Een (last-minute) vakantie vol sport?

vlaggetjes

Nog even en dan staat Nederland weer op zijn kop!! De straten zijn alweer versierd en de oranjekoeken, oranje chips en oranje limonade is ingeslagen voor een middag of avond voetbal kijken.

voetbal leeuw Maar wat doe je als je in deze periode ook vakantie hebt en het thuisfront wil geen wedstrijd missen.....Kijk dan snel verder naar de tips voor je vakantie tijdens de WK!!

Geen zin in voetbal, doe dan mee aan onze prijsvraag en win 4 vrijkaarten voor Speelland Beekse Bergen. Dan kun je in plaats van voetbal kijken lekker zonnen op het zandstrand, terwijl je kids van de supersnelle waterglijbaan roetsjen of in de klimtorens verdwijnen.

Maar er staat nog meer in deze Vakantie krabbels. Wat dacht je van jeugdkampen en een tip voor een leuk recreatiegebied. Lees dus maar snel verder!! Veel leesplezier!!

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #013 Inhoud
  • Jeugdkampen
  • Libema Vakantieparken Prijsvraag
  • Zomervakantie en Last Minute
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Op Vakantie tijdens het WK Voetbal
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Feedback


Jeugdkampen

Simbo Jeugdkampen

Als ik terugkijk op mijn jeugd, dan is één van de hoogtepunten voor mij het voetbalkamp geweest. En voor mijn ouders waarschijnlijk ook...

Zonder ouders een week weg met vriendinnen. Veel sporten en spelletjes doen en 's avonds disco of bonte avonden. Dat waren nog eens mooie tijden!!

Wil je ook een weekje rust terwijl je kinderen de tijd van hun leven hebben? Al vanaf 4 jaar kunnen je kinderen mee op een jeugdkamp van Simbo of Yeyo.

Sommige kampen staan helemaal bol van de spelletjes, maar ze hebben ook kinderkampen waar je de hele dag bezig bent met bijvoorbeeld paardrijden, muziek en dansen, dierenverzorgen, survivalen of zeilen.

Ook voor tieners worden er geweldige kampen georganiseerd. Wat dacht je van actie, wintersport, strand, gamen, vrijwilligerswerkvakantie in Ghana of een taalvakantie Engels.

Kijk hier voor meer informatie over jeugdkampenLibema Vakantieparken Prijsvraag

Libema Vakantieparken

Libema Vakantieparken

Libema heeft 3 hele leuke vakantieparken in Brabant. Twee daarvan liggen bij Safaripark Beekse Bergen en de andere vlakbij ’s-Hertogenbosch. Als je op vakantie gaat bij Libema vakantieparken krijg je gratis toegang tot 6 attractieparken.

Weet jij welke attractieparken dit zijn?

Geef je antwoord via het contact formulier en maak kans op 4 vrijkaarten voor Speelland Beekse Bergen. De kaarten worden verloot onder de goede inzendingen.


Zomervakantie en Last Minute

last minute

Nog een paar weekjes en dan begint ie alweer... de Zomervakantie.

Onze vakantie is geboekt. Wij trekken deze zomer door Europa. Zijn jullie nog zoekende? Kijk dan eens onder Nederland, Europa of verre reizen !! Daar kun je per land of regio leuke ideeën opdoen voor je vakantie met kinderen.

Ook wij gaan dit jaar voor het eerst in de schoolvakantie omdat onze oudste zoon 5 jaar is en dus leerplichtig. Blijft vervelend dat je in deze periode een hoop extra euro's moet neertellen. Gelukkig zijn er nu de last-minutes weer. Daarmee kan je toch een hoop geld besparen.


Vakantie met Kinderen tip

Park Cronesteyn

Park Cronesteyn in Leiden

Afgelopen week was het mooi weer en wilden wij met het gezin lekker vertoeven op een plekje met water en gras zodat de kinderen zich helemaal uit konden leven.

Onze oppas vertelde over Park Cronesteyn in Leiden. Dat was nog eens een schot in de roos!! In dit park is een geweldige waterspeelplaats met waterpompen, zwemvijver met vlotten en een kabelbaan over het water.

Wat het voor mijn kinderen nog specialer maakte was de trein die af en toe langs kwam. Dan gaan de tinkelbelletjes rinkelen en rennen ze naar een plek waar ze de trein voorbij kunnen zien rijden. Eén groot feest!!

Neem wel zelf wat te eten en drinken mee want er is geen restaurantje.

Is er bij jullie in de buurt ook zo'n leuk park, schrijf het dan op www.vakantie-met-kinderen.com. Met elkaar kunnen we dan een mooie lijst maken van leuke kindvriendelijke recreatiegebieden.


Op Vakantie tijdens het WK Voetbal

Zijn er in jullie gezin ook van die fanatieke voetbal supporters die liever thuis blijven tot het WK voorbij is?? Bang dat ze tijdens de vakantie een wedstrijd zullen missen? En zit je toch vast aan deze periode om op vakantie te gaan, dan hebben deze reisorganisaties misschien wel de oplossing voor jullie probleem....

keycamp

Keycamp heeft diverse campings waar een groot scherm en/of een tv is waar je het WK op kunt volgen. Voor de WK periode geven zij ook al hoge kortingen. Deze kunnen oplopen tot wel 50%. Je vindt de campings in Frankrijk, Spanje en Italië.


Eurocamp

Eurocamp heeft diverse campings in Frankrijk, Italië en Spanje waar een groot scherm staat zodat je de wedstrijden kunt volgen. Tevens hebben zij kortingen van 50% als je de vakantie tijdens de WK doorbrengt met vrienden of familie op een Eurocamp camping met scherm of 30% korting als je alleen met je gezin komt.


vacansoleil

Vacansoleil heeft op diverse campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Slovenië, Oostenrijk, Duitsland, Belgie en Luxemburg een groot scherm staan waar je je favoriete wedstrijden kunt bekijken.


Ook in Nederland zijn er campings en vakantieparken waar een groot scherm neergezet wordt.Hier een lijstje van kind- en voetbalvriendelijke parken.

Camping De Wije Werelt in Otterlo
De Lemeler Esch buitenvakanties in het Overijsselse Vechtdal


Nieuw op vakantie met kinderen

Nieuw op vakanties met kinderen zijn de landenpagina over Portugal en Egypte. Hierop staan weer leuke tips voor een heerlijke vakantie of een mooie rondreis in deze zonnige en bijzondere vakantielanden.

Op de pagina over de provincie Groningen kun je weer diverse uitjes vinden en leuke vakantie-adresjes voor een vakantie met kinderen.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.