Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #147, Lekker weg in de herfstvakantie
September 07, 2017
Hallo

Lekker weg in de herfstvakantie

De zomervakantie ligt net achter ons, maar als je naar buiten kijkt wordt het al behoorlijk herfst.

Dus is het tijd om na te denken over plannen voor de herfstvakantie.

Veel vakantieparken hebben nu leuke aanbiedingen voor de herfstvakantie. Ik heb er een paar uitgezocht waar je je bij slecht weer ook binnen goed kan vermaken.

Ook over de grens in België en Duitsland is genoeg te doen, ik heb twee kindvriendelijke bestemmingen voor je gevonden. En natuurlijk is er ook aan de zonaanbidders onder ons gedacht.

Oja, heb je nog een mooie vakantiefoto gemaakt afgelopen zomer? Zoek ze maar op, want onze jaarlijkse Fotowedstrijd komt er weer aan.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Ruimte, luxe, en volop vermaak in Drenthe
  • Weer of geen weer, bij Center Parcs zit je goed
  • Dít park in België scoort een 9.0 op kindvriendelijkheid
  • 5-daagse herfstvakantie voor showkids in Duitsland
  • Nog even naar de Spaanse zon op de Canarische eilanden
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Ruimte, luxe, en volop vermaak in Drenthe

“Ik wil weer naar het Hof van Saksen toe”, roepen onze jongens regelmatig. In november 2014 hebben we op dit mooie vakantiepark een geweldig weekend beleefd.

Vakantiepark Hof van Saksen heeft meer te bieden dan andere vakantieparken.

En dat meer zit 'm vooral in de faciliteiten (spa, wellness en 5(!) restaurants op het park) en extra activiteiten (zwembaden, speelparadijs en kinder academies). Onze kinderen genoten er met volle teugen. En wij ook!

Nu zijn er bovendien nieuwe, coole glijbanen bij het zwembad!!

Handig, tijdens je vakantie kun je logeren in een speciale kinder- of newbornboerderij. Lees snel meer over het Hof van Saksen en waarom ik dit park aanbeveel


Weer of geen weer, bij Center Parcs zit je goed

Blijf je in eigen land, dan ben je bij Center Parcs niet afhankelijk van het weer of het een geslaagde vakantie wordt.

Op deze parken is er zowel binnen als buiten zat te doen. Zwemmen in de AquaMundo, een bezoekje aan de kinderboerderij, en spelen in de speeltuin. En ieder park heeft zijn eigen bijzondere activiteiten.

In de herfstvakantie boek je nu een vierpersoons cottage in de Limburgse Peel al vanaf € 349,-. Bijzonder aan dit park zijn het SportCenter en een 18-holes golfbaan vlakbij.


Dít park in België scoort een 9.0 op kindvriendelijkheid

In Belgisch Limburg ligt vakantiepark Molenheide. Dankzij de vele faciliteiten buiten en binnen een ideale bestemming voor jullie herfstvakantie.

Eén van de grootste trekpleisters is het Zwembad Aquapolis. En dan vooral de 4 spectaculaire waterglijbanen die er zijn.

Ook is er een groot in- en outdoor speelparadijs (het grootste speelparadijs van heel België).

In Kids Valley kunnen kids úrenlang spelen in een wereld van speeltoestellen, klimtorens en glijbanen. Ze kunnen bibberen in het griezelige spookhuis of Kortbeen achtervolgen in het piratenhuis.

Ook is er een bioscoop, een shooting gallery, go-carpiste en nog veel meer. Niet zo gek dus dat dit park heel goed scoort qua kindvriendelijkheid.


5-daagse herfstvakantie voor showkids in Duitsland

Houden je kinderen van shows als 'The Voice Kids' en springen ze zelf ook graag het podium op om te zingen of dansen? Boek dan een onvergetelijke vakantie bij Sauerland Stern (mét kidskorting).

Kinderen krijgen superleuke zang- en dansworkshops van ervaren coaches en er zijn spetterende optredens van o.a. de winnaars van The Voice Kids.

Naast het aanmoedigen van jouw toptalent(en) geniet je van de supermooie omgeving rond Willingen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Goed om te weten: je kind hoeft trouwens geen zanglijster of danskampioen te zijn hoor, als-ie maar enthousiast is!


Nog even naar de Spaanse zon op de Canarische eilanden

Wil je nog even genieten van de zon? Met een gemiddelde van 22 graden in oktober zit je er op een van de Canarische eilanden nog lekker warmpjes bij.

TUI heeft een ruime keuze aan kindvriendelijke hotels op de Canarische Eilanden. Op een aantal zitten al leuke aanbiedingen.

Op de site heb ik per eiland de voor- en nadelen aangegeven.

Mijn persoonlijke favoriet is Lanzarote. Het bijzondere vulkanische landschap, de laagbouw, de mooie stranden en de leuke uitstapjes die je er kunt maken.


Nog meer tips voor de herfst vind je op onze pagina Herfstvakantie aanbiedingen!!
Nieuw op Vakantie met Kinderen

Afgelopen zomer hebben we een prachtige rondreis gemaakt door Griekenland.

Op de weblog staat nu deel 1 van het verslag van deze reis. Hierin bezoeken we de bezienswaardigheden in Athene, en een strand vlakbij de stad.

Ook op de weblog: een verslag van een uitje naar het Foodtruckfestival Rrrrollend Den Haag.

Hou onze Nieuws pagina in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page