Leuke uitjes in de meivakantie

De meivakantie staat voor de deur, tijd om plannen te maken voor een dagje uit met de kinderen. Deze nieuwsbrief staat in het teken van leuke uitjes en bijzondere acties!!

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #011 Inhoud
  • Tips voor leuke uitjes
  • Speciale actie
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Feedback


Tips voor leuke uitjes

Bakkerij MuseumGevulde koeken in het Bakkerij Museum

Voor het lekkerste uitje moet je in Hattem zijn!! Heb je al eens een vulkoek gemaakt en versierd? Dat kan tijdens de meivakantie in het Bakkerij Museum!! Maar er is nog meer te beleven.... Er is namelijk ook een familievoorstelling in het museumtheater m.m.v. bakker / entertainer Fred.ApenheulApenheul - orang oetan Karl wordt 50!!

Tijdens de meivakantie wordt de verjaardag van de oudste aap van de Apenheul gevierd!! Orang oetan Karl wordt 50 jaar, wat heel bijzonder is omdat maar weinig orang oetan-mannen zo oud worden.

Er zijn speciale voederpresentaties bij de orang oetans, je kan je laten sminken als je favoriete dier en meedoen met knutselactiviteiten.Duinrell Duinrell 1 Euro korting op entree

Een dagje uit naar Duinrell is plezier voor het hele gezin!! Voel de vlinders in je buik van de Kikkerachtbaan, de Falcon, de Mad Mill en de Splash. Terwijl de kleintjes zich vermaken in de Minitrein, de binnen en buiten speeltuin en rondjes draaien in de Carrousel.

Ben je een echte waterrat, dan mag je natuurlijk het Tikibad niet missen met zijn vele glijbanen en heerlijke zwembaden.


Wil je er nog even tussenuit, kijk dan voor de leukste vakanties op aanbiedingen meivakantie en last minute met kinderen.


Speciale actie

Vakantie bij een attractiepark Disneyland Parijs 50% korting

Tot 12.00 uur op donderdag 29 april heeft Disneyland een speciale actie van 50% korting op boekingen van 3 dagen/ 2 nachten of van 4 dagen/ 3 nachten! Ontmoet je geliefde Disney figuren, laat je adrenaline stromen als je in de opwindende attracties zit en geniet van de schitterende shows in het prachtige Disneyland Parijs!!Vakantie met Kinderen tip

Uit met Korting

Heb je plannen om met de kinderen een dagje uit te gaan, kijk dan even op de site uit met korting!! Zij hebben vele kortingsbonnen van verschillende attractie- of dierenparken


Nieuw op vakantie met kinderen

Nieuw op vakanties met kinderen zijn de landenpagina over Portugal en Egypte. Hierop staan weer leuke tips voor een heerlijke vakantie of een mooie rondreis in deze zonnige en bijzondere vakantielanden.

Op de pagina over de provincie Noord Holland kun je weer diverse uitjes vinden en leuke vakantie-adresjes voor een vakantie met kinderen.

Ook is de site uitgebreid met een gedeelte over éénoudervakanties. Wat zijn de voordelen van zo'n vakantie en wat is er allemaal mogelijk, is allemaal te vinden op deze pagina!!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.