Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #112, Ga je wel eens op Stedentrip met de kids?
April 22, 2016
Hallo

De leukste tips voor een Stedentrip met kinderen

Een stad ontdekken samen met de kinderen kan heel leuk zijn. Dan moet je alleen wel rekening houden met hun wensen.

De hele dag rondhangen in musea vinden veel kinderen niet geweldig.

Maar als je tijdens je bezoek naast die mooie kerk ook het voetbalstadion of de favoriete speelgoedwinkel van je kinderen bezoekt wordt het al een stuk leuker.

In deze nieuwsbrief vind je allerlei tips voor een leuke stedentrip met kids. Van complete vakanties tot fietsexcursies en leuke overnachtingsplekjes in de stad.

Verder wil ik iedereen een hele fijne meivakantie toewensen.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Harry Potter in Londen met Buro Scanbrit
  • Stedentrip op de fiets met BajaBikes
  • Complete stedentrips voor gezinnen bij Pharos Reizen
  • Mooie appartementen in de stad bij WaytoStay
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Harry Potter in Londen met Buro Scanbrit

Ben je een echte Harry Potter fan? Dan is deze thema stedentrip een aanrader.

Bij deze trip zitten namelijk entreebewijzen voor het hele reisgezelschap voor de Warner Bros Studio’s. Hier krijg je een kijkje achter de schermen op de filmset van The Making of Harry Potter.

Bij de reis zitten twee overnachtingen in een hotel in Londen. En de twee overnachtingen aan boord van de Stena Line.

Ook inbegrepen zijn Retourtickets voor de trein van Harwich naar Londen. En kaartjes voor de Hop-on-Hop-Off Londen City Tour.


Stedentrip op de fiets met BajaBikes

Een super leuke manier om een stad te ontdekken is per fiets. Nog leuker wordt het met een Nederlandse gids, en een tocht die geschikt is voor kinderen.

BajaBikes biedt precies dat. In maar liefst 50 top-steden, waaronder Praag, Barcelona en Rome, maar ook bijvoorbeeld Florence, New York en Buenos Aires.

In de meeste steden zijn kinderfietsen en kinderzitjes aanwezig, en er zijn ook stadswandelingen die geschikt zijn voor kinderen.


Complete stedentrips voor gezinnen bij Pharos Reizen

Pharos reizen heeft hele leuke Stedentrips met Kids. De steden die je met Pharos kunt bezoeken zijn onder andere Kopenhagen, Mechelen, Parijs, Berlijn, Rome en Londen.

Leuk is het speciale vader-zoonarrangement naar Barcelona inclusief bezoek aan Nou Camp. En voor de dames het moeder-dochter arrangement naar Antwerpen waar alles in het teken staat van mode.

Je verblijft in een kindvriendelijke accommodatie en meestal zit er bij het arrangement iets leuks voor de kinderen zoals puzzeltocht, hop-on-hop-off-bus ticket, een boottocht of ballonvaart.

Ga weer eens genieten van een mooie stad en je zult zien dat de kinderen het ook geweldig vinden!!


Mooie appartementen in de stad bij WaytoStay

Een eigen plekje in de grote stad. Bij Waytostay.com kan je appartementen huren in diverse Europese steden waaronder Amsterdam, Parijs, Londen, Barcelona en Berlijn.

De appartementen zijn van hoge kwaliteit en hebben een mooie ligging in de stad.

In het aanbod zitten ook appartementen die geschikt zijn voor 6 of 8 personen of nog groter. Ideaal voor grote of samengestelde gezinnen!


Op de website vind je nog meer Stedentrips met kinderen.
Nieuw op Vakantie met Kinderen

Ver weg of dichtbij op vakantie? Die keuze is voor ieder gezin anders. Voor beiden hebben we iets nieuws op de website.

Zo zijn we zelf afgelopen weekend bij een hele leuke kleine camping geweest. Bij Natuurcamping d'Olde Kamp verbleven we in een hele leuke plaggenhut!.

Wil je liever ver weg op vakantie? Dan is Cuba met kinderen een hele bijzondere bestemming. Bekijk de oldtimers in Havana, zolang het nog kan.

Hou onze Nieuws pagina in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page