Fijne Feestdagen

kerst vakantie

Vakantie met Kinderen wenst iedereen
Fijne Feestdagen
en een hoop vakantieplezier toe in 2011!!

Zo vlak voor de kerst heeft iedereen het druk. We moeten nog werken, de boodschappen moeten gedaan worden, door de gladheid duurt het allemaal wat langer en de kinderen hebben al vakantie en hebben ook hun aandacht nodig.

Wat kan je dan verlangen naar een heerlijke vakantie in de zon...

En dat komt goed uit! In deze nieuwsbrief begint de voorpret met nieuwe reizen voor 2011 en hebben we het ook nog een klein beetje over kerst.


In deze nieuwsbrief daarom de volgende items:

  • Kerstvakantie
  • Vakantie 2011
  • Eénoudervakantie
  • Kamperen in safaritenten
  • Op vakantie met baby/peuter, schoolkind of tieners
  • Laatste nieuw van Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Kerstvakantie

fotowedstrijd

Net als vorig jaar staat het begin van de kerstvakantie in het teken van heel veel sneeuwplezier. En wat een prachtige foto's levert dat weer op! Als de dooi niet al te erg invalt kunnen we dit jaar genieten van een witte kerst....

Wil je er toch nog even tussenuit met of na de kerst, kijk dan eens bij de Kerstvakantie Aanbiedingen. Hier vind je ook tips voor een gezellig dagje uit met de kinderen.


Vakantie 2011

Veel reisorganisaties proberen mee te denken met de ouders over hoe je een perfecte vakantie met kinderen kunt beleven. Ook in 2011 zit er weer een verrassend nieuw concept bij.

pharos latten met kinderen

Latten op Vakantie.

Nieuw bij Pharos is Latten op Vakantie. Ideaal voor een vakantie met oudere tieners die een vriend of vriendin meenemen. De ouders logeren in een stacaravan, eventueel met de jongere kinderen, en de oudste tiener verblijft in een tentje op een standplaats elders op de camping.

Op vakantie met kinderen staan per regio of land de leukste vakanties die je met je kinderen kunt beleven in 2011. Kijk dus snel onder Nederland, Europa of verre reizen voor een handig overzicht van wat er allemaal aangeboden wordt door diverse reisorganisaties.Eénoudervakantie

wintersport met kinderen

Éénoudervakantie met het BusHotel

In 2011 organiseert het bushotel voor het eerst een éénoudervakantie. Trek nu samen met je kind(eren) en andere éénoudergezinnen van 30 april t/m 5 mei rond door de Duitse en Luxemburgse Eifel.

Geniet samen van spannende, leuke en avontuurlijke activiteiten en ontdek de vrijheid die je hebt met het reizen met het BusHotel.

Ze bezoeken een Wildpark met een grote speeltuin en zomerrodelbaan, middeleeuwse burchten, maken spannende wandelingen langs grote rotsen en donkere kloven en sluiten de vakantie af in een uitdagend klimbos.

Maar naast al deze activiteiten is er nog voldoende tijd om gewoon lekker te ontspannen op een camping.

Deze vakantie wordt je aangeboden voor € 545,- voor ouder + kind. Een extra kind kost € 250,-. Dit is inclusief vervoer, overnachting, maaltijden en genoemde activiteiten.

Het BusHotel is een dubbeldeks megacamper met 14 slaapplaatsen, verdeeld over 7 slaapkamers. Er is een toilet/wasruimte en een complete keukenuitrusting aanwezig.


Kamperen in safaritenten

kamperen in safaritent

SNP - Stijlvol kamperen in safaritenten

Nieuw bij SNP is kamperen in een safaritent. Houden jullie van actief bezig zijn in de natuur, verblijven in een luxe, extra grote tent die van alle gemakken voorzien is, welke op mooie kleinschalige campings staan? Dan kun je terecht in Frankrijk of Italië voor deze heerlijke gezinsvakantie.

In de omgeving is veel te beleven. In Frankrijk kun je naast wandelen (GPS route) en fietsen ook kanoën, terwijl je in Italië ook deel kunt nemen aan een aantal outdooractiviteiten zoals klimmen en abseilen.

Om het vakantiegevoel compleet te maken kun je, terwijl de kinderen nog wat spelen op de camping, onder het genot van een wijntje bijkomen op je eigen houten terras.


Op vakantie met baby/peuter, schoolkind of tieners

Pharos tiener vakanties

Als je op vakantie gaat wil je graag dat je kinderen het naar hun zin hebben. Dat ze op de camping, in het vakantiepark of in het hotel vriendjes tegen komen uit dezelfde leeftijdsgroep. Daar houden diverse reisorganisaties tegenwoordig rekening mee.

Zo kun je bij Pharos reizen speciaal zoeken op de kleiner dan kleuter vakanties voor een vakantie met baby of peuter. Ook staat er bij iedere camping of vakantiepark bovenaan de pagina voor welke leeftijden ze geschikt zijn.

Keycamp heeft ook een selectie gemaakt van campings die speciaal geschikt zijn voor baby's en peuters, kids en tieners. Op deze campings worden leuke activiteiten georganiseerd afgestemd op de leeftijd van je kind.

Bij Neckermann Reizen kun je aan de linkerkant op de site, onder uitgebreid zoeken een vakantie voor kinderen van 0-4, 5-12 of 13-16 jaar uitkiezen. Boek je snel een vakantie bij Neckermann, dan krijg je ook nog een weekendje weg kado!!

En dan zijn er nog de reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in vakanties met baby of peuter. Dat zijn o.a. Kids World Club en PetitParadis.nl.


Laatste nieuw van Vakantie met kinderen

Op de pagina familievakantie staan weer een paar nieuwe reisorganisaties.

Bij Tentocamp kun je avontuurlijk kamperen in luxe safari- of natuurtenten. De tenten staan op soms kleine en soms wat grotere gastvrije kindvriendelijke campings in Frankrijk.

Sweeds heeft een aantal zeer fraaie vakantiehuizen te huur in Zweden. Alle vakantiehuizen liggen aan een grote tuin met veel mogelijkheden tot vermaak voor kinderen. Doordat er twee tot drie woningen gebruik maken van dezelfde tuin vinden de kinderen snel speelkameraden bij andere gezinnen.

Nieuw is de pagina Slovenië met Kinderen. Deze pagina zal de komende weken nog wat uitgebreid worden met een compleet reisaanbod.

Verder zijn de pagina's Thailand met Kinderen en Marokko met Kinderen in een nieuw jasje gestoken en zijn alle pagina's ge-update voor het vakantiejaar 2011.

Kom je toch nog reizen tegen die niet kloppen of waarvan de link niet werkt, laat het me dan gerust weten via het contact formulier op de site.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.