Geniet van de voorbije
en volgende vakantie

Welkom bij de eerste Vakantie Krabbels, de nieuwsbrief
van Vakantie-met-Kinderen.com.

De zomer loopt op zijn einde, en de scholen zijn weer begonnen. Het is tijd om weer aan het werk, of naar school te gaan.

Terwijl we weer druk zijn met onze dagelijkse bezigheden, is het goed de herinneringen levend te houden. Het houdt je vrolijk, en tovert ook een lach op de gezichten van je kinderen.

En laten we ook alvast vooruit kijken naar de volgende vakanties, of daagjes uit. Waar gaan we dan heen, en wat willen we doen?

Deze nieuwsbrief bevat een aantal tips om te genieten van de voorbije, èn de volgende vakantie. Veel plezier, en tot ziens op de website of in de mail!!

Als je deze nieuwsbrief leuk vind, doe dan een vriend(in) en mij een plezier, en stuur hem door.

Als je deze nieuwsbrief van een vriend(in) hebt doorgestuurd gekregen, en als je het leuk vind om hem te ontvangen, schrijf je dan in om de Vakantie Krabbels te blijven ontvangen.


Vakantie Krabbels #001 Inhoud
  • Haal het meeste uit je vakantiefoto’s
  • Schrijf je vakantieverhaal, en beleef het nog eens
  • Wat voor vakantie de volgende keer?
  • Feedback


Haal het meeste uit je vakantiefoto’s

Uiteraard heb je de beste momenten van de vakantie vastgelegd met je fototoestel.

Lekker makkelijk, die digitale camera, je ziet meteen het resultaat, en je kunt zoveel foto’s maken als je maar wilt. Maar eenmaal thuis op de PC verdwijnen ze snel uit je geheugen.

Dat hoeft echter helemaal niet. Er zijn verschillende manieren om ervan te blijven genieten. Afdrukken en ouderwets inplakken is een goede optie voor de betere knutselaar. Maar tegenwoordig bestaat er zeer goede, eenvoudig te bedienen software, die prachtige fotoboeken oplevert.

Het is ook heel eenvoudig om je mooiste foto af te laten drukken op canvas, voor een blijvende herinnering aan de muur.

Lees meer over deze en andere mogelijkheden op onze pagina over foto’s afdrukken.


Schrijf je vakantieverhaal, en beleef het nog eens

Natuurlijk koester je de herinneringen met je gezin. Maar nog leuker is het om ze te delen met anderen. Vakantieverhalen lezen en schrijven maakt deel uit van de vakantiepret. Schrijf je verhaal, ontvang reacties, en herleef die leuke vakantie.

Lees de reisverhalen en schrijf er zelf één op deze pagina.


Wat voor vakantie de volgende keer?

Ieder kiest het type vakantie wat hem of haar het beste bevalt. Maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk met kinderen? Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, en je kinderen zullen het ook leuk vinden eens iets anders te doen. Wat natuurlijk niet betekent dat je met een rugzak de Himalaya over moet, je moet het ook zelf leuk vinden.

Bekijk hier alle soorten vakanties met kinderen die ik voor je op een rijtje heb gezet.

En kijk eens of één van deze verre bestemmingen iets voor jullie is

Of natuurlijk deze opties in Nederland


Feedback

Heb je vragen, opmerkingen, of suggesties voor deze nieuwsbrief of de Website? Ik hoor ze graag!! Mijn doel is de bezoekers te voorzien van alle nuttige informatie voor een vakantie met kinderen, en jullie feedback is daar hard bij nodig.

Welke informatie vond je nuttig. Waar wil je meer over weten? Vertel het me via het contact formulier op de website.