Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #142, 7x de leukste pretparken
June 29, 2017
Hallo

7x de leukste pretparken

Nog eventjes en de zomervakantie begint... Heerlijk! En die weken zonder school en werk zijn niet compleet zonder een bezoek aan een pretpark.

De hele dag van de ene leuke attractie naar de andere, coole shows bekijken of jezelf onderdompelen in een magische sprookjeswereld. Kortom; 100% lol!

Boek een vakantie bij een pretpark en geniet extra (lang). Geen gehaast, omdat je alles in één dag wilt zien en doen. Maar een eigen plek op de camping, in een hotel of vakantiepark om te ontspannen na een dag vol vermaak.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Duinrell, daar kikker je van op
  • Overnachten in het Wilde Westen bij vakantiepark Slagharen
  • Europapark in Duitsland, het grootste pretpark van Europa
  • Top-pretpark Port Aventura in Spanje
  • Nog meer pretparktips:
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Duinrell, daar kikker je van op

Wie kent deze slogan niet, van het pretpark met de kikker en het Tikibad.

Maar je kan hier ook een heerlijke kindervakantie vieren op het Vakantiepark.

Vakantiepark Duinrell ligt in een bos- en duingebied, vlakbij het strand. Je vindt er kampeerplekken in het groen, knusse Duingalows en luxe lodgetenten.

Alle accommodaties bevinden zich zo ongeveer in de achtertuin van het attractiepark. En neem ook zeker een duik in het Tikibad, met maar liefst elf waterglijbanen, waar je heerlijk vanaf kunt glijden.

Verblijf je op het vakantiepark dan heb je elke dag onbeperkt toegang tot het attractiepark en een paar uur Tikibad.


Overnachten in het Wilde Westen bij vakantiepark Slagharen

Toe aan een korte vakantie in het Wilde Westen? Neem jouw kleine indiaantjes of cowboys dan mee naar vakantiepark Slagharen, vlakbij het bekende attractiepark!

De sfeervolle accommodaties zijn echt ingericht op kinderen. Wat een avontuur om te overnachten in een echte indianen-wigwam, haciënda of cowboy cottage!

Vakantiepark Slagharen in Overijssel begon ooit met een paar vakantiehuisjes rond een oude boerderij. Bij wijze van attractie kreeg je er een Shetlandpony met een karretje bij.

Die ouderwets gezellige sfeer van het ponypark is gelukkig bewaard gebleven. Het vakantiepark is tegenwoordig een modern vakantiepark. En het bijbehorende pretpark is inmiddels één van de grootste en bekendste van Nederland.


Europapark in Duitsland, het grootste pretpark van Europa

Europark is niet erg bekend bij Nederlanders en dat is zonde! Je vindt er unieke attracties voor jong en oud, geweldige shows en bijzondere restaurants met schappelijke prijzen.

Het park ligt bij het Zwarte Woud in Duitsland, vlakbij de grens met Frankrijk. En is een prachtige tussenstop als je met de auto naar Zuid-Europa gaat. Het is zo groot dat je nooit alles in één dag kunt zien, dus een (mini-)vakantie of weekend is ook leuk. Er zijn prachtige hotels in de buurt.

Wij bezochten het in 2016, en Zeb en Tycho vonden dit écht het leukste pretpark van Europa. Ontdek snel waarom.


Top-pretpark Port Aventura in Spanje

Aan de Costa Dorada ligt het grootste pretpark van Spanje: Port Aventura.

Dit is echt een aanrader wanneer je in Catalonië op vakantie bent. Wij hebben er een paar jaar geleden volop genoten met onze jongens.

Er zijn heel veel attracties, op de blog lees je er meer over. Zoals de Tutuki Splash, een boot die van grote hoogte in het water terecht komt. Op die foto zie je dat Patrick en Zeb direct enthousiast waren. Toen nog wél! Dit was namelijk vóórdat ze helemaal doorweekt uit de attractie kwamen 😉

Lees hier ons complete vakantieverhaal.


Nog meer pretparktips:

Naast de bekende, grote pretparken in Nederland, zijn er diverse kleinere, die vaak net zo leuk zijn. Ken je ook zo'n leuk onbekend pretpark? Voeg die dan toe aan mijn lijstje met de leukste pretparken in Nederland.

Ik mag van Zeb en Tycho een nieuwsbrief over pretparken niet versturen, zonder ook Legoland te noemen...

Het Legoland Billund Resort in Denemarken bestaat uit: Legoland park, Hotel Legoland, vakantiepark Lalandia en Safaripark Givskud Zoo. De perfecte locatie voor een vakantie in Denemarken. Bekijk wat er allemaal te beleven valt.

Kies je voor een last minute pretpark vakantie, dan kies je voor een gezellige mini-break waar kinderen en ouders helemaal blij van worden.

Als je snel vertrekt, kun je vaak profiteren van leuke aanbiedingen. Kies jouw leukste Last Minute Pretpark.


Nieuw op Vakantie met Kinderen

We zijn in deze periode heel druk met vooral de Last minutes met kinderen. Op de website proberen we bij te houden waar je nog leuke, en vooral kindvriendelijke vakantieadresjes kan vinden.

Maar we zijn ook nog even een weekendje aan de drukte ontsnapt. We gingen op bezoek bij Beerze Bulten, waar we het vernieuwde Giga Konijnenhol hebben getest. Lees het op de weblog.

Hou onze Nieuws pagina dus in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page