Fotowedstrijd, win een weekendje Landal

Wij kijken altijd heel erg uit naar de vakantie. Jammer dat ie weer zo snel voorbij is... Maar, gelukkig hebben we de foto's nog!

uitzicht koh Chang

En met deze foto's kun je nu een heerlijk weekendje uit winnen bij Landal.

Ook in deze nieuwsbrief: een bijzonder weekend uit met Ernst en Bobby, weg met de herfstvakantie en wintersport met kinderen.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer?

Ga naar de Facebook pagina van Vakantie met Kinderen. Klik op "Vind ik leuk" (dat is toch zo?) en je krijgt alle nieuwtjes op een presenteerblaadje in Facebook.

Heb je geen Facebook maar wel Twitter? Volg me dan op Volg vakantiemetkind op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Fotowedstrijd
  • Ernst en Bobby Weekend
  • Herfstvakantie bij Landal
  • Wintersport met Kinderen

  • Feedback


Fotowedstrijd, met de kinderen in de natuur

Landal stroombroek

In samenwerking met Landal organiseert Vakantie met Kinderen dit jaar een fotowedstrijd met als thema: met de kinderen in de natuur.

Was jullie vakantie in de bossen en heide op de Veluwe, bij een mooi strand of meer, in de bergen, in de woestijn of heb je een leuk uitstapje gemaakt naar een mooi recreatiegebied? Doe dan mee met de fotowedstrijd en maak kans op een weekendje uit met je gezin naar Landal Greenparks.

Wij zijn meerdere keren op vakantie geweest naar een park van Landal. We hebben daar altijd heel erg genoten van de mooie natuur en de rust die er heerst. Voor de kinderen is het er geweldig. Lekker struinen door de bossen. Eekhoorntjes, konijnen, vogeltjes of soms zelfs een hert spotten. Spelen in de speeltuintjes en af en toe een verfrissende duik in het zwembad.

Helaas voor mij, ik mag niet meedoen.... Maar jij maakt wel kans op een weekendje Landal.

Stuur snel je foto in en misschien mag ik jou in november feliciteren met deze prachtige prijs!Ernst en Bobby Weekend

Ernst en Bobby

Zijn jullie kinderen ook fan van Ernst en Bobby? Dan kun je nu een heel bijzonder weekend gaan meemaken.

Ernst en Bobby gaan namelijk de Beekse Bergen op stelten zetten!!

In het weekend van 30 september t/m 3 oktober is er een spannende Ernst en Bobbie speurtocht gemaakt en zijn er mooie prijzen die je kunt winnen.

Zondag is wel een heel bijzondere dag. Bobby komt dan versgebakken broodjes langs brengen en er is een spectaculaire show, namelijk de SoepkippenShow!!

Natuurlijk is er nog veel meer, maar dat is nog geheim! Meld je snel aan.Herfstvakantie bij Landal Greenparks

herfst bij Landal

De zomervakantie is nog maar net voorbij, of we beginnen alweer na te denken over wat we met de herfstvakantie zullen gaan doen.

Ondanks de wind en regen (maar daar hebben we in de zomer ook last van...) is de herfst een prachtig jaargetijde. De bomen krijgen de mooiste kleuren, de bladeren vallen als een deken over de grond en de paddestoelen steken hun kopjes uit de grond.

En wat is nu mooier dan midden in deze natuur te zitten? Met veel ruimte voor de kinderen om te spelen. En overdekte speelgelegenheid en zwembad op loopafstand voor als het weer echt niet meewerkt

In de herfstvakantie kun je nu profiteren van 30% korting bij LandalWintersport met Kinderen

wintersport met kinderen

Met de ski's in je handen stap je uit de gondel. Je legt ze in de sneeuw en klopt de overtollige sneeuw van je skischoenen, voordat je de bindingen vast hoort klikken.

Je zet je skibril op, pakt je stokken en je zoon zegt; wie het eerst bij de lift is heeft gewonnen! Whiehhoeoe... jullie suizen de berg af en pa ziet de rug van zijn zoon steeds kleiner worden.

Dit is toch wel de droom van iedere wintersport liefhebber. Het plezier van het skiƫn meegeven aan je kinderen. Maar voordat de kids zover zijn dat ze "die ouwe" lachend achter zich laten, is er wel wat oefening nodig.

Op vakantie-met-kinderen.com zijn de wintersport pagina's weer "up to date"

Wil je op wintersport met een baby, dan ben je vast op zoek naar een accommodatie waar kinderopvang aanwezig is.

Zoek je

  • een passende wintersport voor je kind die voor het eerst op de lange latten gaat?
  • een wintersportplaats waar jouw kids de geleerde skikunsten van de vorige jaren kan tonen?
  • een wintersport accommodatie waar ook veel vermaak is voor tieners?

Kijk dan op de pagina's Wintersport Oostenrijk met Kinderen en Wintersport Frankrijk met Kinderen.

Voor een overzicht van reisorganisaties die skivakanties voor gezinnen aanbieden kun je kijken op Wintersport met Kinderen.

Hou je niet van Wintersport maar ben je op zoek naar een andere leuke vakantie? Kijk dan eens onder Nederland, Europa of Verre Reizen of er iets voor jullie bij zit.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.