunnen de kinderen naar hartelust spelen, klimmen, glijden en varen door de Zuid-Amerikaanse boomhutten, pueblo’s, piramidetempel en het enorme scheepswrak. Onderweg ontdek je de spannendste dieren en overwin je de lastigste obstakels.

Een bezoek in het voorjaar is natuurlijk nog leuker omdat er meer kans is dat er jonge dieren geboren worden.Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.