Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #115, Kom je deze zomer logeren bij de boer?
June 10, 2016
Hallo

Kom deze zomer Logeren bij de Boer!

Wat is er nou leuker voor kinderen dan struinen op het boerenerf en knuffelen met dieren?

Deze ingrediënten met een fijne accommodatie waar je als ouder helemaal tot rust kan komen, zorgen voor een heerlijke zomervakantie vol plezier.

Deze nieuwsbrief staat vol met super leuke boerderijvakanties in binnen- en buitenland. Waar je als ouder en kind met volle teugen van zal genieten!

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Veel plezier op de boerderijen van Farmcamps
  • Authentiek en toch luxe bij BoerenBed
  • Boerderijvakantie in de bergen van Slovenië
  • Boerderijvakantie vanuit Hotel Gut Vögeihof, Oostenrijk
  • Vakantieboerderij Firbas, Slovenië
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Veel plezier op de boerderijen van Farmcamps

Spelen in de Hooi Hooi Speelschuur, klimmen op de tractorbanden klimtoren, lekker rondrijden op een skelter of knuffelen met de dieren. De kinderen zullen zich prima vermaken op de boerderijen van Farmcamps.

Dit is maar een kleine greep uit de vele activiteiten die je kan ondernemen. Elke boerderij is uniek en biedt andere faciliteiten aan. Ik heb een handig overzicht op de website.

Logeren doe je er in compleet ingerichte glampingtenten voor max. 6 personen. Er zijn ook luxe varianten met eigen sanitair.


Authentiek en toch luxe bij BoerenBed

Ook BoerenBed (voorheen vooral Het Betere BoerenBed genoemd) biedt compleet ingerichte tenten bij boerenbedrijven. Hier gaat men nog een stapje verder.

Je gaat namelijk een stapje terug in de tijd. Slapen in een bedstee, koken op een houtkachel, en verlichting met kaarsen en olielampen.

Toch geniet je hier ook van luxe. Uitstekende bedden, eigen sanitair, en wat dacht je van een eigen hot tub?

BoerenBed heeft boerderijvakanties in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland, en Ierland.

Voor de Boerderijen in Engeland kunnen we een speciale korting van 100 Britse ponden aanbieden, door gebruik te maken van de kortingscode week100.


Boerderijvakantie in de bergen van Slovenië

Wauw, wat ligt deze boerderij van de familie Skuber in een prachtige mooie omgeving van de Kamniske Alpe. Een hele fijne plek voor de kinderen om te kledderen in het beekje en zeeën van ruimte om te spelen.

Op de boerderij, die nog in bedrijf is, kan je leren koeien melken en op paardrijles. Slapen doe je er in een familiekamer in de boerderij of in een landelijk ingerichte safaritent.

In de zomermaanden is er een Nederlands team aanwezig dat diverse kinderactiviteiten organiseert. Boeken kan via SNP Natuur Reizen.


Boerderijvakantie vanuit Hotel Gut Vögeihof, Oostenrijk

Wees welkom in hotel Gut Vögeihof van de familie Ortner. Tijdens deze vakantie ga je leren wat het leven op een boerderij inhoudt en hoe je de dieren verzorgt.

De kinderen mogen koeien leren melken en misschien ook brood bakken. Natuurlijk mogen ze spelen met de katten, pony’s en konijnen op de boerderij (op ca. 5 minuten wandelafstand).

En als je van vissen houdt, probeer dan een regenboogforel te vangen in de visvijvers van opa Leonhard, op de alm.

En weet je wat het allerleukste is: het hele gezin mag een nachtje slapen in de hooischuur! Het arrangement is te boeken via Pharos Reizen.


Vakantieboerderij Firbas, Slovenië

Vakantieboerderij Firbas ligt in het noordoosten van Slovenië. Dit stukje Slovenië is beroemd om de vele ooievaars en ligt midden in het belangrijkste wijngebied van Slovenië. In de omgeving kan je vele sportieve activiteiten ondernemen.

Op de boerderij mogen de kinderen helpen met het verzorgen van de dieren en de moestuin bijhouden en water geven.

Inbegrepen zijn 7x ontbijt en 7x diner plus een welkomstdrankje. De gerechten die de gastvrouw klaarmaakt komen meestal van producten van de boerderij.

De familiekamer geschikt voor, 2 volwassenen en 2 kinderen, is te boeken via Pharos Reizen voor 7 dagen. De aankomstdag is altijd zaterdag.


Bekijk meer leuke boerderijvakanties op onze pagina Logeren bij de Boer.
Nieuw op Vakantie met Kinderen

Onze jongens zijn er nog steeds vol van: Europapark. Wat een geweldig pretpark is dat. Lees nu op de weblog hoe we ons daar 3 dagen lang vermaakt hebben.

Op de website hebben we inmiddels een beschrijving van de regio rond de Chiemsee in Zuid-Duitsland.

Hou onze Nieuws pagina in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page