Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #107, Welke afweging tussen zon en actie maken jullie?
February 12, 2016
Hallo

Wil je naar de zon maar toch wat actie?

Ken je dat dilemma? Je wil in de vakantie lekker luieren in de zon. Maar toch ook wel wat zien.

En manlief (of vrouwlief...) kan maar moeilijk stilzitten. Om nog maar te zwijgen van de kinderen, die willen actie!!

Voor ieder gezin ligt de balans tussen luieren en actie anders. In deze nieuwsbrief bied ik je verschillende mogelijkheden, van veel actie tot weinig...

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Actieve rondreizen op de fiets
  • Beleef een land in een notendop
  • Een cruise met kinderen
  • Zonvakanties van TUI met actie voor de kids
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Actieve rondreizen op de fiets met Fiets-Fun

Lekker actief bezig zijn en ondertussen een klein stukje van Nederland, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Suriname of Indonesië ontdekken.

Fiets-Fun is een kleine organisatie met een grootse reputatie en een grote diversiteit aan reizen.

Fietsen en diverse spullen die handig zijn voor gezinnen kan je er huren. Zoals karretjes voor de peuter, tandems, kinderfietsen of kinderzitjes voor achterop.

Al fietsend door de natuur maak je gemakkelijk contact met de omgeving en de mensen. Je fietst van de ene camping naar de andere waar je overnacht in 'De Waard' tenten.

Ook is het mogelijk om in huisjes of hotels te overnachten.


Notendop reizen van Pharos Reizen

Toscane, Rome èn de Venetiaanse kust ontdekken in Italië. Het ruige landschap met zijn Fjorden en Oslo ontdekken in Noorwegen. De Plitvice meren en de stranden in Istrië bezoeken in Kroatië.

Pharos Reizen heeft hele leuke notendop reizen waarbij je de belangrijkste hoogtepunten van een land bezoekt.

In één reis krijg je een complete indruk van de bekende plekjes, gewoontes en gerechten van dat specifieke land.

Op de website staat een overzicht van alle Notendop reizen. Waarschijnlijk staat jouw favoriete vakantieland er ook wel bij!!


Nòg relaxter rondreizen op een Cruise

Veel zien in korte tijd met het voordeel dat je niet elke keer in en uit hoeft te pakken. Dat vind ik het grote voordeel van een cruise.

Overdag bezoek je leuke steden of mooie stranden en 's nachts vaar je door naar de volgende bestemming. Aan boord is er veel vermaak voor het hele gezin.

Maar welke schepen zijn nou het meest kindvriendelijk? Bekijk mijn overzicht van de meest kindvriendelijke cruiseschepen.


Zonvakanties van TUI met actie voor de kids

Voor een heerlijke zonvakantie kan je uiteraard prima bij TUI terecht. En zij hebben ook volop mogelijkheden voor actie voor de kids.

Zo hebben ze de Barkie Kids Club vakanties met Nederlandstalige animatie. Minder bekend maar net zo leuk zijn de Captain Popcorn vakanties voor kinderen van 4 tot 12. Deze Nederlandstalige animatie is geheel in piratenstijl.

Bij de Family Life vakanties heb je alles voorhanden. Een heerlijk terras, kinderzwembad voor de kleintjes, maar ook een coole hang-out voor tieners. Terwijl je bij Magic Life geniet van de all inclusive formule met extra actieve mogelijkheden.

Voor waterratjes die graag van glijbanen gaan zijn de Splashworld hotels ideaal. Bij deze hotels zit een spectaculair waterpark met coole glijbanen.


Nieuw op Vakantie met Kinderen

We hebben weer twee leuke nieuwe bestemmingen voor je beschreven op de website.

Hou je van de zon, maar ook van mooie natuur? Dan is Cyprus wel wat voor jullie. Ontdek het eiland van de zon en de liefde!

Een verre bestemming die je graag aan de kinderen wil laten zien is Suriname. Toon ze de Nederlandse roots, de verschillende culturen, en de jungle van de Amazone.

Hou onze Nieuws pagina in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page