Wat ga je doen met Pasen en in de Meivakantie?

Heb je al plannen? De kou is eindelijk weg, en dus is het tijd om je te verlekkeren aan plannen voor met de Pasen en in de Meivakantie. In deze nieuwsbrief vindt je wat tips.

Maar misschien ben je nog bezig met plannen maken voor een grotere reis. Ook dan moet je vooral verder lezen, want we hebben een unieke aanbieding voor een reis naar Zuid-Afrika!!

Tenslotte heb ik nog wat vragen gekregen op de website, waarvoor ik graag jouw input wil vragen.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #011 Inhoud
  • Speciale reis Zuid-Afrika
  • Weg met Pasen
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Meivakantie aanbiedingen
  • Weet jij het antwoord?
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • Feedback


Speciale reis Zuid-Afrika Olifanten kijken in Addo

In Oktober/November vorig jaar hebben wij een geweldige reis in Zuid-Afrika gemaakt. Dit land is uitstekend te bereizen met (jonge) kinderen, en als je er de gelegenheid voor hebt, moet je het zeker overwegen

Onze reisagent Club Africa heeft samen met ons een speciale aanbieding gemaakt voor Vakantie-met-kinderen.com bezoekers.

Lees dus snel meer over deze gezinsvakantie Zuid-Afrika.


Weg met Pasen

Nog een paar weekjes en dan staat de pasen alweer voor de deur. Een lang weekend vrij waarin je een heleboel leuke dingen kan doen met de kinderen. Vele gezinnen kiezen er voor om een weekendje op een vakantiepark door te brengen. Hier wat tips:

Libema

Libéma Vakantieparken - Proefweekend met Pasen

Libéma Vakantieparken organiseert van vrijdag 2 april t/m maandag 5 april een Proefweekend. Iedereen die graag eens zou willen kamperen op één van de drie vakantieparken (Vakantiepark Beekse Bergen, Safaricamp Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos) kan dan een weekend lang kamperen en gebruik maken van alle parkfaciliteiten.

Boek je tijdens het proefweekend daadwerkelijk een kampeervakantie van minimaal 7 nachten? Dan krijg je het Proefweekend van Libema cadeau en betaal je dus helemaal niets! Het betaalde bedrag wordt ingehouden op de nieuwe reservering.


boomhiemke

Boomhiemke - Paasarrangement

Vier pasen aan het strand en in de duinen op Ameland bij Boomhiemke!! Je verblijft in een bungalow, en op het vakantiepark zullen de kinderen zich vermaken in de speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam. Bij het arrangement zit o.a. een heerlijke brunch op eerste paasdag en een paaspresentje voor de kinderen.

Klik hier voor nog meer tips voor een weekendje uit met pasen.


Vakantie met Kinderen tip

Kidsfun

Het leukste kinderfeest van De Kempen

Het leukste kinderfeest van De Kempen is op 2e paasdag (5 april 2010) in Den Tref in Hapert. De ingrediënten voor dit kinderspektakel zijn luchtkussens, ballonnenclowns en toffe tante's grimeerstudio. Maar dat is nog niet alles! Op het podium staan Clown Belle, de Magic goochelshow, DroOMBand en als klap op de vuurpijl de drie jonge meiden van Djumbo!

Nog meer leuke uitjes vind je onderaan de pasen pagina.


Meivakantie aanbiedingen

Na deze koude winter die vooral lang heeft geduurd zijn veel mensen wel toe aan een beetje warmte. Dit jaar is de meivakantie een ideale tijd om de warmte op te zoek aangezien die twee weken duurt.

Extra voordeel is dat de prijzen nog lekker laag zijn. Maar je moet wel opletten of alle faciliteiten open zijn. Op veel vakantieparken zijn de restaurants en zwembaden pas vanaf half mei geopend. Hieronder wat tips...

Village le Sérignan Plage

Pharos Reizen

Pharos Reizen heeft een heleboel leuke vakantieplekjes door heel Europa waar je met de meivakantie terecht kunt. Een hele leuke is:

Camping Yelloh! Village le Sérignan Plage - Frankrijk

Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage ligt vlakbij Sérignan, direct aan een fijn zandstrand en aan de middellandse zee. Vanaf de camping loopt u zo het strand op. Groot voordeel van het strand is dat het heel langzaam afloopt, waardoor kinderen tot ver in de zee kunnen staan. Verder is er een heerlijk zwembad met grasveld, veel voorzieningen voor kinderen van alle leeftijden, alles is ter plaatse aanwezig, uitstekende stacaravans, bijna altijd mooi weer, maar vooral een heerlijk ontspannen en ongedwongen sfeer.

WOW Topkapi Palace

Corendon

Corendon heeft een aantal sjieke all-inclusief hotels in Turkije in hun aanbiedingen voor de meivakantie.

Het WOW Topkapi Palace is zo'n sjiek hotel aan het strand van Kundu. Het centrum van Antalya ligt op 17 km. WOW Topkapi Palace lijkt net een klein dorp met al zijn leuke gebouwen en pleintjes, en ligt direct aan een mooi zandstrand. De vele faciliteiten van het hotel waaronder diverse zwembaden, het uitgebreide animatieprogramma, de goede verzorging en de onlangs gerenoveerde kamers zullen ervoor zorgen dat je een vakantie zult beleven die je nooit meer zult vergeten!


Weet jij het antwoord?

Regelmatig krijg ik vragen van bezoekers over hun vakantie met kinderen.

Zo was Chantal op zoek naar een Campingplaats waar grote gezinnen terecht kunnen. Ik heb er een paar voor haar gevonden, maar misschien weet jij er ook wel één? Meld hem dan hier: Campingplaats voor grote gezinnen

Ook is Jeroen nog op zoek naar een kindvriendelijke accommodatie in Kota Kinabalu, op Maleis Borneo. Ook hij gaat een antwoord van me krijgen, maar misschien ben jij me voor: Kindvriendelijke accommodatie in Kota Kinabalu.

En heb je zelf een vraag, eenvoudig of moeilijk maakt niet uit, stel hem op Vakantie-met-kinderen.com en ik ga het voor je uitzoeken.


Nieuw op vakantie met kinderen

Nieuw op vakanties met kinderen is de landenpagina over Engeland. Hierop staan weer leuke tips voor een heerlijke vakantie niet zo ver van huis.

Ook nieuw zijn de pagina's over de provincies Overijssel en Zuid-Holland, en de pagina over Friesland is vernieuwd.

Ook is de site uitgebreid met een gedeelte over Vakanties met tieners, toch een doelgroep met aparte wensen.

Tenslotte zijn er een paar Kindvriendelijke restaurants toegevoegd. Weet je er ook één? Zet hem dan op de site!!


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.