Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #148, Fotowedstrijd 2017: Win een reischeque van TUI !!
September 21, 2017
Hallo

Fotowedstrijd 2017: win een Reischeque van TUI !!

De kinderen zijn alweer een maandje op school. En met het slechte weer van de afgelopen weken heb ik met heimwee aan de vakantie terug gedacht.

Gelukkig hebben we weer een heleboel leuke foto's om onze herinneringen levend te houden! En ik neem aan jullie ook!

Ik zou het heel leuk vinden om jullie mooiste vakantiefoto te mogen zien. Ik hoop dan ook dat jullie allemaal mee gaan doen met de fotowedstrijd. Misschien komt jouw foto dan wel op de website van Vakantie met Kinderen of TUI.

Want de sponsor van de Fotowedstrijd 2017 is TUI. Je kan een reiscadeaubon winnen van maar liefst € 300,-.

Lees hieronder meer over de Fotowedstrijd. En alvast over de reizen van TUI waaraan je de cheque kan gaan besteden...

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Fotowedstrijd 2017: Bezienswaardigheden met kids
  • Wintersport met kinderopvang in Gerlos
  • Coole glijbanen bij ieder Splashworld hotel
  • Family Life voor de hele familie
  • TUI Autovakanties voor iedereen
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Fotowedstrijd 2017: Bezienswaardigheden met kids

Joepie, hij is weer begonnen, de Vakantie met Kinderen Fotowedstrijd!

Dit keer is het thema bezienswaardigheden. Waar je ook op vakantie gaat, je schiet altijd wel een paar plaatjes van de plaatselijke bezienswaardigheden.

Of het nou de Eifeltoren is, een kerkje, of zoals hier een paar mooie watervallen, dat maakt niet uit. Als er maar wel minimaal één kind op staat natuurlijk.

De hoofdprijs is een Reiscadeaubon van TUI, van maar liefst € 300,- !! En er zijn nog andere prijzen.

Ga dus snel naar Het inschrijfformulier.


Wintersport met kinderopvang in Gerlos

TUI heeft een heleboel kindvriendelijke vakantieadresjes in diverse wintersport gebieden. Maar in Gerlos bieden ze net even meer.

Daar zit een goede kindercrèche met Nederlandstalige begeleiding. Boek je een accommodatie in Gerlos, dan kan je de kinderopvang erbij boeken met korting tot wel 50%.

Meer informatie over deze kinderopvang vind je op de wintersport met kinderen pagina van TUI. Even naar beneden scrollen en je ziet het.

Leuke accommodaties in Gerlos vind ik: Appartementen Arbiskogelblick die in het centrum van Gerlos liggen en dichtbij de kinderskischool en oefenweide.

En Gerlos Alpine Estate zijn luxe appartementen voor 5 tot wel 12 personen.


Coole glijbanen bij ieder Splashworld hotel

Voor de waterratten die net even wat extra uitdaging willen bestaan de SplashWorld hotels. Deze all inclusive hotels hebben een uitgebreid waterpark met meerdere zwembaden, glijbanen, lazy rivers, ligbedden, en alles wat je maar kan bedenken bij een waterpark.

Voor oudere kinderen is er volop spektakel. Maar ook aan de jonge kinderen is gedacht. Daarvoor zijn er aparte zwembaden met speeltoestellen, en ondiepe baden om lekker te spetteren.

Overnachten doe je in mooie familiekamers. Kijk hier voor meer informatie en alle SplashWorld vakanties.


Family Life voor de hele familie

TUI Family Life vakanties zijn all-inclusive hotelvakanties waar niemand zich zal vervelen.

Alles is aanwezig. Een heerlijk terras, kinderzwembad voor de kleintjes, professionele entertainmentteams voor jong en oud, maar ook een coole hang-out voor tieners.

Daarnaast is er volop gelegenheid om samen dingen te ondernemen. Met elkaar op kookcursus. Een leuk gezelschapsspel, of doe mee met de Family Olympics.

Lees meer over Family Life.


TUI Autovakanties voor iedereen

Een vakantie bij een leuk vakantiepark. Mooie steden ontdekken met de kids. Een bekend pretpark bezoeken en er blijven overnachten. Vakantie vieren in de bergen.

Bij TUI kun je heel veel verschillende autovakanties boeken waar je blij van wordt.

Op mijn verlanglijstje staat Attractiepark Tripsdrill. Dit attractiepark in Duitsland heeft meer dan 100 attracties. Maar wat nog leuker is.... je kan er overnachten in een boomhut of pipowagen.


Nieuw op Vakantie met Kinderen

Afgelopen zomer hebben we een prachtige rondreis gemaakt door Griekenland.

Op de weblog staat nu deel 2 van het verslag van deze reis. Hierin maken we een rondreis over het vasteland en het schiereiland de Peloponnesos.

Hou onze Nieuws pagina in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page