Back to Back Issues Page
Vakantie krabbels #102, Wat ga je doen deze kerstvakantie?
December 04, 2015
Hallo

Wat ga je doen deze kerstvakantie?

Morgen is het pakjesavond, iedereen een hele fijne Sinterklaasavond!!

Maar dat betekent ook dat de kerstvakantie aan het naderen is. Wat gaan jullie doen deze kerstvakantie?

Dit jaar is er al bijna een volle week kerstvakantie voordat het echt kerst is. Ook als je met kerst graag thuis bent kun je er dus toch een paar daagjes op uit.

In deze nieuwsbrief dus een aantal leuke tips om er vóór of tijdens kerst lekker op uit te trekken.

Wil je nog beter op de hoogte blijven van kindvriendelijke uitjes, vakanties en nog veel meer?

Volg ons dan op Facebook of Twitter


In deze nieuwsbrief de volgende items:

  • Kerst in de sneeuw van Willingen
  • Molenheide vakantiepark in België
  • Ontmoet de kerstman bij Beerze Bulten
  • Kerst en oud & nieuw bij Landal GreenParks
  • Nieuw op Vakantie met Kinderen
  • Feedback


Kerstdagen in de sneeuw bij Sauerland Stern

Het blijft natuurlijk een gok of er ook echt sneeuw ligt... Maar een feestje wordt het in ieder geval als je de kerstdagen doorbrengt bij Sauerland Stern in Willingen.

Voor de kinderen is er pakjesavond, bingo, karaoke en playbackshow. En natuurlijk kunnen ze ook naar hartelust spelen in speelparadijs Stern-Junior-Eldorado. Of een duik nemen in het naast het hotel gelegen subtropische zwembad.

Bijzondere activiteiten zijn het kerstbal, een fascinerende ijsshow en een fakkelwandeling met glühwein en chocolademelk.

Er zijn kamers voor max. 5 personen. Bekijk ook de andere Kerstarrangementen van Pharos Reizen


Kerst in België bij Molenheide Vakantiepark

Vlakbij de Nederlandse grens in België ligt het leuke vakantiepark Molenheide. Hier kunnen de kinderen zich prima vermaken, terwijl je zelf geniet van de rust.

Er is onder andere een gigantisch overdekt Speelparadijs met sprookjesburcht en gunhouse. En een Zwemparadijs met kabouterbad en toffe glijbanen.

Super cool is het mega indoor Minigolf ‘De Mijn’, met verschillende thema’s zoals steenkool-, goud- en diamantmijnen. Aangevuld met geur-, kleur- en trileffecten zorgt dat voor veel pret voor iedereen!


Ontmoet de kerstman Bij Beerze Bulten

Tijdens de kerstvakantie kan je de kerstman ontmoeten bij Beerze Bulten. Hij speelt namelijk mee in de show van Bultje en is ook regelmatig in de overdekte speelhal te vinden.

Het recreatieprogramma staat vol met coole winteractiviteiten. Zoals winterknutsels tijdens de knutselochtenden, sportactiviteiten en de mooiste wandeltochten door de bossen van Beerze.

Logeren kan je er in luxe en sfeervolle accommodaties. En als je van lekker eten houdt, op Tweede Kerstdag kan je van een heerlijke kerstbrunch en kerstbuffet genieten in Brasserie de Hagehorst!


Een knusse kerst en oud & nieuw bij Landal GreenParks

De kerst doorbrengen in de mooie natuur kan dit jaar bij Landal Greenparks met korting die kan oplopen tot 25%

Wist je dat er vuurwerkvrije parken zijn bij Landal? Ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of een huisdier.

Weet je niet naar welk park je wil? Bekijk de meest kindvriendelijke Landal Parken in Nederland.


All Inclusief genieten bij Wunderland Kalkar

Vanaf 26 december kan je een leuk kerstarrangement boeken bij Wunderland Kalkar. Met een uitgebreid animatieprogramma inclusief een Kerstshow (op 26, 28 en 30 december), leuke spelactiviteiten en nog veel meer voor jong en oud.

Kinderen van 0 t/m 2 jaar verblijven gratis bij Wunderland Kalkar

Kinderen van 3 t/m 12 jaar betalen de helft van de prijs


Nog meer leuke uitjes en aanbiedingen vind je op onze Kerstvakantie pagina.
Nieuw op Vakantie met Kinderen

We zijn de afgelopen tijd weer heel druk geweest met nieuwe regio-pagina's. Zo vind je nu de pagina's over de Noord-Franse regio's de Elzas en de Vogezen. En een pagina over het prachtige Catalonië.

Op de weblog staan nieuwe artikelen over onze belevenissen in Vakantiepark Sudsee Camp, Onze activiteiten op de Lüneburger Heide en in het pretpark Heide Park.

Hou onze Nieuws pagina dus in de gaten, voor alle updates.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig? Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website, of een reply op deze nieuwsbrief.

Als je deze nieuwsbrief leuk vindt, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Back to Back Issues Page