Veilig op vakantie

Het is buiten bloedheet, en de vakantie begint (bijna). Tijd om onze paklijsten erbij te pakken en je voor te bereiden op een vakantie of weekendje in de zon.

In deze nieuwsbrief vind je alles over veiligheid in de zon tijdens je vakantie met kinderen.

Verder hou ik het deze keer kort. Wel wil ik de winnaar aankondigen van de wedstrijd van de vorige keer en heb ik jullie hulp nodig bij een vraag op het vakantie-forum.

Enne: hou je mailbox in de gaten voor een fotowedstrijd na de vakantie!!

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #014 Inhoud
  • Uitslag Libema Vakantieparken Prijsvraag
  • Veilig op Vakantie
  • Vliegen met XL Airways en kleine kinderen
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • FeedbackUitslag Libema Vakantieparken Prijsvraag

Libema Vakantieparken

De 4 gratis kaartjes voor Speelland Beekse Bergen zijn gewonnen door Anja Spekenbrink!! Hartelijk Gefeliciteerd Anja en een fijne dag toegewenst!!

Is de zomervakantie nog niet geboekt, profiteer dan nu van kortingen die kunnen oplopen tot 50% bij Libema Vakantieparken en je krijgt gratis toegang tot 6 attractieparken!!

Voor meer last-minutes kijk je hier.


Veilig op Vakantie

Voor een veilige vakantie met een baby kun je op de site alles vinden over het reizen met de trein, de auto of met het vliegtuig. Ook vind je er pagina's over o.a. de babygezondheid op vakantie, en een zonvakantie met een baby. Deze tips kun je ook gebruiken voor je vakantie met peuter/kleuter en schoolkinderen.

Hieronder vind je nog een aantal producten voor een extra veilige vakantie!!

Lavera

Zonnebrand spray voor baby en kind

Mam, mag ik gaan zwemmen?
Ja hoor, maar ik zal je eerst even insmeren met zonnebrand en dan kan je over een half uurtje het water in.

Dat wachten hoeft nu niet meer!! Met de zonnebrand spray van Lavera kunnen je kinderen na het smeren gelijk het water in!!

Deze zonnebrand werkt met minerale zonnebescherming. Minerale zonnebrandbescherming werkt onmiddellijk na het opbrengen. Het is niet nodig om nogmaals in te smeren, behalve bij fysieke invloeden zoals bij het afdrogen van je huid met een handdoek.


weet hoe ik heet

Er veilig op uit met de producten van weethoeikheet.nl

Erg handig voor als je een dagje naar een druk strand of attractiepark gaat zijn de sos-producten van "Weet hoe ik heet".

Je kunt bij hun hele leuke sos-polsbandjes, sos-buttons, sos-kinderarmbandjes en sos-sleutelhangers bestellen. Ook is het mogelijk om een ID-plaatje te laten maken die je aan een ketting kan hangen.


happy sunny days

Kids vrolijk en veilig de zon in met HappySunnyDays

Wil je je kinderen extra goed beschermen tegen schadelijke uv-straling, dan is de uv-werende baby en kinderkleding van Happy Sunny Days iets voor jou!!

Deze kleding beschermt de kinderhuid geheel tegen schadelijke zonnestralen.

De shirtjes en rompertjes zien er stoer uit en zitten lekker. Ook verkrijgbaar bij Happy Sunnydays is een goede pet die ook de nek beschermt tegen het felle zonlicht.


Vliegen met XL Airways en kleine kinderen

Op het vakantie-forum is een vraag binnengekomen over vliegen met XL Airways.

Weet iemand hoe kindvriendelijk deze maatschappij is en welke voorzieningen ze hebben voor kinderen? Er is namelijk heel weinig informatie over te vinden op het internet!! Hebben jullie wel eens met deze maatschaapij gevlogen of iets over ze gehoord, reageer dan op deze vraag!!

En je kan op het vakantie forum natuurlijk ook je eigen vraag kwijt. Je krijgt altijd antwoord!!


Nieuw op vakantie met kinderen

Nieuw op vakanties met kinderen is de pagina met vakantietips voor de herfstvakantie.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.