Uitslag Fotowedstrijd 2010

Wat een succesvolle fotowedstrijd hebben we achter de rug!!

Dit jaar zijn er maar liefs 116 foto's ingezonden. Alle deelnemers, hartelijk dank daarvoor!!

Graag wil ik de CanvasCompany en Joepie de Poepie Kinderkleding bedanken voor het mede mogelijk maken van deze fotowedstrijd!!

Maar ik zal er niet langer omheen draaien, de winnaar van de fotowedstrijd 2010, met als prijs een foto op Canvas, is geworden:

Op naar de Rivier, gemaakt door Aad Nicolaas!

Op naar de Rivier

Van twee juryleden kreeg deze bijzondere foto 10 punten!!

Sabine van Vliet -van Capel: Ik heb echt 10x moeten kijken of het echt geen schilderij was, zo'n mooi tafereel, zo mooi vastgelegd!!

Dorien: Wat had ik graag deze foto gemaakt. De trotse gespierde rug van mama Mekka, het blauwe jurkje tussen de sepiatinten, het mooie schilderachtige licht op Parcivial? Wonderschoon!

Nr 2 fotowedstrijd: klik hier

Nummer 2: Jesse en de meeuw

De nummers 2 tot en met 4 hadden evenveel punten van de jury. De vele reacties van onze bezoekers heeft "Jesse met een jonge zilvermeeuw" naar de tweede plaats gebracht. Deze mooie foto van Anja Rozen wint ook een afdruk op canvas!

Dorien: Prachtig moment. Het maakt ook nieuwsgierig naar het geheim dat ze samen delen. Wat vliegt er boven hun hoofd?


Nr 3 fotowedstrijd: klik hier

Nummer 3: Dochter Emma geniet...

Deze prachtige foto van M.J. de Ruiter heeft net wat meer reacties dan de nummer 4, en wint daarmee een tegoedbon van Joepie de Poepie kinderkleding.

Karin: Mooie compositie. Sereen beeld. Een beetje griezelig bijna hoe ze daar boven dat landschap 'zweeft'. Wel een échte vakantiefoto.


Nr 4 fotowedstrijd: klik hier

Nummer 4: Lucas in the sky

Deze bijzondere foto van Goedele Vanacker heeft ook een tegoedbon van Joepie de Poepie kinderkleding gewonnen.

Karin: Wat een prachtige kleuren, heel mooi gezien. Het is een dromerig, bijna irreëel beeld.


Nr 3 fotowedstrijd: klik hier

Nummer 5: Sprong in het diepe

Deze vrolijke foto heeft net als de derde en vierde plaats een tegoedbon van Joepie de Poepie kinderkleding gewonnen. Helaas heeft de inzender geen naam of mail gegevens achtergelaten. Heb jij deze foto ingezonden, neem dan even contact met mij op om dit door te geven.

Janneke: Prachtige foto, wat een plezier straalt er van dit meisje af en dan nog wel onder water……


Voor de juryleden erg leuk en soms ook lastig om uit zoveel inzendingen de mooiste en leukste foto's eruit te halen.

Graag wil ik Dorien van der Meer van Dorien van der Meer Fotografie,
Janneke van Kammen van www.jufjanneke.nl,
Karin Amstutz van www.isearchforyou.com
en Sabine van Vliet -van Capel van www.elfkinderfotografie.nl
hartelijk danken voor hun jurering!!


Laatste nieuws van Vakantie met kinderen.

Vele reisorganisaties zijn bezig om het vakantie-aanbod voor de zomer van 2011 gereed te maken. Dat betekent dat er soms reizen verdwijnen en er andere reizen bijkomen.

Vakantie met kinderen is druk bezig met het updaten van alle reizen. Dat kan betekenen dat er soms een link niet werkt. Onze excuses daarvoor!! Laat het me weten en ik maak het weer snel in orde.

Nieuw op de site is Vakantie in de Ardennen met Kinderen. Een pagina vol leuke vakanties en tips voor een dagje uit met de kinderen tijdens de vakantie.

De Thailand met kinderen pagina is in een nieuw jasje gestoken. Ben je op zoek naar een leuk verblijf in de omgeving van Chiang Rai, breng dan een bezoek aan Homestay Chiangrai. Een knus mini-resort met familie-suite of bungalow en zeer kindvriendelijk!

Op de familievakantie aanbieders pagina staan vele leuke reizen en vakantiehuizen aangeboden van vaak wat kleinere organisaties of particulieren.

Nieuw op deze pagina is Sweeds: voor uw vakantie in Zweden!. Sweeds verhuurt kindvriendelijke vakantiehuizen met een grote tuin, in of aan het bos of dichtbij zee. Ze organiseren activiteiten om de kinderen te vermaken in, op of aan het water.

Ook nieuw is Puur Spanje aan Zee met Conil.nl. Zij verhuren huizen in Zuid-Spanje, in het mooiste gedeelte van de provincie Cádiz. De huizen zijn ideaal voor gezinnen met kinderen omdat ze direct op het strand of op loopafstand van de kust zijn gelegen, de zwembaden veelal omheind zijn en de tuinen en terrassen zijn afgeschermd met een hek.


Wat gaan we doen met de kerstvakantie?

wintersport met kinderen

Ben je nog op zoek naar een leuke vakantie tijdens de kerstvakantie, bezoek dan de speciale kerstvakantie aanbiedingen pagina.

Liever een knusse kerst in de sneeuw...kijk dan voor de leukste vakanties op : Wintersport met Kinderen, Wintersport Oostenrijk, Wintersport Frankrijk.Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.