Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #129, Wat gaan jullie doen komende zomer?
December 23, 2016
Hallo

Wat gaan jullie doen komende zomer?

Jippie, het is eindelijk Kerstvakantie. Prettige feestdagen allemaal!

En dus is het ook weer tijd om lekker je vakantie voor de komende zomer uit te gaan zoeken.

De reisorganisaties hebben hun programma's nu compleet, en ik heb ook alle aanpassingen weer doorgevoerd op vakantie-met-kinderen.com

In deze Nieuwsbrief leid ik je snel langs een paar leuke tips, en naar nog veel meer mogelijkheden via de verschillende categorieën op de website.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Kindvriendelijke Vakantieparken in Nederland
  • Leuke bestemmingen in Europa
  • Lekker actief met de kids
  • Liever naar de zon?
  • Wil je een bijzondere, verre reis met de kinderen?
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Kindvriendelijke Vakantieparken in Nederland

Eén van de belangrijkste bestemmingen voor een korte of lange vakantie blijft toch altijd ons eigen Nederland.

En dan verblijven we het liefst in een mooi, kindvriendelijk Vakantiepark.

Op alle regio-pagina's in Nederland vind je dan ook mijn tips voor de leukste vakantieparken. En er is natuurlijk de pagina Kindvriendelijke Vakantieparken in Nederland, met alle aanbieders van Vakantieparken.

En als ik er daar dan nog één van mag uitlichten: keer op keer blijkt Landal als de beste uit de bus te komen. Kijk dus vooral naar mijn overzicht van de leukste, kindvriendelijke Landal Parken.


Leuke bestemmingen in Europa

Uiteraard nemen veel Nederlandse gezinnen ook graag een kijkje over de grens. En daarbij zijn we vaak op zoek naar kleinschalige Vakantieparken.

Zoals Vakantiepark Platus, gelegen op de grens van de Dordogne en de Lot in Frankrijk.

Met leuke A-chalets en safari-lodges, en een prachtige grote speelweide voor de kids.

Voor dat soort plekjes moet je er snel bij zijn, anders zitten ze vol. Maar gelukkig staat de website vol met andere prachtige accommodaties in de verschillende landen van Europa.


Lekker actief met de kids

Kinderen vinden het heerlijk om op vakantie actief bezig te zijn. En ook als jij daar zelf weinig zin in hebt, kan je altijd nog heerlijk toekijken.

Ik heb een aparte categorie Actieve vakanties op de website staan. Die staat vol met leuke activiteiten op de mooiste bestemmingen.

Wat dacht je van het geweldige Ardennen Arrangement van Sports Unlimited? Hier krijg ik ieder jaar weer enthousiaste reacties over, dit jaar onder andere van mijn zus en haar kinderen.

Dit is niet alleen een erg leuke vakantie vol met activiteiten, het is ook nog eens heel betaalbaar.


Liever naar de zon?

Dan kijk je vooral bij onze categorie Zonvakanties met kinderen.

Daar vind je de verschillende aanbieders van zonvakanties. En met name wat ze voor gezinnen met kinderen te bieden hebben.

Zo heeft TUI sinds kort haar formule Family Life geïntroduceerd. All-inclusive hotelvakanties, met voor ieder wat wils. Zwembaden en kids clubs, en voor de ouders rust, en lekker eten. Of doe je liever mee met de activiteiten?

En dan is er natuurlijk ook nog SplashWorld, met de beste waterparken voor jong en oud.


Wil je een bijzondere, verre reis met de kinderen?

Dat is toch de droom van veel gezinnen. Een keertje verder weg, de wereld ontdekken. En daarvoor hoef je echt niet te wachten tot het tieners zijn.

Ook jongere Kinderen vinden het geweldig om te zien hoe hun leeftijdsgenootjes in andere landen leven.

Local Hero Travel brengt je in contact met de locals, en dat begint al met de reis-expert.

Sinds kort staat er op vakantie-met-kinderen.com een prachtige aanklikbare kaart met de leukste verre bestemmingen. Kijk dus snel, droom weg, en plan die verre reis met je gezin.


Dit zijn slechts enkele van de vele categorieën kindervakanties die op de website staan.

Op de Homepage zie je blauwe icoontjes met de verschillende soorten vakanties. En op iedere andere pagina zie je ze in de linkerkolom, ook in het blauw.


Nieuw op Vakantie met Kinderen

We hebben de laatste tijd hard gewerkt om alles op de website weer up to date te hebben. Maar tussen de bedrijven door hebben we ook nog een paar nieuwe bestemmingen uitgezocht.

Zo is er nu een pagina over Vietnam. Dit prachtige land bezochten we zonder kinderen op onze wereldreis. Maar nu zijn er ook leuke kinderreizen, dus kijk snel.

Daarnaast werken we hard aan pagina's voor de verschillende regio's in Duitsland.

Hou onze Nieuws pagina dus in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page