Paaseieren tellen, reisboek winnen en meivakantie...

paashaas

Bloeiende bomen en bloemen, de koeien, schapen en lammetjes weer in de wei, genieten van de eerste warme zonnestralen... Heerlijk de lente is begonnen!!

Deze nieuwsbrief staat weer vol tips over vakanties met kinderen. En als je de paaseieren telt maak je kans op een reisgids naar jullie vakantiebestemming.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, restaurants, vakanties en nog veel meer? Je kan me nu volgen op

Volg vakantiemetkind op Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

 • Vakantie met baby of peuter in een Nijntje stacaravan
 • Bijzondere camping Kinderkoninkrijk ’t Schinkel
 • Leuke uitstapje voor de pasen of meivakantie
 • prijsvraag
 • Nieuw op Vakantie met kinderen
 • Top 5 korting op meivakantie
 • Feedback


Vakantie met baby of peuter in een Nijntje stacaravan

nijntje stacaravan

Nieuw bij Keycamp: de Nijntje Stacaravans

Keycamp Holidays heeft nu een zeer bijzondere accommodatie voor je vakantie met een baby of peuter. De Nijntje Stacaravan.

De stacaravan is ingericht in de bekende Dick Bruna stijl en is van alle gemakken voorzien voor het hele gezin. Er is 1 badkamer en 1 slaapkamer is ingericht als babykamer. In totaal zijn er 7 slaapplaatsen (incl. 1 ledikant).

Je vindt Nijntje stacaravans bij Duinrell, Château de Drancourt - St Valéry-sur-Somme, Picardië en bij Club Farret - Vias Plage, Languedoc.

De nijntje stacravan is erg populair en snel volgeboekt, maar er zijn bij keycamp nog veel meer leuke campings met veilige accommodaties voor kleine kinderen. Deze campings vind je onder Mini World.


paashaas

Voor een overzicht van kindvriendelijke vakanties per land kun je kijken onder Europa of Verre Reizen.Tips voor een leuke Zomervakantie

slapen in een drakenei

Bijzondere camping Kinderkoninkrijk ’t Schinkel

Dit jaar gaan de Koning, de Koningin en Hubbes, de blauwharige bildraak, op reis naar Dromenland. Vanaf 1 april 2011 is iedereen van harte welkom om de mooie, bijzondere, maar ook spannende avonturen mee te komen beleven op het KinderKoninkrijk, waar ze heel Dromenland tot leven brengen.

Tijdens de open dagen in het voorseizoen heb ik een bezoek gebracht aan deze bijzondere kindvriendelijke camping. Op het eerste gezicht een vrij normale gezellige camping.

Maar er zijn hier hele bijzondere plekjes voor de kinderen. Zo is er het ondergrondse Drakennest. Een grote speelruimte met klim en klautertoestellen. Buiten staat het speelkasteel en het zwembad met peuterbadje. Boven het restaurant "de Ridderzaal" kunnen de kinderen naar hartelust spelen en knutselen. En dan zijn er natuurlijk de koning en de koningin die met hun mooie verhalen de kinderen in een sprookjeswereld doen belanden.

Wil je een bijzonder nachtje beleven met de kinderen, ga dan slapen in een drakenei!! Want ook dat is mogelijk op camping 't Schinkel.


paasei


Leuke uitstapjes voor de pasen of meivakantie

Dolfinarium

Korting entree Dolfinarium

Ook zo'n zin in een dagje uit waarover de kinderen nog maanden zullen napraten. Ga dan een dagje naar het Dolfinarium en geniet van maar liefs 10 Spetterende shows, dé Spetterfilm met speciale effecten, de diverse speeltuintjes of bouw zandkastelen op het strand.

Staat de datum van jullie bezoek al vast, dan kun je profiteren van 4 Euro korting. (minimaal 5 dagen van tevoren bestellen) Wil je liever een kaartje zonder datum, dan is de korting 1 Euro.Movie Park

Oad - Movie Park 2-daags Arrangement € 69,- p.p.

Dit arrangement is inclusief Entree Movie Park en overnachting in het Van der Valk hotel Gladbeck!

Actie van 1 april tot 31 mei: tweede dag entree gratis!! Het hotel ligt op ca. 8 km afstand van Movie Park.


Tel de paaseieren en win een reisboek naar keuze

Tel de paaseieren die op deze nieuwsbrief staan en stuur de oplossing via het contact formulier naar vakantie-met-kinderen.com.

Inzenden kan tot 20 april. De winnaar mag een reisboek uitkiezen bij De Zwerver voor maximaal 30 Euro.Nieuw op Vakantie met kinderen

Bag Piper at Cove by Bill Davenport

Schotland met Kinderen en Luxemburg met kinderen

Op deze pagina's vind je leuke kindvriendelijke rondreizen, vakantieparken en campings. Ook staan er wat tips bij voor een gezellig dagje uit.Top 5 korting meivakantie

duitsland vrij uit

 1. Vrij Uit heeft kortingen op diverse hotels, appartementen en stacaravans in Europa die kunnen oplopen tot wel 50% of zelfs nog meer....
 2. Bij Landal Greenparks en Roompot Vakanties kun je een weekend met de meivakantie doorbrengen met korting tot 40%!!
 3. Bij Aquadelta ontvang je tot 35% korting op de appartementen en tot 30% korting op de buitenhuizen bij aankomst van 15 april t/m 6 mei.
 4. Bij Libema Vakantieparken mag je 7 dagen kamperen op vakantie- of safaripark Beekse Bergen of vakantiepark Dierenbos, en er maar 5 betalen. Ook leuke kortingen op het huren van een chalet.
 5. De vijfde plaats wordt gedeeld door Pharos reizen op diverse vakanties in Europa, Centerparcs en Oad voor een warme meivakantie in Portugal, Griekenland, Spanje of verder weg. met korting die kan oplopen tot 25%.

Kijk hier voor meer aanbiedingen in de meivakantie.

paasei


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.