Is je vakantie al gekozen?

Welkom bij de tiende Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief van Vakantie-met-Kinderen.com

Januari is traditioneel DE maand om de zomervakantie te boeken. Maar dan moet je maar weten waar je naartoe wilt…

Twee weken geleden was er de Vakantiebeurs in Utrecht om inspiratie op te doen over de mogelijkheden. Uiteraard ben ik daar een kijkje wezen nemen, en heb ik voor jullie wat leuke tips verzameld.

Maar ook als je vakantie al geboekt is heb ik wat leuke informatie voor je. Wat dacht je van een leuk uitje met kinderen!!

pharos skikids

Wij gaan niet op wintersport, en ik ben dus op zoek naar leuke uitstapjes met onze kids. Ik heb een apart hoekje op de site gemaakt waar je voor leuke uitjes terecht kunt. En laat ook je eigen tips daar achter!!

Tenslotte komt ook de voorjaarsvakantie er weer aan. Heb je nog niets geboekt, maar begint het wel te kriebelen? Lees dan snel verder.

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #010 Inhoud
  • Vakantie zonder ouders
  • Tips voor de voorjaarsvakantie
  • Vakantie met Kinderen Tip
  • Nieuw op vakantie met kinderen
  • De vakantiebeurs
  • Feedback


Vakantie zonder ouders

Een vakantie met kinderen is fantastisch. Maar misschien wil je ook weer eens met zijn tweeën? Dan kunnen je kinderen er prima alleen op uit!! Daarom nieuw op de site: Vakantie zonder ouders, met onder andere:

Simbo jongerenvakanties Simbo Jongerenvakanties

Simbo heeft jongerenvakanties voor kinderen vanaf 4 jaar. Zonder ouders maar mét professionele reisleiders gaan de kinderen een vakantie lang doen waar ze zin in hebben. Sommige kindervakanties staan helemaal bol van de spelletjes, maar ze hebben ook kinderkampen waar je de hele dag bezig bent met bijvoorbeeld paardrijden, muziek, dansen, dierenverzorgen, survivalen of zeilen.

Voor tieners hebben ze ook ski- en zonvakanties in het buitenland, en kun je op taalreis. Heel bijzonder is de vrijwilligerswerkvakantie in Ghana.


Tips voor de voorjaarsvakantie

Pharos skikids Pharos Reizen - skikids

Heb je lang getwijfeld, maar wil je toch nog een weekje gaan skiën met de kinderen in de voorjaarsvakantie? Kijk dan snel bij Pharos skikids!! Zij hebben alle beschikbare wintersportvakanties op een rijtje gezet.

Ben je de kou al zat, trek er dan op uit met de voorjaars- of meivakantie en maak een prachtige reis door Egypte met kinderen!!

Baobab Egypte Met Baobab naar Egypte

Op deze prachtige reis bezoek je Caïro en ga je per kameel langs de Sfinx en de piramides van Gizeh. In Luxor pak je met je gezin een paardenkoets naar de Luxor-tempel, en laat ze het graf van Toetanchamon zien in de Vallei der Koningen. Met een felucca vaar je over de Nijl waarna je kunt relaxen en snorkelen aan het strand van El Gouna aan de Rode Zee.

Meer tips voor een heerlijke voorjaarsvakantie vind je op Last-minutes met kinderen.

Voor de zomervakantie kun je leuke ideeën opdoen op de regio en landenpagina's onder Nederland, Europa of verre reizen.


Vakantie met Kinderen tip

Thomas de Trein weekend Thomas de Trein in het spoorwegmuseum

In het weekend van 19 t/m 21 maart kun je met de kinderen iets speciaals beleven. Ontmoet Thomas de Stoomlocomotief en zijn vrienden Henry en Emily. Natuurlijk is de dikke controleur er ook.Nieuw op vakantie met kinderen

De Vakantiebeurs

De vakantiebeurs was weer een geslaagd evenement!! Het was er druk en er waren weer hele leuke nieuwe familiereizen.

chalinga familie cruises

Een hele speciale is de cruise naar de Galapagos eilanden van ....Chalinga Cruises

Aan boord van een comfortabel jacht, ontdek je de mooie natuur van deze prachtige eilanden. De begeleiding op de eilanden is aangepast aan de jonge bezoekers. Alles wat er te zien is wordt op een zeer kindvriendelijke manier aan de kinderen uitgelegd.

Op de boot wordt extra aandacht aan de kinderen besteed. De maaltijden zijn aangepast zodat ze aantrekkelijk worden voor kinderen. Er zijn zwemvesten en snorkelmateriaal voor kinderen aanwezig en ze leren scheepsknopen leggen, kaartlezen en navigeren.

Andere activiteiten zijn o.a. film kijken met popcorn, kleurwedstrijden, zelf ijs maken, een verkleedpartijtje en een talentenjacht. Een unieke belevenis voor families met kinderen vanaf 5 jaar!!


Nieuw op vakanties met kinderen zijn de landenpagina's over Zweden en Amerika. Hierop staan weer leuke tips voor een heerlijke vakantie.

Ook nieuw is de pagina over Vakantie zonder ouders, met leuke jeugdkampen en jongerenvakanties van betrouwbare reisorganisaties!!

De pagina's Duitsland en Oostenrijk zijn vernieuwd zodat je weer een hoop leuke ideeën kunt opdoen voor een heerlijke vakantie in deze landen.


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Of heb je zelf iets voor je vakantie uitgezocht en wil je dit delen?

Ik hoor het graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Welke tips heb je zelf? Vertel het me via het contact formulier op de website.