We hebben wat te vieren!

Je hebt het waarschijnlijk wel gemerkt: Vakantie met Kinderen heeft in het najaar een complete make-over gekregen. En dat vieren we met een grootse prijsvraag op Facebook. Met als prijs:

Winnaar fotowedstrijd 2010


Verder in deze nieuwsbrief: de reizen van Pharos en wat doe je in de kerstvakantie?

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • De complete make-over van Vakantie met Kinderen
  • De prijsvraag op Facebook
  • De reizen van Pharos
  • De kerstvakantie
  • Feedback


De complete make-over van Vakantie met Kinderen

Nu deze nieuwsbrief ook een nieuwe header heeft gekregen is de complete make-over compleet. Tenminste, wat het uiterlijk betreft.

Maar de make-over betreft niet alleen het uiterlijk van de website (en vanaf nu dus ook de nieuwsbrief). Ook de inhoud wordt verbeterd: nog meer tips en een beter overzicht per land en per leeftijdsgroep.

Een aantal pagina's hebben we op deze manier al aangepast, en de komende tijd zullen meer pagina's volgen. Laat me gerust weten wat je er van vindt.

Dat jullie die verbeteringen waarderen, merken we al aan de statistieken: bezoekers blijven langer op de website, en bekijken meer pagina's.De prijsvraag op Facebook

Ook ben ik dit najaar gestart op Facebook. Dit is een uitstekend medium om tips uit te wisselen, en dat is immers waar het bij Vakantie met Kinderen om draait.

Op de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen kan je dus ook jouw tips kwijt. En dat wil ik stimuleren met deze prijsvraag:

Deel jouw vakantietip op Facebook, en maak kans op een geheel verzorgd weekend in het Sauerland.

Iedereen die een goede vakantietip op Facebook deelt, maakt kans op die fantastische prijs, ter beschikking gesteld door Pharos Reizen.

Lees de officiële regels van de prijsvraag of ga direct door naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen en volg de instructies om mee te doen.

Veel succes en ik zie uit naar jouw vakantietip!De reizen van Pharos

Pharos Reizen heeft diverse soorten vakanties in hun reisaanbod voor gezinnen met kinderen.

 wintersport met kinderen Pharos reizen

Pharos reizen skikids

Heel leuk en handig zijn de wintersportvakanties. Deze zijn namelijk ingedeeld in 5 thema's, namelijk:

Huur je een accommodatie met kidsdeal of super kidsdeal, dan profiteer je ook nog eens van extra kortingen voor de kinderen.


avontuurlijke vakantie

Pharos reizen - Avontuurlijke vakanties

Voor de stoere gezinnen heeft Pharos reizen hele leuke avontuurlijke vakanties.

Zo kun je o.a. in Slovenië gaan raften en mountainbiken, in Italië gaan canyoningen en op bivak, in Noorwegen gaan bergbeklimmen, raften en een husky-boerderij bezoeken.

Een hele leuke vind ik deze reis in Zweden. Het is een trektocht door de natuur, waarbij de manier van trekken elke dag anders is. Dat kan wandelend zijn, maar ook op een familiefiets of over het water in een kano of op een vlot.

Naast deze actieve vakanties heeft Pharos Reizen nog veel meer te bieden. Lekker relaxen in het zonnetje op een vakantiepark, steden ontdekken tijdens een stedentrip met kids, zwieren en zwaaien tijdens een vakantie bij een attractiepark en nog veel meer!

Bekijk de bijzondere familievakanties in Europa van Pharos en verwonder je over alle mogelijkheden die Pharos heeft voor gezinnen met kinderen.De kerstvakantie

kerstvakantie

Vele gezinnen trekken er nog even lekker op uit in de kerstvakantie. Wil je dat ook? Kijk dan eens bij de Kerstvakantie Aanbiedingen of Last Minutes of er nog wat leuks tussen zit voor jullie gezin.

Blijf je lekker thuis in de kerstvakantie en wil je tijdens de donkere dagen voor- en na kerst toch een beetje het zonnetje in huis halen? Kom dan eens lekker struinen op de website van Vakantie met Kinderen en bekijk de leukste zonnige vakantie die je kunt beleven in Nederland, Europa of verder weg.

Natuurlijk wil ik via deze weg ook iedereen fijne feestdagen toewensen en heel veel vakantieplezier in 2012!Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.