Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #164, Een kindvriendelijke vakantie dichtbij
April 23, 2018
Hallo

Let op: Je ontvangt deze nieuwsbrief via ons "oude" systeem. Schrijf je hier in om voortaan de vernieuwde versie te ontvangen.

Ontvang je ook de nieuwe versie al? Gebruik dan de link onderaan (in de Engelse tekst) om je uit te schrijven voor de oude versie.

Een kindvriendelijke vakantie dichtbij

Voor een heerlijke vakantie met kinderen hoef je niet ver weg.

Sterker nog, de kinderen zullen een kortere autorit zeker kunnen waarderen.

In deze nieuwsbrief daarom een aantal leuke suggesties voor vakanties dichterbij, in Nederland en Belgiƫ.

En... het verslag van ons verblijf bij Villages Nature in Parijs, onder het kopje "Nieuw op Vakantie met Kinderen".


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Coole activiteiten bij Kampeerdorp de Zandstuve
  • Een Strandvakantie in Nederland
  • Belgisch Limburg, boordevol activiteiten
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Coole activiteiten bij Kampeerdorp de Zandstuve

In het gezellige Vechtdal in Overijssel ligt kampeerdorp de Zandstuve. Een ruime familiecamping met veel vertier voor de kids.

Wat dacht je van het subtropisch binnenbad met peuterbad, het openlucht zwembad met supersnelle 50 meter glijbaan, de Crazy Cone glijbaan en waterspeelplaats en Berk's Bostheater met knutselclub? In de mei- en zomervakantie is er nog meer vertier met onder andere de Zandstuve musical.

Voor de kinderen wordt veel georganiseerd. Ook voor tieners tot en met 14 jaar! Met activiteiten als een escape room, spooktocht en kampvuur avonden hebben ze de tijd van hun leven.

Naast een plekje op de camping kun je er diverse accommodaties huren waaronder de Luxe Stuuflodge en de Vechtdallodge met bedstee.


Een Strandvakantie in Nederland

We vergeten het wel eens, maar Nederland heeft een lange kustlijn met de mooiste stranden!

Vooral heerlijk met mooi weer natuurlijk, maar voor kinderen maakt dat niet zo veel uit. Zij vermaken zich prima op het strand en in de duinen, ongeacht het weer.

Ik heb de mooiste strandbestemmingen in Nederland voor je verzameld, van de Waddeneilanden tot aan Zeeland. En de leukste accommodaties, zoals de strandhuisjes bij Julianadorp en diverse mooie vakantieparken bij het strand.


Belgisch Limburg, boordevol activiteiten

Belgisch Limburg kent veel groen, met diverse leuke activiteiten voor een kindervakantie.

In en rond Nationaal park de Hoge Kempen kan je wandelen, fietsen, paardrijden, wat voor kinderen leuk is gemaakt met speeltuinen, blotevoetenpad en speelbossen.

Attracties zijn er ook. Wat dacht je van het pretpark Plopsa Indoor Hasselt? Dus ook met slecht weer zit je gebeiteld.

Overnachten kan je bij verschillende leuke vakantieparken, zoals Molenheide of Landal Mooi Zutendaal.

Lees meer over het mooie Belgisch Limburg


Nog meer mooie regio's in eigen land en onze buurlanden vind je op de pagina Vakantiebestemmingen in Europa met kinderen
Nieuw op Vakantie met Kinderen

Een bestemming in Italiƫ die vaak over het hoofd gezien wordt is Emilia-Romagna. Zo tussen het Gardameer, Toscane en de Adriatische Kust is dat natuurlijk niet zo gek. Maar niet terecht, zoals je op onze nieuwe pagina kunt lezen.

In de voorjaarsvakantie waren wij in Frankrijk. Boven Parijs, vlakbij Disneyland, ligt het nieuwe luxe vakantiepark Villages Natures. Een bijzonder park, ook omdat het geheel duurzaam is.

Hou onze Nieuws pagina in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page