Voorjaars vakantie kriebels

Welkom bij de derde Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

ijspret Wat een heerlijke tijd hebben we achter de rug. De drukke decembermaand heeft ons aardig wat slapeloze nachten bezorgd, tjeetje wat waren onze jongens bezig met sinterklaas en kerst!! Maar het was ook weer heel gezellig!!

En wat een geluk dat we dit jaar weer eens op de schaats konden staan. Dat is toch genieten zeg!!

En nu staat het voorjaar weer voor de deur en hebben al vele gezinnen hun vakantie geboekt. Ben je er nog niet helemaal uit, kijk dan eens voor een leuke vakantie opwww.vakantie-met-kinderen.com

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #003 Inhoud
  • Nieuwe pagina's
  • Reistips
  • Reisverhaal
  • Vakantie met een baby, peuter of schoolkind


Nieuwe Pagina's

Er zijn de afgelopen maanden weer aardig wat nieuwe pagina's op de site gekomen. Voor diverse gebieden in Nederland en landen binnen en buiten Europa, heb ik uitgezocht welke reisorganisaties er leuke reizen voor gezinnen aanbieden. Het reisaanbod varieert van camping- en hotelvakanties tot rondreizen en actief bezig zijn. Weet je wel waar je naartoe wilt, maar nog niet precies wat je wilt gaan doen met je gezin, kijk dan eens op de pagina's onder Nederland, Europa en verre reizen. Misschien staat jouw favoriete land of regio er al tussen en kan je leuke idee├źn opdoen.


Reistips voor een weekendje uit met het gezin

Heb je wat te vieren met het gezin, kijk eens naar dit Parkarrangement van Het Efteling Hotel Bij dit arrangement zit een overnachting in het Efteling hotel, een heerlijk ontbijtbuffet en een dagkaart voor de Efteling. Wat zullen de kinderen genieten van alle attracties en de mooie sprookjeswereld.

Gaan jullie liever naar de dierentuin, kijk dan eens naar dit 3 daags Noorder Dierenpark arrangement. Het is een leuk arrangement voor groot en klein met een bezoek aan het veelzijdige Noorder Dierenpark in Emmen. Bij aankomst kun je een drankje nuttigen naar eigen keuze. Iedere avond geniet je van een overheerlijk 3-ganger diner. Het uitstapje naar het Dierenpark kun je zelf invullen. In ieder geval zal de maag goed gevuld zijn met het heerlijke ontbijtbuffet.

Ben je van plan om in maart een vakantie te gaan vieren bij Centerparcs. Dan is nu het moment om te boeken!! Tot 25 februari is de bungalow race er. Elke ochtend vanaf 9.00 uur staan er cottages in de aanbieding vanaf 8 Euro per nacht per persoon. Kijk snel op de site van Centerparcs


Reisverslag

skien in oostenrijk Er staat ook weer een nieuw reisverhaal op de site. Namelijk de wintersport vakantie van Annelies, Cock, Shannon(5) en Finn(3) die in het Oostenrijkse Solden zijn geweest. Het was voor hun de eerste keer dat ze met de kinderen op wintersport zijn geweest. Lees hier over hun avonturen in de sneeuw.

Heb je ook nog een leuk vakantie verhaal en wil je die delen met andere ouders,Schrijf hem dan op vakantie-met-kinderen.com.


Vakantie met een baby, peuter of schoolkind

Tegenwoordig zijn er veel reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in reizen voor verschillende doelgroepen. Bij het reizen met een baby en peuter is er dan extra gelet op de veiligheid, in en om de accommodatie en bij schoolkinderen passen vooral actieve reizen en is gelet op wat een bestemming te bieden heeft voor de kinderen. Neem eens een kijkje op de site bij vakantiebestemmingen voor een baby, peuter en schoolkinderen.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.