Waar gaan jullie in 2009 naartoe?

Welkom bij de tweede Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

De drukke decembermaand is weer begonnen. Sinterklaas is nog in het land en hier en daar komen de eerste kerstbomen alweer in de huiskamers. De lange donkere avonden vullen we met tv kijken en op de tafel branden een paar kaarsjes.

Met heimwee denken we terug aan onze zomervakantie en genieten nog even na. Dan beginnen we plannen te maken waar we volgend jaar onze vakantie door gaan brengen. Waar zullen we heengaan en wat voor soort vakantie willen we gaan beleven met onze kinderen. We krijgen er weer helemaal zin in. Tijd dus om wat ideeën op te doen bij www.vakantie-met-kinderen.com

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #002 Inhoud
  • Reisverhalen voor inspiratie
  • Reistips
  • Vroegboek korting en Brochures
  • Unieke accommodatie in Thailand


Reisverhalen voor inspiratie

Een leuke manier om ideeën op te doen voor een volgende vakantie is het lezen van vakantieverhalen. Op vakantie-met-kinderen.com staan een paar leuke reizen beschreven:

Zuid Afrika is het land dat bezocht is door Frank en Eugene met hun drie jongens Dante(7), Odin(5) en Raven(3). In januari 2008 zijn zij vertrokken om voor drie maanden in dit prachtige land te reizen. Dat de reis een groot succes was blijkt ondermeer uit de reactie van Raven, die zojuist een olifant van dichtbij zag: "dat was Vet pappa".

Het reisverslag Italië is van Cock en Annelies die met Shannon(5) en Finn(3) drie weken vakantie hebben gevierd in Toscane in de buurt van Florence. Het was een afwisselende vakantie met bezoek aan alle mooie stadjes in de omgeving, en voor de kinderen ook veel zwembadplezier.

Zelf zijn we in Marokko geweest met onze jongens Zeb(3) en Tycho(2). Het was onze eerste ervaring met een vakantie met kinderen buiten Europa. Een andere cultuur opsnuiven en beleven, wat zullen onze jongens daarvan vinden. We hebben bewust voor Marokko gekozen omdat de vliegtijd maar iets minder dan 4 uur is. Dat is wel te overzien, en dan zit je in een compleet andere wereld.

Heb je zelf nog een leuk reisverslag en wil je die delen met anderen. Schrijf hem dan op vakantie-met-kinderen.com.


Reistips

Voor een aantal landen binnen en buiten Europa en voor een paar gebieden binnen Nederland zijn aparte pagina's gemaakt. Op deze pagina's staat wat er zoal te doen is voor kinderen en welke kindvriendelijke accommodaties er zijn. Ook is aangegeven welke reisorganisatie er reizen heeft naar dit betreffende land of gebied.

Erg handig als je weet naar welk gebied of land je wilt met kinderen, maar nog niet weet wat je er precies wilt doen. Neem eens een kijkje bij de pagina's onder het kopje Nederland, de pagina's over enkele landen in Europa en onder verre reizen om leuke ideeën op te doen.

De komende tijd zullen er steeds meer van deze beschrijvingen komen. Hou onze website dus in de gaten!!


Vroegboek korting en Brochures

Weet je al waar je naartoe wilt en in welke accommodatie je wilt, Dan is dit de goede periode om je reis te boeken. Bij vele reisburo's gelden vroegboek kortingen. Is toch leuk meegenomen als je korting krijgt op je vakantie omdat je er vroeg bij bent.

Geen zin om je reis via het internet uit te zoeken, maar kijk je liever rustig in een reisbrochure op de bank. Dan is nu het moment om de nieuwe brochures te bestellen voor de zomervakantie van 2009.

De brochures en vroegboekkortingen van de diverse reisorganisaties vindt je door op de links te klikken van het Reisaanbod op de diverse pagina's op onze website.


Unieke accommodatie in Thailand

Regelmatig horen we van leuke accommodaties in het buitenland. We nemen dan contact met hen op om eventueel samen te werken. Zo hebben we nu een aparte pagina op onze website geplaatst voor een uniek vakantiehuis in Thailand. Deze bevindt zich in de mooie regio van Chang Rai, heeft alle kindvriendelijke faciliteiten die je je kan wensen, en wordt gerund door twee Nederlandse dames.

Meer informatie lees je op de pagina over dit vakantiehuis in Thailand


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.