Kerstvakantie en Uitslag Fotowedstrijd

December, de gezellige maar drukke maand is weer aangebroken. In deze nieuwsbrief staan leuke uitjes en vakanties voor in de kerstvakantie.

Het heeft een paar weekjes geduurd, maar de uitslag van de fotowedstrijd is nu echt bekend. Wie heeft het weekendje uit met het gezin naar Landal Greenparks gewonnen?

Winnaar fotowedstrijd 2010

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

En wil je de beste vakantie aanbiedingen voorbij zien komen?

Ga dan naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

 • Vier de kerst bij Landal Greenparks
 • Kerstvakantie Aanbieding
 • Dagje uit met de Kerstvakantie
 • Wist je dat?
 • Uitslag fotowedstrijd - wie mag er met zijn gezin naar Landal Greenparks
 • Feedback


Vier de kerst bij Landal Greenparks

Vier kerst bij Landal

Kerst in de bossen, kerst aan de kust of kerst in de sneeuw? Bij Landal Greenparks is alles mogelijk!

Ook zin om een beetje warmte te voelen tijdens de vakantie? Dan zijn de parken met een subtropisch zwembad een aanrader. De kinderen leven zich uit in het Kids Junglebad, gillen in de spannende Blackhole-glijbaan met sterrenhemel en signal-lights en spartelen langs de Lazy River.

Zelf kun je genieten van de kruiden- en dompelbaden, whirlpools, sauna en nog veel meer waterplezier.

Korting met een kerst bij Landal in Nederland kan oplopen tot 30%

Landal Skilife

Landal skilife

Voor een kerst in de sneeuw is Landal Skilife ideaal. Je stapt je huisje uit, bindt de ski's onder en wegwezen maar....

Dat kan, want de meeste parken liggen direct aan de piste. Op alle parken kunnen de kinderen skiles volgen. soms ook met Nederlandsprekende skileraren.

Natuurlijk zijn er op de parken en in de omgeving nog veel meer leuke dingen om te ondernemen met de kinderen. Wat dacht je van een tocht met de arrenslee, rodelen, schaatsen op de ijsbaan of zwemmen in het zwembad.

Bij Landal Skilife kunnen de kortingen in de kerstvakantie oplopen tot 20%

Lees de uitgebreide informatie over deze parken en Landal SkilifeKerstvakantie Aanbiedingen

kerst bij preston palace

Preston Palace kerstarrangement

Zin om je lekker te laten verwennen tijdens de kerst? Verblijf dan 4 nachten in het gezellige all-in hotel, Preston palace

Bij Preston Palace kun je kamers boeken tot 4 personen en alles is inclusief. Dus ook de toegang tot de indoor kermis, de bioscoop en het zwem- en saunaparadijs met whirlpools, stoombad en zonnehemels.

In het uitgaanscentrum is er live entertainment, karaoke of een uitdagend spel en je kunt er ook dansen, bowlen en midgetgolfen.

Het kerstarrangement kost € 479,00 p.p. Kinderen van 3 tot 10 jaar kunnen 50% korting krijgen als ze op de kamer van de ouders slapen.Dagje uit met de Kerstvakantie

winterefteling

Winter Efteling

Wanneer de dagen korter worden verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret en knisperende kampvuren.

Kom naar de winter Efteling en beleef naast de diverse attracties ook de speciale winterattracties. Wat dacht je van schaatsen, langlaufen, glijden van een echte sneeuwglijbaan en een rit in een arrenslee.

Tijdens de kerstvakantie is het park open van 11.00 tot 20.00 uur! Wil je liever meerdere dagen genieten van de Efteling, blijf dan tijdens de kerstvakantie slapen in één van de prachtige accommodaties op Efteling Bosrijk of in het Efteling Hotel.

Kijk hier voor meer Kerstvakantie Aanbiedingen en dagjes uit.Wist je dat:

 • Kerst bij Vakantiepark Beekse Bergen één groot feest is met gratis toegang tot het Safaripark en Sportiom in Den Bosch waar je kunt zwemmen en schaatsen? En ze hebben ook nog eens hoge kortingen tot wel 45%!

 • Er nieuwe wintersportpagina's zijn over een wintersport met kinderen in Duitsland en Italië
 • Disneyland Parijs in de kerstvakantie wel heel bijzonder is? Het park is dan in magische winterse sferen omgetoverd. En je kunt profiteren van gratis één dag en nacht extra!

 • Estivant hele leuke wintersportvakanties organiseert voor éénouder gezinnen. Waarbij het Nederlandstalig EstiFun team aanwezig is om de kinderen te begeleiden vóór, tijdens en ná het skiën.
 • Dat de vakantie met baby en de vakantie met peuter pagina in een nieuw jasje zijn gestoken.Uitslag Fotowedstrijd 2011 - Wie mag er met zijn gezin naar Landal Greenparks

Wat een leuke en succesvolle fotowedstrijd hebben we achter de rug!!

Dit jaar zijn er maar liefs 138 foto's ingezonden. Alle deelnemers, hartelijk dank daarvoor!!

Bij een fotowedstrijd hoort ook altijd een prijs. En dat is dit jaar niet zomaar een prijs. Een weekendje weg met het gezin bij één van de parken van Landal Greenparks! Natuurlijk wil ik Landal Greenparks hartelijk bedanken voor het beschikbaar stellen van de prachtige hoofdprijs.

Voor de juryleden een leuke en soms ook lastige taak om uit zoveel inzendingen de mooiste en leukste foto's eruit te halen. Bij deze bedankt Patrick, Vanessa en Dimmy

Maar ik zal er niet langer omheen draaien, de winnaar van de fotowedstrijd 2011, met als prijs een weekendje uit naar Landal Greenparks, is geworden:

Dochterlief op de trap aan het water,
door J.S. Nieuwenhuis !

dochterlief-op-de-trap-aan-het-water

Deze foto is de enige foto die bij alle juryleden in de top 10 staat!!

Ook bij de reacties van bezoekers staat de foto hoog genoteerd. Al werd het nog spannend omdat een aantal keren vanuit hetzelfde ip-adres was gestemd en deze stemmen niet geldig waren.

Maar zelfs met deze punten mindering heeft de mooie foto "Dochterlief op de trap aan het water" de eerste plek behaald!

Vanessa: Aparte compositie, mooie kleurcombinatie, kortom een plaatje!

Dimmy: Mooie dromerige sfeerfoto
Nummer 2: Met de fiets op het goede spoor

Met de fiets op het goede spoor

Mario van de Luijtgaarden heeft een vvv-cadeaubon t.w.v. 15 Euro gewonnen met de mooie foto "Met de fiets op het goede spoor".

Deze foto heeft de nummer twee positie te danken aan jurylid Patrick die deze foto op nummer 1 had en vele reacties van bezoekers.

Patrick: Wat een geweldige foto. Mooie kleuren, mooie compositie, leuke aparte belevenis, en mooi beschreven. Alle ingrediënten voor een absolute top-notering, en die krijgt hij van mij dan ook.


Nummer 3: Ebel op een schommel op het strand

Ebel op een schommel

De vvv-cadeaubon t.w.v. 10 Euro is voor Jacomijn uit Rijen met dit mooie plaatje "Ebel op een schommel op het strand". De foto stond bij 2 juryleden in de top 10.

Dimmy: Prachtig beeld dit meisje op de schommel zo hoog in de lucht!

Vanessa: Duidelijke en heldere foto, door de kleur van haar jurkje past ze prima in het rustige beeld. Ze lijkt alleen op de wereld, genietend van het mooie weer.

Willen de winnaars hun adres gegevens aan mij doorgeven via het contact formulier op de website? Dan worden de prijzen zo spoedig mogelijk toegestuurd.Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.