Je fijnste vakantieherinnering bij jou thuis aan de muur...

canvascompany

Wat gaat de tijd toch snel zeg!! En nu is de leukste tijd van het jaar ook alweer achter de rug...de zomervakantie! Maar gelukkig hebben we de foto's nog!!

En met deze foto's kun je weer mooie prijzen winnen als je meedoet aan de fotowedstrijd van vakantie-met-kinderen.com in samenwerking met de canvascompany en Joepie de Poepie kinderkleding.

Verder staat deze nieuwsbrief weer vol informatie over de Wintersport met kinderen, een vakantie met baby of peuter en de herfstvakantie. Nieuwsgierig!? lees dan snel verder...

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #015 Inhoud

  • Fotowedstrijd - Win een foto op canvas van de CanvasCompany!
  • Wintersport met Kinderen
  • Vakantie met baby of peuter
  • Herfstvakantie
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Fotowedstrijd - Win een foto op canvas van de CanvasCompany

fotowedstrijd

Was jullie vakantie ook zo heerlijk? Die van ons wel, en we hebben weer heel veel foto's gemaakt! Jullie ook?

Vind je het leuk om jouw mooiste foto met ons te delen, doe dan mee aan de fotowedstrijd!! De winnaar verdient namelijk een grote afdruk op Canvas van de winnende foto, ter waarde van € 50,-.

2e prijs is ook een afdruk op Canvas, ter waarde van €40,-.

3e prijs is een Joepie de Poepie waardebon ter waarde van € 30,-.

4e prijs is een Joepie de Poepie waardebon ter waarde van € 20,-.

5e prijs is een Joepie de Poepie waardebon ter waarde van € 10,-.

Lees hier de Officiële Regels en schrijf in..


Wintersport met Kinderen

wintersport met kinderen

De zomer is nog niet eens voorbij of we hebben het alweer over de wintersport!! Het lijkt snel, maar als je schoolgaande kinderen hebt moet je er op tijd bij zijn met boeken, omdat je afhankelijk bent van de kerst- of voorjaarsvakantie.

Hoe vind je nou jouw ideale wintersportvakantie met kinderen?

Ieder gezin heeft zijn eigen wensen, en elke reisorganisatie heeft zijn eigen specialiteit. Maar hoe vindt jij nu gemakkelijk de reisorganisatie die bij jou past.

Vakantie met kinderen wil je daar graag bij helpen. Op de pagina wintersport met kinderen staat een overzicht van reisorganisaties, met een beschrijving over wat ze allemaal te bieden hebben. Van all-inclusief vakantie tot het huren van een vakantiewoning.

Op de pagina's wintersport in Oostenrijk met kinderen en wintersport in Frankrijk met kinderen kun je wintersportreizen vinden met speciaal aanbod. Zoals bijvoorbeeld een accommodatie met crèche, een vakantie met tieners of een vakantie waarbij je voor het eerst op de lange latten staat.

Heb je nog andere wensen of vragen over de wintersport, dan kun je ook contact opnemen via het contact formulier of via het vakantie-forum.


Vakantie met baby of peuter

De nazomer is een ideale tijd om op vakantie te gaan met je baby of peuter. Je hebt geen last meer van vakantiedrukte en de temperaturen zullen in zuid Europa een stuk aangenamer zijn dan in de zomervakantie. Bijkomend voordeel is natuurlijk de kosten die in deze periode veel lager zijn.

Reisorganisaties die veel speciale faciliteiten bieden voor een vakantie met baby of peuter zijn:

Kids World Club

Kids World Club heeft vanaf de zomer 2009 babyworld in hun aanbod. Bij babyworld zijn extra faciliteiten speciaal voor gezinnen met kleintjes van 0 t/m 2 jaar. Je vindt babyworld in Spanje, Griekenland, Turkije, Bulgarije, Egypte, Portugal en Tunesië, voor een heerlijke zonvakantie met je baby.
Petit Paradis

Petit Paradis heeft de leukste vakantieparadijsjes met een baby of peuter. De campings zijn mooi maar vooral veilig voor een vakantie met een kleintje. Zonder open water of druk campingverkeer. Vaak met een verwarmd peuterbad en campingplaatsen op vlak terrein zonder grind en greppels.
Pharos Reizen kleiner dan kleuter vakantie

De kleiner dan kleuter vakantie moet voldoen aan een aantal criteria waaronder bijvoorbeeld gratis kinderbedje, verwarmd peuterbad, afsluitbaar terras, speeltuintje geschikt voor kleintjes en kindvriendelijke stopcontacten. Van de 12 criteria die zijn opgesteld moet een accommodatie aan minstens 8 voldoen. Je vindt de hotels en campings in Frankrijk, Italië en Oostenrijk.
Keycamp Holidays

Keycamp Holidays heeft een speciale selectie van campings die geschikt zijn voor gezinnen met baby's en peuters. De campings hebben veilige accommodaties en zijn voorzien van een verandahekje. Er is ook een animatie programma voor de allerkleinsten (soms alleen in hoogseizoen) en je kunt ook gebruik maken van een babysit service. Je vindt de mini world campings in Frankrijk en Italië.
vakantie met baby en peuter Club Med

Club Med heeft heerlijke all-inclusief vakanties op de mooiste plekjes van deze aardbodem. In de clubdorpen voor familie's is er meestal een baby opvang, waardoor je ook wat tijd voor jezelf hebt om lekker te sporten. Ben je op zoek naar een luxe verwen vakantie, dan zit je bij Club Med aan het goede adres....


Voor handige tips voor bijvoorbeeld een autoreis met baby of een vliegreis met peuter kun je ook terecht op onze site onder de baby en peuter pagina's.


Herfstvakantie

herfstvakantie met kinderen

Staat er nog een familieweekend in de planning of heb je in de zomer geen tijd gehad om op vakantie te gaan, dan kun je er ook in de herfstvakantie op uit trekken. Voor warme temperaturen moet je wel wat verder reizen, maar dat kan je juist ook op zeer bijzondere vakantiebestemmingen brengen.

Ook in Nederland is genoeg te beleven in de herfst. Wat dacht je van de prachtige gekleurde bossen met paddestoelen of lekker uitwaaien op het strand tijdens een strandwandeling. En als het weer wat minder is kun je altijd een zwembad of indoor speeltuin bezoeken.

Dus hou de pagina aanbiedingen herfstvakantie in de gaten, want deze zal regelmatig ge-update worden met vakantietips en ook met leuke uitjes voor in de herfstvakantie.


Nieuw op vakantie met kinderen

Dat onze vakantie leuk was en dat we heel veel foto's gemaakt hebben, hebben we al eerder verteld. Wil je weten hoe leuk en hoe onze foto's er uitzien? Lees dan ons reisverhaal over Slovenië en Duitsland


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.